Şimdi Ara

TR Serverı çöküş klasiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun ortasında oyun çöktü herkeste oyun bitti terk diye 20 lp gitti ben böyle rezillik görmedim.

• 20 lp gitti bide 20 dk ceza yedim böle saçmalıkmı olur ya
  • 2 oyun üstüste çöktü. Oyuna bağlanmadı adamlar yeniden kurmuş. 10 dakika içinde 40 puan gitti. Akşam da 2 oyun internet arızasına ttnetten gitti. Sinirden oyunu sildim az önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dereceli sırayı kapadılar umarım geri gelir puan tam win streak yapıyorum olaya bak ticketta attım hemen sizde atın talep edin puanları
  • İlk maçım lolskillden görünüyordu. Bi türlü bağlanamadım clienti kapatıp tekrar açtığımda maç yok ortada geçmişe baktım ordada yok. Tekrar girdim tekrar bağlanamayınca dedim bu sefer kesin gitti pc telefon resledim girdim gene oyun yok bu sefer, geçmiş maçlarda yeniden kurma demiş lp aynı lp çok şükür.

Özet: Lp gitmedi ben yırttım
  • Mağdurlara geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol üst köşedeki ünlemlere dikkat edin bakımlardan falan önceden bahsediyor.Neyseki bizde 3 afk vardı iptal ettik oyunu.
  • Cildirmalik resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 mac ceza yedim 20dk ticket atsam kaldirirlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShoyoHinata

5 mac ceza yedim 20dk ticket atsam kaldirirlar mi?

Ben attım ticket giden puanımla ilgili bana şöyle cevap gönderdiler ;

Merhaba,

Dün gece karşılaştığın bağlantı problemleri için gerçekten üzgünüm. Sıkıntılı geçen birkaç saatin ardından sorunun üstesinden geldik. Benzer bir sorunun tekrar yaşanmaması için, ekibimizin durumu takip etmeye devam ettiğini bilmeni de isterim.

Bu tür sorunlarda, oyuncuların oyundan düştüğü tespit edildiği anda kayıp telafisi sistemini devreye alıyoruz; ancak telafi sistemi açılana kadar geçen sürede bazı oyuncularımız bu sorundan etkilenebiliyorlar. Sistemimizin yapısı nedeniyle, sorun esnasında meydana gelen yenilgiler, LeaverBuster cezaları ya da kaybedilen Lig Puanları ile ilgili bir değişiklik yapmamız ne yazık ki mümkün olmuyor

Bu sürede gösterdiğin anlayış ve destek bizim için gerçekten çok değerli.

stukaysh1n
    Riot Games Oyuncu Destek

''Bu veri ışığında hayatta kalma ihtimalin, sıfırın altında.'' -Vel'Koz

Özet : Cezayı kaldıramıyorlar ve giden puan geri gelmiyor

• Çöq Rito Çöq

-Çöqem

umarım geri dönüş sağlarlar bu durumdan etkilenen arkadaşlara.

Edit : üzdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsignAce -- 1 Eylül 2016; 16:22:26 >
  • Benim için farkeden bir durum olmadı. Bronz 5 ve 0 lp olduğum için böyle şeylere pek fazla üzülmüyorum.

ama sizlere üzüldüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.