Şimdi Ara

Tr serverindeki adc eksikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr de oynıyanlar bilirler adc oynayan( düzgün adc oynayan) bulmak zordur. kafayı yemek üzereyim bot pre yazınca tamam bittik diyorum . her maçımda bot feedlemesi üzerine kaybediyoruz

edit:solo oynuyorum genelde

• westte çok farklı değil

bazen premadelere bırakmıyolar bile "premades'ux"
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

westte çok farklı değil

bazen premadelere bırakmıyolar bile "premades'ux"
    dikkat isteyen bişey oynaması kolay olmadığı için heralde

bende jungle olmassa supp takılıyorum
  • Ben Adc olarak bazı oyunları taşırım. DotA`nın bana verdiği nimet bu Adc becerisi
  • Bazı preler gerçekten can sıkıcı oluyor ama bazıları da oyun taşıyor.
  • kurtlar1971 kullanıcısına yanıt
    o zaman bu konudan anladığıma göre dota dan gelenleri adc yapıcaksın şu dotaya bi baksam iyi olucak hiç merak etmemiştim adc oynıyan arkadaşlarada öneririm beğenirsem
  • Trde adc oynamak cok tehlikeli.Cunku yanina adam gibi sup gelmezse,karsina thresh draven gelirse takim seni sucluyoe.
  • o yüzden oynamıyorum hocam 3. lanem adc Tr de adc korumakta yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChoseonOne

o yüzden oynamıyorum hocam 3. lanem adc Tr de adc korumakta yok
    Adc oynamak o kadar zor değilde yanında 1 lvl de engage yapan leona olunca zorlanıyorsun.
  • quote:

o yüzden oynamıyorum hocam 3. lanem adc Tr de adc korumakta yok
    High elo dışında iyi adc görmek zor heryerde bu böyle. Çünkü çok fazla oyun bilgisi gerektiriyor.
  • JollyJok3r kullanıcısına yanıt
    bide o var fb için bekledik daldık adamın canı 100 civarı kule altı base atıyo bizim leona dalıyor stunu yiyor sonra niye dalmadın

edit : karşıdaki thresh
  • quote:

bide o var fb için bekledik daldık adamın canı 100 civarı kule altı base atıyo bizim leona dalıyor stunu yiyor sonra niye dalmadın

edit : karşıdaki thresh
    sürekli oynadığım supportum'la lanei bırak nadiren maç taşıyamadığımız olurdu.Bi süre sonra o kadar sıkıcı bi hal alıyorduki garip şeyler deniyorduk botta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

sürekli oynadığım supportum'la lanei bırak nadiren maç taşıyamadığımız olurdu.Bi süre sonra o kadar sıkıcı bi hal alıyorduki garip şeyler deniyorduk botta.

Alıntıları Göster
    Mainim adc. Ve gerçekten çoğu kişi bilmiyor adc nasıl bir kavram. Ne zaman başkasına bıraksam hep pişman oluyorum. Bir fight ta ilk yakalanan hep adc oluyor adc bıraktığımda. Düzgün yer alabilmişken rakip apc, adc ye focus atabilmek varken %50 candaki amumu shen jarvan a focus yapan adc ler var. Mainim jungle iken Silver 4 te sup oynadığım bir maçta Hic LS rünleri olmamasına karşın doran blade bile almayıp ilk item Black cleaver çıkan maç history sinde hiç bot almamış felaket bir şeklide kaybetmemize neden olan o Graves e teşekkür ederim. Onun sayesinde onu hırs yapıp adc oyuncusu olmuştum.

• By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    köklü hikayeymiş hocam
  • quote:

köklü hikayeymiş hocam
    Ben bot premle her oyunu tasıyıorum 1 kere bıle lane kaybetmedık ınanmayan lolkıng bakabılır MalbroRED
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalbroRED

Ben bot premle her oyunu tasıyıorum 1 kere bıle lane kaybetmedık ınanmayan lolkıng bakabılır MalbroRED

Alıntıları Göster
    Aynen öyle . Tr'de adc eksiği çok bariz olarak göz önünde . Ne cs yaparlar ne focus atmayı bilirler . O yüzden botta işler kolay geçiyor eğer premade'm varsa
  • NA da bronze elosunda kite yapan bir vayne görmüştüm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNewflag

NA da bronze elosunda kite yapan bir vayne görmüştüm :D
    Sırf bu yüzden adc oynamayı öğrenip dereceli oyunlarda sadece adc oynamaya başladım
  • Bot lane oynamak zordur genel olarak. lane iki kişiye bağlıyken iletişim iyi olmazsa zaten yapacak birşey kalmıyor.supun engage olunca sen geride kalıp hasar veremiyorsun ya da supun geride kalıyor adc olarak eriyorsun vs. Bir de tr de premade kavramı değişik biraz. Adamlar birbirleriyle iletişim halinde olmadan ts rc vent vb. kullanmadan biz premadeiz diyor belki daha önce hiç maç atmamışlar beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinExist -- 7 Ocak 2014; 18:03:54 >
  • Ben varım :/

Ama lig düşük çıkamıyorum :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.