Şimdi Ara

TR Serveri Çöp Degil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr sunucusunda insan ilişkileri diye bir şey yok. Tabi iyi oyuncular ve düzgün oyuncular var ama West ile karşılaştırılamayacak kadar az.
  • hocam ya çok şanslısın ya da körsün. diamondda geçen oyunlar belki en troll maçlar. 10.dkda 4 kill geride diye afk olan adamlar geliyor paso. hadi afkları geçtim adam oyuna sarhoş giriyor ya da istediğimi bırakmadınız trolleyecem diyor. dediğim gibi ya çok şanslısın iyi takımlara düşmüşsün ya da harbi sabırlısın bunları olaydan saymıyorsun..
  • bnde bktım usandım bu küfürlerden.
    yokmu böle ardkş ortamı benide aralarına alabilecek.
    oyunda yeni sayılırm 2 aydr oynyorm yalnız
  • Oyuna +18 gelsin diyenler olmus, turkiye liginde izlediginiz oyuncularin yarisindan fazlasi 18 yasinda yada daha kucuk... Naru fab vs bunlarin yasi 18 civari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

Hala anlamıyorsunuz , sıkıntı Türkiye sunucusu değil , sıkıntı Türk insanının yapısı . Ciddi anlamda medeniyet sıkıntısı yaşadığımıza inanıyorum ki bunu üniversite 3 de kendi kendime kanıtladım . Erasmus programı ile Polonya'ya gidince aradaki farkları çok daha iyi gözlemledim , maalesef beşeri insan ilişkilerinde çok gerideyiz .

Polonya'nın aptal insanı ile benim milletimimi karşılaştırdın şimdi ? Belliki polonyalı hatunlar ile ilişkilerin iyi olunca bizimkilerde medeniyet sıkıntısına döndü olay Bizde biliyoruz polonyayı bari başka ülke üzerinden örnek verseydin polonya nedir. Allahın köy ülkesi. Öyle kafalarına göre yaşıyorlar. Bir İngiltere desen anlarım , İtalya desen anlarım.

• bence serverın tek sıkıntısı herkez kill peşinde olması benim lol görüşüm

1 farm kaçırma
    2 totemsiz oynama
    3 mini map iyi takip et
    4 kill kaçıyosa kovalama bu onemli :D böle çok oyun gidiyor 5 6 sn içinde alamassan olmen garanti oluyor :d
    5 ejder kaçırma
    6 kufur bu oyunu bok edior zaten

benim görüşüm herkezinki farklı olabilir tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

bence serverın tek sıkıntısı herkez kill peşinde olması benim lol görüşüm

1 farm kaçırma
    2 totemsiz oynama
    3 mini map iyi takip et
    4 kill kaçıyosa kovalama bu onemli :D böle çok oyun gidiyor 5 6 sn içinde alamassan olmen garanti oluyor :d
    5 ejder kaçırma
    6 kufur bu oyunu bok edior zaten

benim görüşüm herkezinki farklı olabilir tabi

+1 benden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    hayatında kaç kere kr na yada eu serverlarında maç attın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riven v30

ÇÜNKÜ BIZDE OXİ VAR

Ilk defa su adami artilama geregi duydum. Oxi ye soyleyeyim de seni army den atsin cok pis laf soktun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eylon kullanıcısına yanıt
    hangi diamond 2 kardeşim senin bahsettiğin ben o ligdeyim dediklerine katılabilmem imkansız. Tamam kastettiğin şey eğer "seçim ekranı trolleri" ise haklısın; seçim ekranında trolleyen kişiler yok. Fakat oyun başladıktan sonra ilk kan verildiğinde veya bir hata yapıldığında küfür eden insan sayısı çok... Bu yüzden bana kendi ligimi öğretme :)

Ayrıca TR sunucusu diğer sunuculardan kötüdür. Örnek olarak ben TR d2 de 900. oyuncuyum, NA d2 oyuncusu 3000. oyuncu. Arada ciddi bir fark mevcut bu da tr sunucusunu diğer sunuculara göre daha kötü yapar. Bakın hayal görmeyin ben sunucuyu kötülemek niyetinde değilim 1 yıl euw da oynadım 1 yıl da burada oynadım, ikisinin de keyfi başka. Ama her şekilde diğer sunucular TR den daha iyi.
  • Ben şahsen orianna ile karşımda dia olan zedi ezdiysem adamada roam attirmadiysam ve adam oyunu 2/8 bitirdiyse EVET TR ÇÖP ve bu olayı bir kere değil en az 5 kere yaşadım farklı champlerle farklı dialar şimdi söyle goldun 5 kere farklı diayı ezmesi nedir?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas CN -- 29 Ekim 2014; 10:00:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eylon

Tutturkussunuz bir tr cop tr de oynanmaz feeder dolu euw gec kurtul bilmem ne. Dusuk eloda oynarsaniz tabi afksida denk gelir feederida tr nin diamond 2 ve ustunde bu olaylar olmuyor oralara cikmakta oynamaya bakar oynamayi beceremeyip servere laf atmayin. Tr serveri her turlu daha iyidir.

challenger eloyuda gördüm tr çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

hayatında kaç kere kr na yada eu serverlarında maç attın ?

5 aydır NA'da oynuyorum. Oradaki ergenler çok saygılı. Sorun onların yaşında değil, yurdum insanı olmalarında, emin ol. NA'ya geçtiğimden beri hiç küfretmiyorum ki aslında hiç küfretmezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: epikx

quote:

Orijinalden alıntı: Riven v30

ÇÜNKÜ BIZDE OXİ VAR

Ilk defa su adami artilama geregi duydum. Oxi ye soyleyeyim de seni army den atsin cok pis laf soktun

ARTI ALMAK IÇIN YAPMIŞTIM ŞIMDI OXİ ABI DIYE DEĞİŞTİRCEM

• Tr dia 2<west plat

• exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    300 pingle oynadıktan sonra oynadığın oyunun anlamı ne nasıl zevk alıyosun peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Bende öyle düşünüyordum ama değil maalesef. Çilingir adamın bile son pick olmasına ve mid picklenmesine rağmen kusura bakmayın beyler ben mid alıyorum midime gidiyorum çokta şeyimde dediğini bile gördüm. Veya ben diğer lanelere aşırı gank atıp skor almışssam diğer lanedeki adamda tek gank yiyip ölmüşse mutlaka laf ediyor. Yok jungle farkı yok kamp yaptı yok top gg yok afk ki daha oyunun başları. Bi skora bak önce sonra konuş. Türk insanı takımsal olarak değil kişisel olarak bakıyor oyuna. Senin skorun iyiyse her şey güzel. Takım iyiyse senin kötüyse gg wp moduna giriyorsun. Sürekli :DDDDD xddd yazmalara başlıyorsun. All chat spamlayıp duruyorsun. Sana oyun yok lafları ediyorsun. Sen li konuşuyorum çünkü Türk insanının yapısında tamamen bu var.

Beni anlatmis oO

• quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

300 pingle oynadıktan sonra oynadığın oyunun anlamı ne nasıl zevk alıyosun peki

Gayet oynanabilir, artık gözlerim alıştı

• tr candır
  • Plat 1 im Adam takımda ap yok diyip ap thesh kasyıor,bot lanede tek 1 kill verilidğinde trollemeye yada feedlemeye başlanıyor,yasuo yada katarina karşısı alırsa kaybediyorsunuz.Sizin takım alsa yine kaybediyorsunuz.İstesende tek başına taşıyamıyorsun,1v5 oynarken karşıda elmas 1 smurfleri varken.Herkez birbirine küfür ediyor.Sürekli iğneleyci laflar söylemeye çalışıyorlar mesela ben hiç umursamıyorum.İstersen 8/0 git,Bütün takım feedlesin sen 1 kere öl,bütün chate şu yazılıyor.Sizin takım : Best Riven xdxdxdxd-BOX BOXX- RİVEN PLAYZUUU.
    Karşı takım: zakjajajskdsakjdasdas-Playzııı-İnandı .s.s.s.s-BEST RİVEN.Yani seni hiçkimse tebrik etmiyor,kendi takımında teşekkür etmiyor.Çöp olmasada cidden can sıkıcı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.