Şimdi Ara

TR44 0011 1000 0000 0068 8775 73 cankut işcan DOLANDIRICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 TR44 0011 1000 0000 0068 8775 73 cankut işcan DOLANDIRICI
    Baslıkta ismi olan şahıs forumdaki nicki mavirecete idi. Bende 400 tl uzzeri para aldı, fakat kodları göndermedi. Dün itibariyle forumdan uzaklaştırılmış. Tüm referansları ve arkadaşlarıda dolandırıcı olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Beyoğlu Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Forum Boyle İnsanlara Uzaklaştırma Değil Üyeliğini Silmelidir.Biz burda alış satış yapıyosak güvenliği sağlamalıdır .Adam şikayet etmiş kanıtlanmışsa derhal silinmelidir.
  • gecmis olsun hocam. profilin asil sahibinin konuyla hicbir alakasi yok. bir sekilde pasif uyelerin hesabıni alip bu numaralari ceviriyorlar.

arkadaslar su alisveris isini öğrenemediniz gitti kusura bakmayin. adam 2008 uyesi ama 8 yildir foruma girmiyor. hic mi suphelenmiyorsunuz.

referanslarini tamami son iki günde ve hepsi ya pasif yada yeni uye.

daha gecen bunu gibi birini ifsa ettim. ki muhtemelen ayni kisi.

parayi kaptirdiktan sonra profili inceliyorsunuz.

ya bu tür ahlaksizlar hic bitmedi bitmeyecek. bu forumdan bu swkilde alisvris yapacaksaniz dikkatli olacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bana da dün teknosa çeki satıyordu,çek kodunu önceden isteyince cevap gelmedi,uyardığınız iyi oldu teşekkürler,bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunmanızı tavsiye ederim,hatta delil olarak kabul edilebilecek aramızdaki konuşma kayıtlarını da size gönderebilirim.Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız daha dikkatli olmak ve tüm ihtimalleri değerlendirmek gerekliydi fakat biraz acele ettim. Benim anlamadıgım bu kişinin referanslarında nasıl bu kadar kisi olabiliyor. Neden bu gibi insanlar anında ifşa edilmiyor. Benim gibi şu an dolandırılmış kişiler vardır muhakkak

• Hocam İBAN ı var direkt savcılığa suç duyurusunda bulun. Paranı geri al ve o kişide dolandırıcılıktan cezasını çeksin
  • Suç duyurusunda bulunacagım. Nasıl olacağını araştıyorum. Bu işin peşini bırakmayacağim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0850 288 70 03 SAHTEKARLARI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ayni kisi beni de dolandirdi. Hatta baslik actim iki tane. Ama fayda yok suc duyurusunda bulundum. Milletin hesaplarini caliyor. Guvenli hesap diye siz de para gonderiyorsunuz. Ne yazikki durum bu. Ulasin bana lutfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.