Şimdi Ara

tr serverinde Diamond üstü sup top jungle arıyorm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan ben(adc) ve mid arkadaşım mevcut.Jungle top ve sup aramaktayız.Hedefimiz birlikte ranked maçlar atıp ranked takımımızı üst seviyeye çıkarmak ve haftasonu turnuvalarına katılmaktır.Oyuncuları bulduktan sonra çok çok uzun süreler değiştirmeyeceğimiz için olgun, egoist olmayan, rage yapmayan, canayakın, kendine güvenen arkadaşlar arıyorm.Konunun altına değilde bana pmden yazarsanız çok sevinirim.Lütfen normalde şu ligde olmam lazm ama feederler yüzünden burdaym diye pmler atmayalm yeterince iyi olan arkadaşlar emin olun ki alt liglerde kalmazlar.Adc oyuncusu olduğum için ilk önceliğim uyuşacağım bir sup arkadaş bulmak,kendisiyle baya sıkı çalışıp bir an önce birbirimize alışmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devortis -- 16 Haziran 2014; 15:15:28 >

• İstanbulda ikamet ediyorum yaş 20. Diamond 4 100 paunım şuan . Main jungle adc .

Nick : Awesome Carrier
  • fbakrep F kullanıcısına yanıt
    Egosu Olmıyan Yazmış.

• gmş olmz mı
  • Diamond üstü çilingirler konuya bekleniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • only çilingirs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle bakalim meth0dgg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar alım satım,taraftar konularında, dilediğiniz kadar post kasabilirsiniz lütfen konuyu trollemeyelim.
  • bronzum ama ruhum çilingir olurmu qnq
  • daymınd 5 main jungle thx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devortis

Şuan ben(adc) ve mid arkadaşım mevcut.Jungle top ve sup aramaktayız.Hedefimiz birlikte ranked maçlar atıp ranked takımımızı üst seviyeye çıkarmak ve haftasonu turnuvalarına katılmaktır.Oyuncuları bulduktan sonra çok çok uzun süreler değiştirmeyeceğimiz için olgun, egoist olmayan, rage yapmayan, canayakın, kendine güvenen arkadaşlar arıyorm.Konunun altına değilde bana pmden yazarsanız çok sevinirim.Lütfen normalde şu ligde olmam lazm ama feederler yüzünden burdaym diye pmler atmayalm yeterince iyi olan arkadaşlar emin olun ki alt liglerde kalmazlar.Adc oyuncusu olduğum için ilk önceliğim uyuşacağım bir sup arkadaş bulmak,kendisiyle baya sıkı çalışıp bir an önce birbirimize alışmaktır.

mainim sup. ana hesabım westte. tr deki hesabı 1.5 ayda plat yapıp sıkıldım tr den. ister inan ister inanma, ama dia 2 leri bile lanede ezdiğimi bilirim. en az dia 4 olduğumu düşünüyorum. tr de challenger olan arkadaşımla westte takım maçları atıyoruz.

yaş 25. tr : luena west: galatasaray89

• İyi aramalar. (Ne yazacagimi bilemedim)

• Her lanerim . Cok ciddiyseniz gelliyim

• up
  • Dia 5 Support nickimi söylemicem sen bul.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.