Şimdi Ara

TR Serveri Script Efsaneleri (Yeni Videolar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudur ama şimdi burada versek ismini kullanan sayısını arttırmaktan başka işe yaramaz. %95 i ban yiyor diyorsun ama sanırım report yemedikçe birşey olmuyor. Dedim ya arkadaşlarla giriyoruz diye doğal olarak onlardan reportlayan yok. 3-4 yamadır her şeyine baktım denebilir. Botlarla falan girip deniyorum. Ama okudugum kadarıyla ban dalgası 3 defa oldu ve hesap yemedi. Yani akıllı kullanan insanlar çok kişinin oyununu bozuyor. Keşke böyle bir şey olmasada herkes rahatlıkla oynasa.
  • Kullanmaya devam et. Bakalım ne zaman ban yiyeceksin?
    Ama haber vermeyi unutma.
  • Lee sin'e acayip ayar oldum yalniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben bu script ban muhabbetini bayağı bir araştırdım. Öncelikle riot eskisi gibi affetmeden topluca direk ban atıyor. Ban atma olayı ise video çekmenize bile gerek kalmadan script olduğunu belirttiniz mi destek akibi direk log kayıtlarını inceliyor, bu kayıtlarda ise click, skill spam kayıtları filan tutulduğu için bir kişinin çok rahat script kullanıp kullanmadığı belli oluyor. Örnek vermek gerekirse scriptler servera saniyede 5 6 veri gönderiyor ve bir insan saniyede 5 6 komut veremiyeceği için çok rahat anlaşılıyor. Zaten videoyu izleyip evet bu script deyip ban atmalarına imkan yok, sonuçta her ne kadar çok zor bile olsa bu tarz hareketleri yapmak imkansız değil ve para yatırılan bir oyunda insanların tüm emeklerini kanıtsız silemezler.
  • Pissacore kullanıcısına yanıt
    amaç zaten benim video ma bakarak direk banlamaları değil hocam en azından şu herifi onların radarına sokabilmek. lol ün kendi forumunuda aynı konuyu açtım adam script değil smurf diye savunanlar var yani ne diceksin ki. sanarsın deft ile oynuyoruz apaçık belli yani şu oyunu öğrenmiş herkes bu herifin legal olmadığını anlayabilecek kapasitede
  • SkumbagTutu kullanıcısına yanıt
    Videonun başında küfür yazıyordu chatte o sebeple söyledim. Sen etmediysen sorun olmaz. Ama video dikkate alınırsa senin hesap da inceleneceği için önceki olaylar yüzünden ceza alabilirsin. Bir tanıdığım riot yarışmasını kazanmıştı afiş için, hesaba ödülü yüklerken küfürden ban da atmışlardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lee sin kadar yalakasını görmedim asdsa
    edit:jinx u atıyor çalıya tahm a doğru tahm dodgeliyor lee sin script mi diyor atamadı diyor adasds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperior -- 24 Ekim 2015; 23:16:16 >
  • Insallah ban yer orman cocugu

Haksiz kazanca tahammulum yok

• Fourcade kullanıcısına yanıt
    ha o doğrudur chatten ettim baya küfür eden bi insanım bunu inkar etmem ama durduk yere kimseyle küfürleşmem yani türkiye sunucusundan laftan anlamayan insan çok ne kadar yanlış olsada bazen küfür etmekten başka çare bulamıyorum umarım chat mute yerim benim için daha sağlıklı olur . kendi şahsi düşüncem bizim sunucumuzda herkese chat ban ı verilmeli çünkü insanlar oyun oynamaya değil ego yarıştırıp küfürleşmeye giriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkumbagTutu

ha o doğrudur chatten ettim baya küfür eden bi insanım bunu inkar etmem ama durduk yere kimseyle küfürleşmem yani türkiye sunucusundan laftan anlamayan insan çok ne kadar yanlış olsada bazen küfür etmekten başka çare bulamıyorum umarım chat mute yerim benim için daha sağlıklı olur . kendi şahsi düşüncem bizim sunucumuzda herkese chat ban ı verilmeli çünkü insanlar oyun oynamaya değil ego yarıştırıp küfürleşmeye giriyo

Onun yaptığının yanında seninki bisey değil ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pissacore kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru noktalar. Öğrenebildiğim kadarıyla son ban dalgası programın oyun üzerinde tıklama yapmadığı için bundan yararlanarak kullanıcıların tespit edilmesiyle geldi. Ve banlardan sonra programa fake click diye bir komu sistemi daha getirdiler. Program otomatik tık yapıyor. Ve şunu belirteyim script olduğunu düşündüğünüz insanları rapor ettikten sonra ticketla bildirin. Ban dalgaları report yemiş hesapların topluca radara girip kontrol edilmesinden sonra oluyor. Rapor sistemine ne kadar atılıp tutulsada malum siteden bir çok kişi ban yiyor her ban dalgasında.
  • Bir sürü scripter var evet fakat azıcık Crack hack forumlarında takılın her ay banwave yiyor garibanlar Birde hırs yapıp tekrar smurf alıp üstüne üstlük gelecek patchte tekrar ban yiyenler var o derece Yani bu adamlar deli galiba yada riot gamese bi gıcıklıkları var..

• Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar sırf oyunda ego kasmak için yapıyorlar.
  • Hocam geçmiş olsun ticket attım ayrıca listemdeki riotçulardan herhangi birisi online olduğunda bunu onlara izleteceğim emin olabilirsin :)

ayrıca panolar'a bu konuyu aç oradakiler daha çabuk bakarlar
  • UKisuke kullanıcısına yanıt
    eyvallah dostum açtım da herifler script değil falan diyo anlamsızca :D

http://boards.tr.leagueoflegends.com/tr/c/genel-tartisma/vWRoZNNz-tr-sunucusunda-script-ler-halay-aekerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkumbagTutu

eyvallah dostum açtım da herifler script değil falan diyo anlamsızca :D

http://boards.tr.leagueoflegends.com/tr/c/genel-tartisma/vWRoZNNz-tr-sunucusunda-script-ler-halay-aekerken

Moruk oradakiler sığır takma rioterlar bakıyorduro videoyu izleyip sana kim karsı duruyorsa o kişide scripterdir bu kadar basit sürekli upla üstte kalsın o konu

• SkumbagTutu kullanıcısına yanıt
    Orada genelde bronzlar var. Ama Riot görür orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Hocam bunlar sırf oyunda ego kasmak için yapıyorlar.

Hocam tr serverindekiler öyle olabilirde westte öyle bir olaya rastlamadım

• Script olarak oynayan çok denk geliyor. Özellikle bot pre. Karşı takımda vardı ben adama vurmadan 0.72 saniyede ölmüştüm. Bi tanede speed hack vardı. Koşarak VII ile baseden base 1 snyede geliyordu.

• Şu hilenin bedava olanı varsa atın bana da bende kullanayım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.