Şimdi Ara

Tr serverında OTAKU oyuncunlar aranıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WhiteFlash

quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

Otaku dan kastını anlamadım ?

Otaku anime izleyen/manga okuyan kişilere denir.

Yanlış tanım, Otaku belki de yüzlerce anime/manga serisi yalayıp yutmuş, sevdiği anime/manga hakkında çok bilgi sahibi olan bir fan değil de o konunun bilgini, masterı olmuş kişilere denir... Ama çoluk çocuk anime/manga izlemeye başladı, günümüzde 2 bölüm naruto izleyen "ben otakuyum qnq" diye geziyor ortalıkta... Şimdi anime çizgi filmdir desem bir sürü velet gelip hayır değildir diye zırlar ama öyle, hani ben de eskiden anime/manga takipçisiydim, ama soğudum resmen bahsettiğim tip insanlar yüzünden.

Not: Normal çizgifilmler daha güzel. Regular Show, Adventure Time, Johhny Bravo ve Gumball'u herkese öneririm (CN rulz)

• quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

çizgi film izleyenlerden oyuncu olmaz.

Ciddi misin sen? South Park Family Guy Simpsons gibi bir sürü şey varken full dizi izlemek nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoneOfBreak

quote:

Orijinalden alıntı: Présacheth

http://myanimelist.net/animelist/RojoDiablo

West'te olsaydın oynardık be hacı :(

O kadar anime izlemişsin ama aralarında One Piece yok, bence şu anda yayında olan en iyi anime.

One Piece beğenmediğim bir anime 40 bölüm kadar izledim pek sarmadı ne yazıkkı,Naruto,Bleach o kadar izlediğime bakma pek fazla hoşlanmıyorum Shounen animelerden.3 sene önce ilk başladığımda izliyordum Shounen serileri ilerleyen zamanlarda gerek konuların yavaş ilerlemesi gerekse fillerlar yüzünden sıktılar bende izlemedim daha fazla,genelde kısa süren 24 veya 12 bölümlük Komedi veya Shoujo serilerine yöneldim şu sıralar izlemek için fazla zamanım olmuyor zaten bir aralar izlemek istedimde bayağı uzun bir seri ve bana göre sıkıcı olduğu için izlemeyi bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteFlash

quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

Otaku dan kastını anlamadım ?

Otaku anime izleyen/manga okuyan kişilere denir.

Yanlış tanım, Otaku belki de yüzlerce anime/manga serisi yalayıp yutmuş, sevdiği anime/manga hakkında çok bilgi sahibi olan bir fan değil de o konunun bilgini, masterı olmuş kişilere denir... Ama çoluk çocuk anime/manga izlemeye başladı, günümüzde 2 bölüm naruto izleyen "ben otakuyum qnq" diye geziyor ortalıkta... Şimdi anime çizgi filmdir desem bir sürü velet gelip hayır değildir diye zırlar ama öyle, hani ben de eskiden anime/manga takipçisiydim, ama soğudum resmen bahsettiğim tip insanlar yüzünden.

Not: Normal çizgifilmler daha güzel. Regular Show, Adventure Time, Johhny Bravo ve Gumball'u herkese öneririm (CN rulz)

Aynen Regular Show ve Adventure Time çok iyi.

• quote:

Hala ANİME'ye çizgi film diyenler varmı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: onslaught23

quote:

Evet var. ağla.
  • hangi taku ?
  • quote:

quote:

İşte hala şunu anlayamadınız, anime çizgi filmdir zaten. Japonların yaptığı çizgifilm, anime çizgi film değil de ne sen açıkla hadi.

Yalnız çizgi film izleyenden oyuncu olmaz diyene katılmıyorum. "Kaç yaşına geldin oyun mu oynuyorsun hala?" ile "çizgifilm izleyenden oyuncu olmaz" düşünceleri benzer kafaların ürünüdür

• quote:

Animeye cizgi film diyen birinden birak oyuncuyu adam olmaz

Edit: FoxFire siz ekleyin arkadaslar. Ben giremiyorum fazla unuturum felan.
    Edit 2: Bir Elfen Lied izleyin. Anime cizgi film mi degil mi karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasaiYUNO -- 10 Ocak 2013; 18:20:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

hangi taku ?

• quote:

quote:

çizgilerden yapılmış demek ki çizgifilm

• Anime = Çizgifilm = Hentai bence. Biz böyle öğrendik, böyle biliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GasaiYUNO

Çok sık giremesem de girdiğim zaman yanım da bir Adc olursa support oynarım. Nami Nunu vs vs.
    Otaku olursa çok iyi olur ^^
    Fairy Tail'e çocuk animesi demesin de -.-

fairy tail en baba çocuk animelerinden biridir.

müziği sağlam gerisi fos,zaten full naruto ve özellikle one pieceden çalıntı üstüne sıfır kan var dizide onca olay olmasına rağmen.

+ natsu = god adam kimseye yenilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonkou

quote:

Çok sık giremesem de girdiğim zaman yanım da bir Adc olursa support oynarım. Nami Nunu vs vs.

müziği sağlam gerisi fos,zaten full naruto ve özellikle one pieceden çalıntı üstüne sıfır kan var dizide onca olay olmasına rağmen.

Okok. One piece ile Fairy tail arasinda alaka yok. Calinti neresinde ?
    Ve sen galiba Naruto'cusun. Ergen...

Bu arada Natsu Gildarts'a yenildi.

• Anime tartışma alanına çevirmişsiniz hemen burayı, ama arkadaşın söylediği doğru Natsu doğru düzgün kimseye yenilmiyor. Ayrıca Fairy Tail içinde biraz ecchi barındırıyor. One Piece, Naruto Shippuuden ve Bleach gibi animelere göre daha küçük yaşlara hitap ediyor bence. Ayrıca şuana kadar Fairy Tail'de kimsenin savaş alanında öldüğünü görmedim.
  • quote:

quote:

quote:

seni gidi teenager seni...

natsu tip ve karakter olarak luffyden (özellikle gülüş) yanındaki natsuya hayran velet olayıda konahamaru dan çalıntıdır.ayrıca fairy tail dizisindeki gaza geliş anlarıda birebir one piece arak

ek olarak natsunun gildart a yenildiğini biliyorum ama adam hades,jellal veya laxus u yendi ki sözde en iyisi olan mystogan bile laxus a yenildi yani natsu bildiğin op.

ek : narutocu değilim one piece fanıyımdır ama şunuda eklemem lazım naruto çok daha büyük yaş grubuna hitap eder fairy tailden

• quote:

ibretlik tespit

• Neyse konunun kirlenmesini istemiyorum. FoxFire arkadaşlar eklerseniz sevinirim ^^

• üstteki mesajıma edit (düzelte basılınca server hatası veriyor)

bilmediğin animeler hakkında yorum yapma (naruto) komik duruma düşüyorsun

ki sen hiç elfen lied,darker than black,ergo proxy,baccano... falan izledin mi de fairy tail çocuk animesi değil diyorsun. bir de yazmış özellikle otaku olursa iyi olur diye...

umarım bir ders çıkartırsın bu mesajlardan,bu sayede hem tartışmazsın milletle boş yere çünkü cidden savunduğun şey aslında çok boş hem de daha çeşitli animeler gördükçe daha çok zevk alırsın bu kültürden

bu arada bu son mesajlarda geçen tartışma silinebilir hatta silinsin yeri de burası değil zaten
  • quote:

quote:

quote:

fairy tailcı bebe narutocu ergen diyo çok güldüm ya :SDFSD:F: iyi güldüm ama :DSFDS:F: fakat çok güldüm S:DFSDF hayır yani fairytaila antipatim yoktuda onu izleyenlerin kompleksli tavırlarına gıcık oluyorum. zaten anime bilgisi naruto, op, bleach, fairy taildan ibaret olan insanlar yüzünden hep

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.