Şimdi Ara

TR Serveri Script Efsaneleri (Yeni Videolar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bluetazy.

Yakında script saçmalığının mantığını videoya çekmeyi düşünüyorum. Bu kullandığım anlamına gelmiyor sadece fazla araştırdığım için bi şekilde buldum ve kendi arkadaşlarımla denedim. Çoğunuzun sandığının aksine script dediğimiz şey skillden kaçmakla bitmiyor. Her şeyi kendisi yapıyor. Skill arası delay ayarı var 0 a çekiyorsun ryze la 1 sn içinde 2 defa skill seti boşaltıyorsun. Ve yine farkedemediğiniz scriptler o kadar çok var ki. Burada programın adını vermeyeceğim. Evade ve ezevade diye skill dodge layan 2 assembly var. Bunlardan birisi görüşsüz bölgeden gelen skilleri dahi 90 derecelik dönüşlerle dodgeleyebiliyor. Diğeri insancıl olarak dodgeliyor ve aynı zamanda bu assemblynin modlaro var smooth ve very smooth. Very smooth ta çoğu skillden kaçarken göze batmıyor. Ama bir evade kadar da skillerden kaçamıyor. Yine jinx gibi global ultisi olan karakterler için mevcut baseult3 diye bir assembly var bu assembly siz base atarken süre tutmaya başlıyor program sizin konumunuza göre ultinin varış süresini hesaplayıp tam zamanında base ye ulti atıyor. İroniktir ki aynı sitede anti base ulti diye bir assembly var bu assembly ise base ye scriptler tarafından gelen ultilerden kaçıyor :) . Çok fazla ayrıntı var bunları bayadır araştırıyorum. Ama şunu belirtmek isterim hiç bir oyunumda kullanmadım kullanmam da. Haksızlık yapılmasından nefret ediyorum. Karşıma gelen bazı hileli arkadaşlar yüzünden bunları araştırmaya başladım ve edindiğim bilgileri kendi menfaatim için kullanmadım. Piyasayada şuanda 4-5 farklı program mevcut. Bunlardan 2 tanesinin kendine özel dili varken kalan 2 si c# dilini kullanıyor. Ve bu da geliştirmeye olanak sağlıyor. Şöyle ki bir yazılımcı arkadaş çok hafif düşününce paralı assembly ler yazıyor ve para kazanıyor. Video da program adlarını göstermek ile göstermemek arasında tereddütteyim ama sanırım göstermeyeceğim. Kötü niyetli arkadaşlara reklamcılık gibi olmasını istemem. Bu arada c# diliyle yazılmış programı kullanan bir arkadaşa denk gelirseniz hiç bir zaman güvende olmadıgınızı bilin. Çünkü o sizin attığınız wardları, en son göründüğünüz yeri, kesmeye başladığınız baron ve drake yi vs. vs. biliyor.

Script kullanmıyorsun demeyeceğim babasını kullanıyorsun denemek değil bu. Sen videonuda yap ama denedim deme.

• plat3'ten sonra humanizer ile oynaki kimse farketmesin
    Baseult açmana gerek yok universall recall tracker yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 24 Ekim 2015; 13:45:30 >
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarımla denedim lafından ne anlıyorsun ? Kendi arkadaşlarım, scripti açtığımı bilen arkadaşlarım. Ranked veya rastgele insanlarla girecek kadar geniş bir kişiliğim yok. İnanıp inanmamak sizin elinizde. Script programını bulan onlarca kişi varken neden sizce hiç bunlar hakkında açıklama yapan yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ionia köylüsü

bu tiplerle uğraşmak için nau mainledim yemin ediyorum tr serverı temizlenmicek işin kötü yanı euwestte böyle bu oyunda soloq bitmiş durumda anca challenger master seviyesinde olmanız lazım ki temiz oyunlar dönsün yada scriptçi kolay kolay oyun taşıyamazsın o eloda değilsenizde scriptçiler yüzünden çıkamıyosunuz zaten diamond 3 den 5 e 1 gecede eridim script premade yüzünden

westte 80 oyun attım daha drop ve script görmedim westte yok artık sanırım. sezon sonu olduğu için kimse riske atmıyorda olabilir ama sanmıyorum.
  • Videonun özeti:Çekiyor mu abi?
  • LEE SIN'in bu kadar arka çıkmasının sebebi kendisininde kullanması. 1-2 gündür 10 maçın 5inde karşıma geliyor.

http://tr.op.gg/summoner/userName=sizede+gelebilir
  • oha adam neler yapıyor neler...
  • Faulen kullanıcısına yanıt
    ben 2 hafta önce falan arkadaşların accountlarını golda atmak için hepsiyle oynadım 1 hafta boyunca bütün accountlarla oynadım çoğu maçımada script geldi lcsde gördüğüm hareketleri mekanikleri adam silver eloda yapıyor bişi diyincede lol my main çelıncır xd yapıyolar tr dia eloda 2300 tane euw çelıncırından sonra euw silver eloda da 60-70 tane çelıncır smurf tanıdım.
  • SkumbagTutu kullanıcısına yanıt
    Adam bide easy yazıyor terbiyesiz hasiyetsiz Brand ten bir tane bile w yemedi.
  • alıyorum video ya
    haberin olsun

.d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetduran22

Adam bide easy yazıyor terbiyesiz hasiyetsiz Brand ten bir tane bile w yemedi.

atlayarak izledim 1 tane yedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ionia köylüsü

ben 2 hafta önce falan arkadaşların accountlarını golda atmak için hepsiyle oynadım 1 hafta boyunca bütün accountlarla oynadım çoğu maçımada script geldi lcsde gördüğüm hareketleri mekanikleri adam silver eloda yapıyor bişi diyincede lol my main çelıncır xd yapıyolar tr dia eloda 2300 tane euw çelıncırından sonra euw silver eloda da 60-70 tane çelıncır smurf tanıdım.

westte çok smurf var challangerım diyosa itibar etmeyinde genelde diamondlar smurf hesap kasıyo.
  • Üşenmeden sonuna kadar izledim. Script evet. Büyük ihtimalle ban yer. Ama sende küfürden yersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fourcade kullanıcısına yanıt
    aynen hocam haklısınız
  • Fourcade kullanıcısına yanıt
    video da küfür eden ben değilim
  • Bende ticket attım. Umarım ban yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluetazy.

Yakında script saçmalığının mantığını videoya çekmeyi düşünüyorum. Bu kullandığım anlamına gelmiyor sadece fazla araştırdığım için bi şekilde buldum ve kendi arkadaşlarımla denedim. Çoğunuzun sandığının aksine script dediğimiz şey skillden kaçmakla bitmiyor. Her şeyi kendisi yapıyor. Skill arası delay ayarı var 0 a çekiyorsun ryze la 1 sn içinde 2 defa skill seti boşaltıyorsun. Ve yine farkedemediğiniz scriptler o kadar çok var ki. Burada programın adını vermeyeceğim. Evade ve ezevade diye skill dodge layan 2 assembly var. Bunlardan birisi görüşsüz bölgeden gelen skilleri dahi 90 derecelik dönüşlerle dodgeleyebiliyor. Diğeri insancıl olarak dodgeliyor ve aynı zamanda bu assemblynin modlaro var smooth ve very smooth. Very smooth ta çoğu skillden kaçarken göze batmıyor. Ama bir evade kadar da skillerden kaçamıyor. Yine jinx gibi global ultisi olan karakterler için mevcut baseult3 diye bir assembly var bu assembly siz base atarken süre tutmaya başlıyor program sizin konumunuza göre ultinin varış süresini hesaplayıp tam zamanında base ye ulti atıyor. İroniktir ki aynı sitede anti base ulti diye bir assembly var bu assembly ise base ye scriptler tarafından gelen ultilerden kaçıyor :) . Çok fazla ayrıntı var bunları bayadır araştırıyorum. Ama şunu belirtmek isterim hiç bir oyunumda kullanmadım kullanmam da. Haksızlık yapılmasından nefret ediyorum. Karşıma gelen bazı hileli arkadaşlar yüzünden bunları araştırmaya başladım ve edindiğim bilgileri kendi menfaatim için kullanmadım. Piyasayada şuanda 4-5 farklı program mevcut. Bunlardan 2 tanesinin kendine özel dili varken kalan 2 si c# dilini kullanıyor. Ve bu da geliştirmeye olanak sağlıyor. Şöyle ki bir yazılımcı arkadaş çok hafif düşününce paralı assembly ler yazıyor ve para kazanıyor. Video da program adlarını göstermek ile göstermemek arasında tereddütteyim ama sanırım göstermeyeceğim. Kötü niyetli arkadaşlara reklamcılık gibi olmasını istemem. Bu arada c# diliyle yazılmış programı kullanan bir arkadaşa denk gelirseniz hiç bir zaman güvende olmadıgınızı bilin. Çünkü o sizin attığınız wardları, en son göründüğünüz yeri, kesmeye başladığınız baron ve drake yi vs. vs. biliyor.

Evwt arkadas hakli.akliniza dahi gelmeyecek cok cok ilginc scriptler(assembly) var.
    Soylesem inanmazsiniz bile xd
    Evade baseult marksman 3 lusu ile rahatlikla challenger olabilirsiniz.hangi adcyi oynadiginiz farketmez.
    Ama sunu soyleyeyim bu script kullanan hesaplarin yuzde 95 i ban dalgasinda ban yiyor.
    Tabi onemli olan banlamak degil scriptin onune gecmek.ama ne yazik ki cok zor...
    Bu arada programin adini verip vermemen onemli degil bence dostum rahatlikla bulunabilir xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende script olduğunu düşünmüyorum. Sen o adamın ulti attığı göre göre base gittin yanlış görmediysem 3 saniye kalmıştı base gitmek için iptal edebilirdin. takımınızdaki blitz oynamayı bilmiyor.
  • Ortaları izle baya baya belli ediyor. Yukarıda o Jinx ultisini bende sordum. O an tilt olduğu için bunu düşünememiş. Gayet de doğal. Kim olursa olsun sinirlenirdi o an.
  • Yan hesabimda bende kullandim.ve tahmin edin ne oldu.HIC BIR SEY !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.