Şimdi Ara

Tr Serverinde Dragon Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık iki yıldır oynuyorum, bir çok smurf kastım şuan itibari ile gold ligindeyim. genel olarak jungle oynadığım için, hep karşılaştığım bir sorunu paylaşacağım: sizinle,
    oyunların %90'nda dragon önemsenmiyor.

Botta lane ittirdikten sonra, karşı taraf base attığını anladığımda genelde bota "arkadaşlar drag" ya da sinyal verip çağırıyorum, insanlar hiç oralı bile değiller!
    low eloda olduğumu düşünmüyorum, ama bu insanlar ejderin kıymetini bilmesi için bence riot bir şey yapmalı. sezon V, jungle için köklü değişiklikler barındıracak,
    gelen pbe patchleri bunu destekliyor. fakat bizim sunucumuzda ejderha, hammalık olarak görülüyor. "onun yerine adam döverim, para toplarım" gibi söylemlerden hiç bahsetmiyorum bile..

sizin bu konu da bir fikriniz var mı? gerçekten ben her oyunda insanları ejdere toplamaya çalışmaktan bıktım.. siz ne düşünüyorsunuz? haksız mıyım..

• Drake'in önemini anlatamazsın. Lig yükseldikçe gelirler. Ayrıca Master yi falan oyna tek başına al
  • Bu SW'de Lee'ye BT kastım ben. Kendi kendime dragımı alırım counter jungle yapar kafama göre takılırım. Bazen TF'lere gitmem backdoor yaparım. Neden mi? Çünkü TR çöp. Elmasta bile öyle oyuncular var ki şaşırtıyorlar insanı. Takıma hiç güvenemiyorsun falan.

Hatta başıma gelen bir olayı da paylaşayım. Aram oynuyorum West'te. Nickimi Türkçe aldım. Adamın oyun sonu yazdığı şey ''NASIL **** AMA ZAAA''. Dedim ki burada da çok Türk var ama TR'ye göre daha iyi dedim. Adam bana ''Evet küfür falan yok çok güzel'' dedi. 2 dakika önce küfür kıyamet söven kazandığı aram maçını kutlayan adam küfür edilmediğine seviniyor. Böyle dengesizlerle oynadığını düşün. Algılayamıyorlar ki o ejderha takım için 2-2.5 kill değerinde. WW al, Fiddle al, Lee al ad kas, Xin al git tek başına al yoksa sen dert anlatacaksın da adamlar anlayıp gelecek falan... Zor.

• Boşver ne güzel işte, duo bul gir, birlikte doğru zamanlarda drag yapın tertemiz free elo
  • Bu yuzden ww kullananlar var.

Ayrica foruma gore gold ligu de noob dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westte oyna gelmeyen nadir görürsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • duo bul mid jungle pre girin rahat taşırsınız
  • ben niye karsilasmiyom hic drakein onemini bilmeyen adamlarla (swh)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç drake ile uğraşmıyorum kafam rahat. Drake,baron yokmuş gibi davranıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.