Şimdi Ara

TR Sunucusunda Platin ve Elmas hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim ligim Plat5. Takımıma ve karşıma zaman zaman elmaslar geliyor. elmas 2 elmas 3 ve size yemin ederim ki hepsi bronz playz. Gerçekten çok kötü. Yani Unranked hesabımla başlasam karşıma aynı seviyede oyuncular gelir. Burda ki amacım kendimi övmek yada çok iyi oynuyorum demekten ziyade bu eloboost olayı dedikleri kadar gerçekmiş. Yani ben öyle görüyorum. Şuan platindeyim ve silverdan kötü oyunlar oluyor. Yetenek yada takım oyunu yok. Ya rakibe mal gelecek kazanacaksınız yada size gelecek kaybedeceksiniz. TR sunucusu yetenek değil şans aynı kumar gibi. Sizin bildiğiniz yada söylemek istedikleriniz varmı gerçekten de bu eloboost olayları bu kadar yaygın mı?

• Eloboost olayı nedir açıklar mısın?
  • Gördüğün gibi geçen sezonun silver goldları plat diamondda geziyor normaldir

tr diamond = kr bronze
  • katiliyorum plat 3um noob dolu
  • Puzlu Masta kullanıcısına yanıt
    Eloboost para karşılığında lig yükselme diye biliyorum ben. Yanlışsam düzeltin. Geçen sezon gold silver arası gittim geldim ama gerçekten bu kadar kötü oyunlar geçirmedim. Plat olduğuma sevinemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XionBlue

Eloboost para karşılığında lig yükselme diye biliyorum ben. Yanlışsam düzeltin. Geçen sezon gold silver arası gittim geldim ama gerçekten bu kadar kötü oyunlar geçirmedim. Plat olduğuma sevinemiyorum.
    dün bir oyunda solo oynadım , plat1 ise adc oynadı.

kendısınden fazla farm yaptım ve kill aldım ama kendısı sözde plat1.

bende unrankedım bu arada. bişey söyleyınce laf edıyorlar hemen.up ile pre girmişlerdi.
  • XionBlue kullanıcısına yanıt
    Çok masumsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klar

Çok masumsun
    Ya gençler siz sanıyorsunuz yeteneği olan diamonda çıkıyor.Yok öyle bir dünya gardaşlarım oyunu çok oynayan dıymında çıkıyor ne kdar çok oynarsan okadar çok yükseliyorsun nedenini anlamadım ama öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Ya gençler siz sanıyorsunuz yeteneği olan diamonda çıkıyor.Yok öyle bir dünya gardaşlarım oyunu çok oynayan dıymında çıkıyor ne kdar çok oynarsan okadar çok yükseliyorsun nedenini anlamadım ama öyle

Alıntıları Göster
    az önce karşıma dia1,bronz1 duolu elobooster tayfası geldi, görmen lazım böyle bir şey yok. Ticket attım hiç acımadan

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

az önce karşıma dia1,bronz1 duolu elobooster tayfası geldi, görmen lazım böyle bir şey yok. Ticket attım hiç acımadan

bu yapılan yasak değil, bronz hesabın sahibi yerine elmas olan oynarsa bu eloboost olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiberdono

quote:

bu yapılan yasak değil, bronz hesabın sahibi yerine elmas olan oynarsa bu eloboost olur.

Alıntıları Göster
    Tr de yeni moda plat ve diamondların bronze ve silver oyuncularla duo girmeleri her 2-3 oyundan birinde denk geliyordu, west e geçtim rahatım westin trolü bile bilinçli

• quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

Gördüğün gibi geçen sezonun silver goldları plat diamondda geziyor normaldir

tr diamond = kr bronze

Lol
    NA challenger < kr bronze 5
  • Neden öyle dedin ki şimdi iyi mi kötü mü anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

quote:

elo boost ne biliyorum, özellikle replayi ticket atıcam dediğimde şeyime kadar istediğin yere at, hesap benim değil dedi bronz hesapta oynayan. O yüzden öyle belirttim mesajımda, yoksa ben de biliyorum duo vs eloboost farkını:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

quote:

elo boost ne biliyorum, özellikle replayi ticket atıcam dediğimde şeyime kadar istediğin yere at, hesap benim değil dedi bronz hesapta oynayan. O yüzden öyle belirttim mesajımda, yoksa ben de biliyorum duo vs eloboost farkını:)

Alıntıları Göster
    Plat 4 - Diamond 3 arası çok sakat. Son 5 10 oyundur ya benim takımıma 1 den fazla mal geliyor kaybediyorum yada karşıya 1den fazla mal geliyor kazanıyoruz.

Çekişmeli maçlar çok az. Ya ezerek kazanıyosun yada ezilerek yeniliyorsun.

• Thrashinmad kullanıcısına yanıt
    Sana sonuna kadar katılıyorum. Ne kaybettiğim oyundan zevk alıyorum ne kazandığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XionBlue

Sana sonuna kadar katılıyorum. Ne kaybettiğim oyundan zevk alıyorum ne kazandığım.
    platin ile diamond arasında çok fark gençler öyle demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

platin ile diamond arasında çok fark gençler öyle demeyin

Alıntıları Göster
    trde oynayan artık kendinde şüphe arasın

çöptü
    iyice çöplük oldu
  • quote:

80 oyunla dia1 olmak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

80 oyunla dia1 olmak ?

Sezon 3 te Plat ve yukarısında bitirmiştir veya çok şanslıdır 2'şer 2'şer çıkmıştır

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.