Şimdi Ara

TR serveri plat elo=silver elo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hicbir fark yok yeter ya bunaldim artik adam ormana yasuo pickliyor bizim solomuz saliyor gec solo yap orman donemezsin diye adam shen karsisinda 0/6 laneden cikiyor farm yapmayi bilmeyen adc ler (%90 i autofill adc ler) afk lar cidden bezdim herseyi denedim all mute yaptim oyunma baktim tum takima destek oldum bottan mide gidip kill aldirttim ormancimi kurtardim olmuyo ya gelen tipleri bir gorseniz hani kotu oynamasi sorun degilde 15 yasinda cocuk hepsi... pick ekraninda "sakin feedlemeyin ha ...... cocuklari" yazan 5 kisiye kafa atip neden yardim etmiyorsun diye soven ya cidden merak ediyorum euw da durum nasil ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• http://tr.op.gg/summoner/userName=Finvarra

sorun bende falan mi ?

• 1000 tane lol oynayan adam varsa bu forumda 1000 tanesinin de ligi farketmeksizin bu tarz bir hikaye yazabilir. Sana özel bir durum değil.İyi oynayan adam her türlü çıkıyor. Takılma bu tür maçlara. Yapabileceğin bir şey yok. Oyununu geliştirmeye bak odun gibi oynama stream izle youtube dan maininde oynayan sevdiğin bir prof oyuncunun matchuplarını takip et vs.
  • TR serveri plat elo=silver elo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle kendine güveniyorsan supu bırak, supun taşıması zor mid oyna adc oyna ve takımının almaması için her zaman yasuo banlıcaksın, 1000 yasuo oyuncusu varsa 1 tane oynayan çıkar o heroyu,westte daha bilinçli oyuncular tabii ,yasuo zed açık olsa bile picklenmiyor takıntılı veletler çok az denecek kadar az yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 22 Ağustos 2018; 14:35:19 >
  • Bugün mid yasuo oynuyordum plat 5 eloda Jung vardı lee geldi 2 kill verdi lbye mide sonra bota gitti bota 2 kill verdi bottan topa çıkarken bana laf attı İngilizce o gank gelmişte ben sadece oto atak felan yapmışım sonra topa çıktı oraya iki kill verdl rage quit attı efsaneydi.

Ha böyle şeyler arada oluyor ve bende reportluyorum inanki ne ceza veriyorlar bilmiyorum ama feedback geliyor cezalandırdık diye report sistemi gayet güzel çalışıyor bence .

• Westteki silver gold eloyla Trdeki silver gold elo arasındada pek fark yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL EU West 30lv Hesap alınır
    geçen yıl açıldı
    High elo maçları
    9 yıl önce açıldı
    10K MMR tarafından MMR BOOST
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: League of DDY

1000 tane lol oynayan adam varsa bu forumda 1000 tanesinin de ligi farketmeksizin bu tarz bir hikaye yazabilir. Sana özel bir durum değil.İyi oynayan adam her türlü çıkıyor. Takılma bu tür maçlara. Yapabileceğin bir şey yok. Oyununu geliştirmeye bak odun gibi oynama stream izle youtube dan maininde oynayan sevdiğin bir prof oyuncunun matchuplarını takip et vs.
    iyi oynayan adam cikiyor ne demek ya en son oyunlarimdan birinde dk 5 de nasus ve yanimdaki lucian mide gidip feedlemeye basladi ama hic sebepsiz sorduk neden diye arkadasi bekliyormus esnek gireceklermis oyun uzamasin bitsin diye... plat 3 dum 4 e dustum bu tipler yuzunden.

• quote:

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

iyi oynayan adam cikiyor ne demek ya en son oyunlarimdan birinde dk 5 de nasus ve yanimdaki lucian mide gidip feedlemeye basladi ama hic sebepsiz sorduk neden diye arkadasi bekliyormus esnek gireceklermis oyun uzamasin bitsin diye... plat 3 dum 4 e dustum bu tipler yuzunden.

Alıntıları Göster
    Bir oyun gelir 2 oyun gelir bunlar. Zaten her maci kazanacaksin doye bir sey yok.

• çıkalımmı kullanıcısına yanıt
    Sana geldiği kadar karşıya da geliyor. Matematiksel olarak karşıya gelme ihtimali daha yüksek.
    Senin feedlemediğini ve harika bir oyuncu olduğunu varsayarsak,
    sana kötü oyuncu gelme şansı 4
    karşıya gelme şansı 5 oluyor.

Feederların olması senin avantajına.
  • Benim 2 hesabım var biri dia5 80lp diğeri plat3. Tr aşırı dengesiz bir server bence. Düşük eloda oynadıkça sen de onlara benzemeye başlıyorsun asıl olay tilt olmamak ve doğru hareketleri yapmak. Ben mesela plat3 hesabımda biri yanlış oynauyınca direkt tilt oluyorum ve ben de yanlış oynamaya başlıyorum, hata yapıyorum vs. Oyunu doğru oynayıp tilt olmazsan bence cok rahat diamond5 e cıkılabilirsin. Ve solo oynuyorsan kesinlikle mid, jungle oynanmalı ya da duo girilmeli.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Bir türlü anlatamıyoruz ki kuruyel. İyi oynayan çıkıyor dediğimde de ego kasıyor oluyorum. İyi oynayan adam çıkıyor gayet net ve basit yani :D
  • Kötü oyuncular başka kötü oyuncular ile karşılaşır. Hata sendedir.

• Klasik türk serveri çok kötü konusuna hoşgeldiniz. Bu adamlar bütün serverlerda varlar. Sana bir kere geliyorlarsa karşı takıma 2 kere geliyorlar. Konuşulacak bir durum yok ortada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyüyünce unutursun.
  • çok üst tüzeybi tespid olmuş way bee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.