Şimdi Ara

TR Server'ı İzlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağlama konusu değildir baştan söyleyeyim. East , West , Na sunucularında epey bir oynamışlığım var. Onların hepsi için konu açmıştım şimdi TR içinde açmazsam kendimi kötü hissederim. :(

1- KS

Bu adamlar artık hangi oyundan fırlayıp buraya geldiler bilmiyorum ama KS KS diye birşey tutturmuşlar . ADC oynuyorum Soraka'dan kill aldım diye adam bütün sülalemi gözümün önünden film şeridi gibi geçirdi . Sadece buda değil sürekli " ks , ks " diye ağlıyorlar .

2- Küfür

Bunu söylememe bile gerek yok . West - East hepsinde küfür eden bebeler var fakat orda tribunal olduğu için biraz daha az . Na da ise zaten adamın anasına söv herif " XD " yazar geçer adamlarda küfür cezası yok . Ama tr de hem tribunal olmaması , hemde Türk halkı olmasından dolayı sürekli küfür duyuyorum." Mute "

3- Attack speed

Adamlarda ne tür bir hastalık varsa Ap-AD farketmeden her championa attack speed bot alıyorlar . Evet . 2.5 attack speed'i görmeden oyun oynayamıyor adamlar. Xin , Darius , Kha zix , riven gib offtankların hepsine phantom alıyorlar . Niye aldıklarını anlayamıyorum açıkçası . Anlatıyorum insan gibi " sus o* " şeklinde tepki alıyorum :'(

4- Jungle

Meta yok . 3 oyundan 1 inde support çıkıyor , gerçekten support gibi oynuyorlar ama nedense jungler olmuyor oyunlarda. Gerçi bunun sebebi tr oyuncularının turnuva izlememesi büyük ihtimal. East-west' te bile artık 10 lwl den sonra jungler oluyor ama tr de yok .

5- İndirimler

Gerçekten çok sağlam indirimler yapılıyor . Şuanki smurf hesabımla indirimden aldığım championlar o kadar çok olucak ki bu gidişle , 2600 rp verip weste geçsem bile kar etmiş olacağım.

6- Eşleştirme sistemi

Çok saçma bir eşleştirme sistemi var . Hoş ben daha 30 lwl bile olamadım ama diamond 'da oynayan arkadaşlarım oyunu bilmeyen silver,bronze adamlarla oynuyorum diye ağlıyorlardı geçenlerde .

7- Oyun bulma

Oyun bulması çok uzun sürüyor. W-l oranı 2/1 olduğu için mi , yoksa gece oynuyorum diyemi bilmiyorum ama en az 4-5 dk bekliyorum.

şimdilik aklıma gelenler bu kadar eminim bu konuyu daha önce 9985098694 kere açmışlardır ama yinede aklıma gelenleri yazmak istedim .

• Adamlar Tf de bile ks diyor ya. Katarina ile oynarken 3 kill aldım ultiyle adamlar ks atma a@!%* bastılar küfrü.
  • Teşekkürler kardaşıma.
  • taze taze
     TR Server'ı İzlenimlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Teşekkürler kardaşıma.

Birşey değil , şekerim.
  • Bugunku oyun neydi yaa. Kog dk olmus 40 80 ad 2.2 as ile adam kesmeye calisiyor.Kha zix desen dk 45 locket almis. Adama duzgun sekilde hatasini soyluyorsun geliyor ana avrat sovup level soruyor 1v1 istiyor. Anlayamadim ben bu serveri. Oynayasim kalmadi orada.smurf kasmak ayri bi iskence zaten 5 kisi girsek ne kadar guzel olur aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi bitmediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

Bugunku oyun neydi yaa. Kog dk olmus 40 80 ad 2.2 as ile adam kesmeye calisiyor.Kha zix desen dk 45 locket almis. Adama duzgun sekilde hatasini soyluyorsun geliyor ana avrat sovup level soruyor 1v1 istiyor. Anlayamadim ben bu serveri. Oynayasim kalmadi orada.smurf kasmak ayri bi iskence zaten 5 kisi girsek ne kadar guzel olur aslinda

Aynen :( Söylüyorsun adama bu item early-mid itemi alma bunu diyorsun dinlemiyorlar ki :(.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

taze taze
     TR Server'ı İzlenimlerim

• quote:

taze taze
     TR Server'ı İzlenimlerim

çok güldüm abi bu nedir ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

quote:

taze taze
     TR Server'ı İzlenimlerim

çok güldüm abi bu nedir ya :)

Morgana 1/14 Riven 1/11 bitirdi oyunu. TR Serverı oyundan soğuttu bir süre LoL'e elveda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.