Şimdi Ara

tr serveri rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet merabalar oynadığım son maçta öyle bir geri arkadaşımızla karşılaştım ki duvara kafa atasım var. karşı ormanın master yi si benim ormanıma gelip hem beni hem bluem kesmeye yeltendi. shyvana olduğumdan dolayı ve 3 seviye olduğumdan dolayı benimle aynı (250-280) canlarında akali bana yardım etmeye geldi ve dalmakla dalmamak arasında yaklaşıp iyice küçük kafasını çorba yaptık sonra lux gelip stun attı dalıp aldık. hemen başladı nasıl bir *** korkusudur ki 3 kişi bana dalıyosunuz bu kadar mı korkuyorsunuz falan filan iyice kin besleyip bana dalmaya çalışıp çalışıp öldü. *** duğum da nasıl bir yetenek varsa 1/6 olmasına rağmen beni tilt edebildi neyse işte erkeksen 1v1 gel korkak erkek çakması falan başladı gene bende geri dururmuyum çektim asheyi bu geri arkadaşımız da zedle ilk çalıya saklanmış ileri çıktığım gibi klavyeye yumruk attı herhalde bütün skilleri harcayıp kulenin altına geldi. ben kaçıyorum bu nası bi kafadaysa kuleye oto atıyo heralde kafası geç bastığından dolayı sonunda algılayabilince bana gelene kadar çoktan öldü zaten. hemen ez yazıp 1.5 sn de falan alt f4 çekti arkadaşlıktan çıkardı nasıl utandıysa erkek :D

• "erkek" kelimesinin içine hangi anlamları tıkıştırdın çok merak ediyorum
  • dedim kinge soğan erkeği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

"erkek" kelimesinin içine hangi anlamları tıkıştırdın çok merak ediyorum
    무슨 일이야 친구

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • museun il-iya chingu
  • kalmos K kullanıcısına yanıt
    그게 진지한 형제인가

• zebani yok temiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalıcı Premium Türk Serveri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Delikanlıysan 1v1 gel demiş işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Dxdiag36

Delikanlıysan 1v1 gel demiş işte
    Cümle içinde erkek gördü ya hemen gözleri döndü politik doğrucu arkadaşın

• Az önce oynarken yasuoyu 3 kişi aldık 1v3 diye küfür ediyor. Napalım 2 kişi izlesin onu mu istiyorsun anlamadım ki.
    Ha bir de kötü oynamak ban sebebi değil cümlesini anlamakta zorlanıyor tr serveri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar ben apophis challenger olan

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kostum fiyatlari ayni olsa 1 saniye durmam tr serveri gibi terliksi canlilarin yasadigi yerde.

elmas 2 ustunu gormedim ancak elmas 2 ye kadar ayni kitlenin bulunduguna emin olabilirsiniz. yasuonun prestige skinini alip EUNE geciyorum direkt.

aptallar yesin birbirini. imkanim olsaydida KR serverine gecebilseydim, hic degilse banlanan tekrar gelemezdi oyuna
  • Oyunda en uyuz olduğum tipler; 2 kere baskına gidince 2 vs 1 atıyorum, sal beni, vs vs vs tipleri asıl uyuz olduğum sığır sürüsü ise adc oynayıp ta zed,talon, kata, lb vs vs gibi heroların üzerine oynamasına

içerlenen, söven sığırlar ALLAHIm çıldırıyorum bu salaklara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.