Şimdi Ara

TR serverına başladım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun indirmesini dün akşam bitirdim bu akşam oynamaya başlıyorum kalıcı bir clan arıyorum kendime gırgır şamata muhabbeti bol bir güzel clan 19 yaşındayım Clanda herkes kendini bildikten sonra sevgiyle saygıyla karşılandıktan sonra yaşın hiçbir problemi yoktur yeni başılıyorum TR serverına o yüzden sormak istediğimde bir çok soru var yardımcı olursanızs oyun içerisinde de mutlu olurum :)

• Leviroth kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda bahsettiginiz seyin adi legion yani lejyondur. Buradan seni lejyona alacak insan fazla cikacagini sanmiyorum. Sana yardimci olmak icin belirtecegim bir kac sey var;

Bir gorevdeki yeri arayip bulamiyorsan;
    Aiondatabase.net'den gorev adini aratmali ya da youtube'ye gorevin adini yazip oyle gormelisin. Bir çok gorev kendimiz bulmamiz icin gosterilmemistir ayrica 25LvL'den sonra görevler mahzen görevi. O yuzden anasunucuda degil Acemi sunucu'da oyuna gireceksin peki bu acemi sunucunun farki nedir?
    - Acemi sunucu diger ona yakin sunucudakilerle ortak olarak mahzen yaptigin, gorev yaptigin sunucudur. Boylelikle hizlica level atlayabilir ve Turk sunucusunda dahi yabanci oyuncularla oynayarak eglenebilirsin.
    Baska bir sorunun olursa bana forumdan ulasabilirsin yardimci olurum. Onun disinda oyunda genelde 65LvL'den sonra legion' aliyorlar ve çogunda TS kullanmak zorunlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım yardımın için teşekkür ederim oyun Türkçe Zaten görevlerde pek zorlanıcağımı sanmıyorum ama Son olarak Bir soru sorayım Glad. ve Temp. arasındaki farkı söylermisnz anlayamadım farkı da ?
  • Leviroth kullanıcısına yanıt
    Gladiator uzun sırıklı silah kullanır templar ise greatsword ve kılıç, kalkan kullanır.
    Bu iki karakterin bazı ortak skilleri olmasına rağmen Gladiator biraz daha DPS yani attack yapmaya yöneliktir.
    Templar ise Gladiatore nazaran daha fazla tank skilleri mevcuttur.

Her iki karakterde tanklık görevini üstlenebilir mahzenlerde fakat bu karakterler tank olduğu kadar item yaptıktan sonrada DPS yapmaktadır.
  • Kısacası PVP de araya girip ortalığı duman edeyim diyorsan Glad aç, yok PVP de takımını ayakta tutim, milleti yönlendirim, PVP ye yön verim gibi yöneticilik vasfon varsa Temp aç. Bu arada şunu söylemeden geçemeyeceğim Zubaba serverinde Glad ve Temp class 'ında yoğunluk yok yani her iki class da aranan class lar arasında, boş kalmazsın.
  • ulaspo U kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katilmakla birlikte eskiden oynadigim Templar'i su anki Glad'a tercih ederim.
    Oyuna yeniden basladim Gladi actim sanirim bir hafta kadar once baslamistim su an 62LvL'im.
    PvP konusunda Templar daha eglenceli gibi ve Templarin yaptigi takim oyununu Glad yapamiyor maalesef.. Ve evet Cleric, Glad, Templar bunlar araniyor bulunursada legion set dizmesi icin katkida bulunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.