Şimdi Ara

TR sunucusunda takımımıza oyuncu arıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an 4 kişiyiz, adc arıyoruz. Takım arayan varsa detayları özelden konuşuruz.

• Cok aktif degilim pmle bilgileri yollarsaniz yedek adc olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mainim adc. asıl hesabımı süresiz olarak kaybettigim için imzamdaki hesabı bronz 4 ken satın aldım ve şimdilik gold 5. plat a kadar yolu var yani. ama şuanlık sıkıldım ve bir takıma ihtiyacım var. ilgilenirsen özelden konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Under Control

mainim adc. asıl hesabımı süresiz olarak kaybettigim için imzamdaki hesabı bronz 4 ken satın aldım ve şimdilik gold 5. plat a kadar yolu var yani. ama şuanlık sıkıldım ve bir takıma ihtiyacım var. ilgilenirsen özelden konuşalım

Gecenki konuya da mainim solo top demiştin ne is

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl hesap westte ama tr de de bi smurf var ekle istersen main adc.
    Tr:Onemoment
    West: 7zZz7
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

quote:

Orijinalden alıntı: Under Control

mainim adc. asıl hesabımı süresiz olarak kaybettigim için imzamdaki hesabı bronz 4 ken satın aldım ve şimdilik gold 5. plat a kadar yolu var yani. ama şuanlık sıkıldım ve bir takıma ihtiyacım var. ilgilenirsen özelden konuşalım

Gecenki konuya da mainim solo top demiştin ne is

yaklaşık 6500 oyundan fazla oynadım galiba. tek bir lane e sığdıramam bukadar tecrübeyi

son 5 oyun. tek sıkıntım sürekli oynayamıyorum ya. günde 1-2. ancak bu bayram hergün 15 oyun falan düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Under Control -- 2 Ekim 2014; 19:24:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Genel olarak oyuncu arıyoruz.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.