Şimdi Ara

Tr ye Geçilir mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • +30 w/l ve silver II de westte çok farklı değil. Çok trollpick geliyor bu aralar bende Tr ye geçmeyi düşünüyorum zaten oyundan soğumaya başladım eğer Trde iyice soğursam dota2 falan oynarım veya her hangi bir mmo ya başlarım.
    +30 w/l birşey değil farkındayım ama artık plat çerçevelilerle oynayama başladım önceden hiç gelmiyordu o yüzden dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 arkadaş lzm tr için
  • quote:

Orijinalden alıntı: wquantum

2 kişi ranked taşıyamaz.

2 oldu taşıdığımız kardeş nasıl tasıyamaz anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: roadrover123
    quote:

2 kişi ranked taşıyamaz.

2 kişi oyun taşıyamaz. diğer takım arkadaşların ya iyidir, ya da fena değillerdir. kısaca noob ya da troll denk gelmemiş sana.
    Karşı takımda sadece 3 tane sağlam oynayan adam olsun, sizde de sadece 2iniz iyi olun ve 2 kişiyle oyun taşı, gel hesabı sana vereceğim.
    kaydını koy internete söz veriyorum hesap senin.
  • troll veya feeder gelmez ortalama 1 takıma düşerseniz 2 kişi alırsınız oyunu ama garantisi yok tabi
  • quote:

quote:

quote:

2 kişi ranked taşıyamaz.

2 kişi oyun taşıyamaz. diğer takım arkadaşların ya iyidir, ya da fena değillerdir. kısaca noob ya da troll denk gelmemiş sana.
    Karşı takımda sadece 3 tane sağlam oynayan adam olsun, sizde de sadece 2iniz iyi olun ve 2 kişiyle oyun taşı, gel hesabı sana vereceğim.

tmm kardeş lol recorder silindi bos zamanımda indirince atıveriyim öyle tasınmaz etmez derseniz tasıyamassınız ya işi bilmiosnz yada taşınacak lane i almıosnz supp+adc 2 oyun tasıdık bir vi vardı 11-2 iken adam flame in dibini yaptı düzgünce konustuk neredeyse konusarak oyun aldık yani forumun yarısı flamer olduğu için zaten çeviremezsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 kişi ranked taşıyamaz.

tmm kardeş lol recorder silindi bos zamanımda indirince atıveriyim öyle tasınmaz etmez derseniz tasıyamassınız ya işi bilmiosnz yada taşınacak lane i almıosnz supp+adc 2 oyun tasıdık bir vi vardı 11-2 iken adam flame in dibini yaptı düzgünce konustuk neredeyse konusarak oyun aldık yani forumun yarısı flamer olduğu için zaten çeviremezsiniz

+1

• 2 kişi oyun taşıyabilseydi duo que olmazdı zaten arkadaşın dediği gibi sizle oynayanlar az buçuk bir şeyler yapmıştır yada karşıdakiler bir yerde fena sıçmıştır

tr ile en azından west için konuşmak gerekirse çok büyük 2 fark var 1. ağır küfür ve flame west de arada oluyor ama 55 dk boyunca kimse birbirile ile yazışıp durmuyor belki 50 maçtan 1 tanesinde denk geliyor o da genelde türk çıkıyor :)

2. fark ise oyun bilgisi bundan kastım TR de 2-3 inhib verdiysen bile oyunu kazanma şansın hala %50 yok böyle bir şey 20 oyunun en az abrtmıyorum 10-13 tanesini muhteşem comeback ler yaparak kazandık
    3 inhib gitmiş 15 dk def ediyorsun bir türlü oyunu bitiremiyorlar hep teker teker gelip ölüp oyunu dengeleyip son tf ace yiyince oyunu veriyorlar

saçma sapan split push yapmaya çalışanlardan bahsetmiyorum bile son kuleye kadar gelip hala durmaksızın ant içmiş yemin etmiş oyun boyu split push yapıp backdoor yapmaya çalışanlar var tamam okey kuleleri aldın takıma para kazandırdın ama senin yüzünden tf larda adamlar hep 1 kişi savaşıp yeniliyorlar yane şuana kadar TR de backdoor yapmaya çalışıpda kazanana rastlamadım

• Hocam pazar günü akşam Eu-West'den şansımı denemek için geçtim Talihsizlik sonucu beni bronz 2 lige attı solo olarak oynuyorum mecburen kimseyi bulamadım bolca gırgır ve şamata yapıyorum şen şakrak bir ortam maç taşıma konusuna gelince biraz yeteneğeniz var ise en azından düşük ligde kendi hakkınız olan lige kadar rahatlıkla taşırsınız. Bolca küfür duyar bolca blok atarsınız benim geçmekteki tek amacım ingilizcem yetersiz kalıyordu ve bundan dolayı orda tıkanıp maç taşıyamıyordum.Bakalım deneyip görücez 1-2 hafta daha kalıcıyım burda kafama uymaz ise dönerim.Aşağıya yaptığım maçların resmini koyuyorum karar senin.Tabi şunuda bil ben jungle olarak taşıyorum çünkü 0 ward=GG Bronz lig için

Tr ye Geçilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjenige -- 9 Nisan 2013; 18:32:19 >

• Test ettim, TR'ye geçmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ||Slayer||

Hocam pazar günü akşam Eu-West'den şansımı denemek için geçtim Talihsizlik sonucu beni bronz 2 lige attı solo olarak oynuyorum mecburen kimseyi bulamadım bolca gırgır ve şamata yapıyorum şen şakrak bir ortam maç taşıma konusuna gelince biraz yeteneğeniz var ise en azından düşük ligde kendi hakkınız olan lige kadar rahatlıkla taşırsınız. Bolca küfür duyar bolca blok atarsınız benim geçmekteki tek amacım ingilizcem yetersiz kalıyordu ve bundan dolayı orda tıkanıp maç taşıyamıyordum.Bakalım deneyip görücez 1-2 hafta daha kalıcıyım burda kafama uymaz ise dönerim.Aşağıya yaptığım maçların resmini koyuyorum karar senin.Tabi şunuda bil ben jungle olarak taşıyorum çünkü 0 ward=GG Bronz lig için

Tr ye Geçilir mi ?

Ben ingilizce öğrensem mac tasiyabilirmiyim

• @kalimero144

Yeteneğin ve taktiksel bilgin varsa yeterli düzeyde kendini anlatabilme kabiliyeti sana maç taşıtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjenige -- 9 Nisan 2013; 18:40:00 >
  • Gecilmez

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.