Şimdi Ara

TR Sunucusunda Platin ve Elmas hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten o diamond senin oyununa geliyorsa sorun var. Sezon 3 gold bitirdim s4 oncesi plat oldum suan diamondim yaklasik 20-25 oyundur solo giren plat cok nadir geliyor oyunuma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben feederı flamera tercih ederim en azından takımı bozmuyor abuk subuk konuşup ama plat 2deyim flame almış başını gitmiş durumda hele ki premadelerin yaptıkları

• Sadece orası değil silver de mal dolu hep nicklerin sonunda ya doğum tarihi ya 31 bide harfler büyük küçük vs ne zaman bu tipler bana gelse kaybediyorum

• 19 win 8 lost gidiyorum Platin 3'um. Sahsen oyunlar gayet keyifli geciyor, geride oldugumuz maclarda bile flame olmuyor cogunu kazandik diyebilirim. Senin bahsettigin durum gizli elo ile alakali sanirim.

• Karşıma gelmiştin sanırım, 5 pre girmiştik. normal oyun adc oynuyordun. elmas3üm arkadaşlar silver gold falan

Sorunun cevabı : normal games, nobody cares

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 6 Mart 2014; 7:34:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

Gördüğün gibi geçen sezonun silver goldları plat diamondda geziyor normaldir

tr diamond = kr bronze

Dedi euw silver 3

• quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Ya gençler siz sanıyorsunuz yeteneği olan diamonda çıkıyor.Yok öyle bir dünya gardaşlarım oyunu çok oynayan dıymında çıkıyor ne kdar çok oynarsan okadar çok yükseliyorsun nedenini anlamadım ama öyle

Kesinlikle katılıyorum. Ne kadar çok oynarsan o kadar lig atlıyorsun. Nedeni ise bence oynadıkça tecrübe kazanmaktan çok düzgün oyunculara gelme şansının artması.

• Trde chalim korede silver 3 faker smurf eldi adam dk3te quadra atti

• TR gerçekten çok kötü olmaya başladı,sezon 3'ü Gold bitiren adam Diamond olmuş oyun oynuyor.0 Bilgi sadece fazla oyun oynuyor diye diamond RİOT'UN buna bir çare bulması gerekiyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermvrs

Trde chalim korede silver 3 faker smurf eldi adam dk3te quadra atti

Korede kaç ping hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XionBlue

Beyler benim ligim Plat5. Takımıma ve karşıma zaman zaman elmaslar geliyor. elmas 2 elmas 3 ve size yemin ederim ki hepsi bronz playz. Gerçekten çok kötü. Yani Unranked hesabımla başlasam karşıma aynı seviyede oyuncular gelir. Burda ki amacım kendimi övmek yada çok iyi oynuyorum demekten ziyade bu eloboost olayı dedikleri kadar gerçekmiş. Yani ben öyle görüyorum. Şuan platindeyim ve silverdan kötü oyunlar oluyor. Yetenek yada takım oyunu yok. Ya rakibe mal gelecek kazanacaksınız yada size gelecek kaybedeceksiniz. TR sunucusu yetenek değil şans aynı kumar gibi. Sizin bildiğiniz yada söylemek istedikleriniz varmı gerçekten de bu eloboost olayları bu kadar yaygın mı?

ben gümüş 2 yim plat arkadaşla premade girdik karşıya 4 elmas geldi.benim de karşıma elmas 4 yasuo geldi.oyunu çok kolay kazandık.cidden kötü oynuyor tr elmasları.iyi bir elmas lig oyuncusu lee sin veya gp oynayışından belli olur

• Ben ramazanda basladim oyuna sezonu gold 5 bitirmistim. Simdi dia 3 üm :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sezon plattaydım.Bu sezon diamonddayım.Geçen sezon şu ankinden 2 kat daha zevkli ve çekişmeli maçlar oluyordu.Eloboost olayı cidden fazla sayıda var.Geçen sezon silver olup bu sezon diamond olan bir sürü adam var.İnsanlar tabiki oyununu geliştirebilir ama 2 ayda ne bu gelişme?Beyinlerine şok mu verdiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercimen

quote:

Orijinalden alıntı: ermvrs

Trde chalim korede silver 3 faker smurf eldi adam dk3te quadra atti

Korede kaç ping hocam?

150 bazen 110a dusuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Ya gençler siz sanıyorsunuz yeteneği olan diamonda çıkıyor.Yok öyle bir dünya gardaşlarım oyunu çok oynayan dıymında çıkıyor ne kdar çok oynarsan okadar çok yükseliyorsun nedenini anlamadım ama öyle

80 oyunla dia1 olmak ?

Eğer geçen sezonda diaysa normal birşey eğer geçen seozndan dia değilse 80 oyunda dia olan biri ya şanslı yada iyi oyuncudur.20 oyunda dia 1 olan arkadaşlarım var onlar geçen sezondan chalanger oldukları için uçuşa geçmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

Gördüğün gibi geçen sezonun silver goldları plat diamondda geziyor normaldir

tr diamond = kr bronze

gold biri plat olamaz mı?
  • Senin rezil elonla sana nasıl adamların gelmesini bekliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Senin rezil elonla sana nasıl adamların gelmesini bekliyorsun?

Rezil elo mu? aynı ligdeki adam geliyor. Ne yapmamı bekliyorsun ki. Ben çok iyi oyuncu olduğumu söylemiyorum zaten. + olarak da elom da o kadar kötü değil. Düzgünce okumadan gereksiz yorum yapma lütfen kardeşim.
  • 500mac atip diamond olunuyor normal bir oyuncuysan. Is 40 50oyunda diamond olmak. Duz bir hesap yapalim. Ort bir oyuncuya 20puan gelip 15 gidiyor. Yani bu adam normal sartlarda % 50 kazaniyor. Yani her w-l de 5-6 puan. Her ligde 50mac atsa zaten otomatik olarak bir ust lige adim atabiliyor promolarda sansi yardim ederse. Napayim ben 1000mac atip diamond olan adami. Lig sisteminin kotu yani bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feelmyheal

quote:

Orijinalden alıntı: XionBlue

Beyler benim ligim Plat5. Takımıma ve karşıma zaman zaman elmaslar geliyor. elmas 2 elmas 3 ve size yemin ederim ki hepsi bronz playz. Gerçekten çok kötü. Yani Unranked hesabımla başlasam karşıma aynı seviyede oyuncular gelir. Burda ki amacım kendimi övmek yada çok iyi oynuyorum demekten ziyade bu eloboost olayı dedikleri kadar gerçekmiş. Yani ben öyle görüyorum. Şuan platindeyim ve silverdan kötü oyunlar oluyor. Yetenek yada takım oyunu yok. Ya rakibe mal gelecek kazanacaksınız yada size gelecek kaybedeceksiniz. TR sunucusu yetenek değil şans aynı kumar gibi. Sizin bildiğiniz yada söylemek istedikleriniz varmı gerçekten de bu eloboost olayları bu kadar yaygın mı?

ben gümüş 2 yim plat arkadaşla premade girdik karşıya 4 elmas geldi.benim de karşıma elmas 4 yasuo geldi.oyunu çok kolay kazandık.cidden kötü oynuyor tr elmasları.iyi bir elmas lig oyuncusu lee sin veya gp oynayışından belli olur

gp görmeyeli 1 sezon oldu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.