Şimdi Ara

TR Serverda işler çığırından çıkmış durumda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: okan855

Geçenlerde birisi sokara aldı gitti ad kastı,bende oyun başından sonuna kadar sovdum buna.Bu durumda trolleyen mi haksız yoksa flame yapan mi.
    Dereceli değilse küfür etmen sacmalik haksizsin bence. Derecelide yaparsa x9 report yiyip banlanir zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni hesabı açtım. Nickini buraya vermiyorum şimdilik kimse ayıkmasın diye. Malum riot'a doğrudan uyaran bir ticket atabilirler.

Level 3'e geldikten sonra ilk olarak 5 maç boyunca kötü oyuncuları, küfür etmeden, "Gerizekalı", "beyinsiz", "noob", "low", "mal" gibi gibi sıfatlarla flamelemeyi düşünüyorum.

Aşırı abartı şekilde ve oyun boyunca değil fakat oyun içinde belirli aralıklarla flamelemeyi düşünüyorum.

Sonraki 5 maçta anneye küfüre odaklanıcam.

Bu hesapta Normal flame, hakaret, anneye küfür, türklere ve kürtlere küfür, Allah'a küfür her birini 5'er maç boyunca sistemli bir şekilde uygulayacam.

Amacım Level 30'a kadar ceza yemeden gelmek veya en fazla 5 maç boyunca chatban cezası almak. Yaklaşık tek bir hesapla muhtemelen 1600 civarı oyuncuya zarar vermeyi veya huzursuz etmeyi düşünüyorum. Daha doğrusu 1600 oyuncunun oyununu zehir etmeyi düşünüyorum.

Aslında bir kişiyle pre girip onun beni her oyun reportlamasınımı sağlasam diye düşündüm. Çünkü riot Türkiye'nin kimse sizi reportlamıyor bu yüzden ceza almamışsınız bahanesine sığınmasını istemiyorum.

Bu yüzden belirli aralıklarla pre bir arkadaşla oyuna girecem ve prenin beni doğru şekilde reportlamasını sağlayacam.

Hesap boyunca toplam 5 defa'da afk ve 5 defa da bilerek feedlemeyi gerçekleştirecem.

Oyunda diğer oyunculara zarar vermek amaçlı mümkün olduğunca destek karakteri alacağım. Sihirdar büyüsü olarak sıçra ve çarp alacağım. hasar itemleri kasacağım.

Arada bir 5 maç boyunca hiç bir flame yapmamayı veya küfür etmemeyi düşünüyorum. Bazı oyunları da bilinçli olarak taşıyacağım. Tam gerçek koşullar olsun istiyorum.

Diğer oyunların aksine bu işin asıl sorumlusunun başta riot tr olduğunu net bir şekilde göstereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 19 Mayıs 2018; 15:39:55 >

• Beyler Level 3 olduktan sonra ilk 5 maçımı tamamladım.

Bizim takımdan ölen her oyuncuya, her öldüğünde mutlaka flame yaptım, hakaret ettim. Şu ana kadar 2 kişinin beni reportladığından eminim. Bir tane oyunda 10 dakka boyunca afk kaldım.

Rakip oyuncuları da flamelemekten geri kalmadım.

Oyuna yeni başlamış rakip bir oyuncuya söylemediğim hakaret kalmadı. En son bu zeka ile bu yaşa kadar yaşadığı için kostüm hediye edeceğimi söyleyip tebrik ettim. Adam arkadaş ekledi :)

Sürekli sup morgana alıyorum ve ap itemler kasıyorum. Bundan sonraki 5 oyunda ad itemler kasacam.

Level 9 olunca çarp açıldığında supa nunu + çarp alacam. Orman kamplarını ve arabalı minyonları çalacam.

Henüz herhangi bir ceza almış değilim.

Flame maç sayısını 10'a çıkartıcam. Arada 2 oyunda susup oyunu taşımayı düşünüyorum.

10 maçı bitirirsem sonraki 10 maç boyunca bolcana anneye küfretmeyi planlıyorum. Flame ve küfür için orjinal fikri olan varsa özelden mesaj atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 19 Mayıs 2018; 20:51:15 >

• An itibariyle 10 maç aralıksız flame ve hakaret sayısına ulaştım. Minimum 6 tane report yediğimi düşünüyorum. Henüz herhangi bir ceza almadım.

Şimdi 2 düzgün maçtan sonra 10 maç anneye küfür ağırlıklı hakaretler edeceğim. Bu 10 maçtan bir tanesinde bilerek feedleyeceğim. Kazanma ihtimalimizin yüksek olanlardan bir tanesinde de afk kalacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 19 Mayıs 2018; 23:37:4 >
  • okan855 kullanıcısına yanıt
    Sen haksızsın. Adam bilerek beslemediği sürece istediği karakteri istediği gibi oynayabilir. Ayrıca küfür etmek çok acizce bir davranış bide bunu maharetmiş gibi söylemen de ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.