Şimdi Ara

Tr serverında bronzdan çıkılabilecek herolar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben akali, vayne , heimerdinger diyorum aklıma bunlar geldi bu üçüyle dün bronz 5 ten bronz 3e hiç yenilmeden çıktım sizin aklınıza gelen herolar varsa yazın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volomir42 -- 20 Kasım 2013; 12:49:01 >

• Renekton
  • Bronzedan her hero ile çıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzensx

Bu mesaj silindi.
    soraka
  • Ben j4 ile xin ile sona ile morgana ile ciktim
  • e) hepsi
  • Zamaninda bende cikamiyordum,simdi darius adcyle bile tasirim xdddddd tabi dalga geciyorum ama duo n varsa mid jung,solo jung veya bot pre yapin birazcik carry herolarla.Rahat cikarsiniz
  • jax,vayne
  • ~~~Annie +Tibers~~~
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

~~~Annie +Tibers~~~
    Annie ile golda kadar gelirsin rahatlıkla.
  • Tryn , rengar , nasus , irelia , jax , vayne , twitch , draven , fizz , kassadin , gragas , jarvan , elise , leesin , sivir , rammus , leona , annie ve digerleri ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: badibatu

Tryn , rengar , nasus , irelia , jax , vayne , twitch , draven , fizz , kassadin , gragas , jarvan , elise , leesin , sivir , rammus , leona , annie ve digerleri ...
    Orta seviye playerlık yeterli olucaktır.
  • volomir42 kullanıcısına yanıt
    bronzedandır plattandir golddandir cıkabilcek hero dıye bı oyun yok arkadasım takım oyunu bu , bunu anlayın bı once
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Orta seviye playerlık yeterli olucaktır.

Alıntıları Göster
    UDYR Jungle oynamaya başladığımdan beri işler çok iyi gidiyor :)
  • Twitch Nasus Singed Cho
  • Oynadığın hero fark etmez, ama genellikle hyper carry yani late gamede güçlü olan heroları oynayabilirsin. Westten 5 dolara TR ye bedava geçişli Bronze 5 hesap aldım 2 haftada plat yaptım. Sadece objectiveleri takip etsen bile yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astraxolt

Oynadığın hero fark etmez, ama genellikle hyper carry yani late gamede güçlü olan heroları oynayabilirsin. Westten 5 dolara TR ye bedava geçişli Bronze 5 hesap aldım 2 haftada plat yaptım. Sadece objectiveleri takip etsen bile yeter.
    Tryndamere ile her serverda rahatça lig atlarsın. Takımındakiler aşırı derecede saçmalamadığı sürece her maç split push ile karşı takımın nexusuna kadar yardır geç.
  • Late game jungle al gg wp.
  • Jungle elise Solo nasus Mid Lux Sup leona
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Crowley

Jungle elise Solo nasus Mid Lux Sup leona
    bronzdan çıkmak için tıklamasını öğrenip lucian dışında herhangi bi hero alman yeter
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.