Şimdi Ara

trabzon antalya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model 1.6 benzinli ford focus sw im var.bu arabayla trabzondan antalyaya gitmeyi planlıorum.ama bana pahalıyamı ucuzamı patlar şüpheliyim.bu arada uzun yolda km ye ne kadar yakar?

• kimse yokmu?
  • ???

• belki alakasız olacaka ama sana yınede bır fıkır verebılır.
    gecene hafta tatılımı alanyada yaptım.istanbuldan alanyaya96 hyundai accent 1.5 otomatık aracımla gittim. klıima hep açık vazıyette 100 km de ortalama 6.6 litre benzın yaktı aracım (toplamda 2400 km yol yaptım ortalaması 6.6 litre çıktı)
  • benim yapacağım yolda maximum 3500 km dir.bende çok yakmam heralde.
  • kardes fokus sw bıraz canını acıdatacak ama ne yapabılırsınkı araban warken otobusle mı gıdeceksın aılende wardır mutlaka gıt kardesım arama boyle zamnda masrafı sozun parana gecer......
  • İyi bir sürücü isen ve aracın benzinli ise 100 km hızı aşmazsan 100 kilometrede 5,5-6,5 litre arasında benzin yakarsın..
    İyi bir sürücü değilsen ve biraz da sürat yaparsan bu rakam 7,5-8 litreyi bulur..
    Araç tüplü ise kilometrede 0,12-0,13 TYL yakarsın..
    Yolun açık olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir-denizli yolu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iii bir sürücüyümdür heralde. 90 ı geçmem ben zaten uzun yolda hiç.ya km ye 230 bin felan yakarsada razıyım ben.arabam dururken otobüsle gidicek halim yok zaten.ailemle gidicem hemde.
  • arkadaşım 2007 benzinli c-max sahibiyim ANTALYA ya ortalama 90 km hızla klımayı sık sık kullanmama gerek kalmadan gıttım geçen ay 193bin yaktım... sizinkide bunun çok üstünde yakmaz sanırım... iyi yolculuklar...
  • düzeltitorumm.. sık sık klima kullanmama gerek kalmadı... km de 193 bin yaktı aracım..
  • hocam o mesafeyi uçakla gitmek bana daha mantıklı geliyor. Kaç km bilemiyorum ama çok fazla bence. Antalyada bir araba kiralarsın olur biter.
  • c-max sahibi olan arkadaşım.aracın kaç motor?1.6 mı? ya git gel 3500 km yapıcam dahada fazla çünkü geze geze gidip gelicem.kendi arabam dururkende uçakla gitmek istemiom.kendi arabamdaki rahat gidişim bana daha zevkli gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arallu61

c-max sahibi olan arkadaşım.aracın kaç motor?1.6 mı? ya git gel 3500 km yapıcam dahada fazla çünkü geze geze gidip gelicem.kendi arabam dururkende uçakla gitmek istemiom.kendi arabamdaki rahat gidişim bana daha zevkli gelir.

evet.. aracım 1.6 i motora sahip... bende tatil süresince 3500 km yol katettim.... yakıt konusundaki deneimlerimi c-max sayfasında bulabilirsiniz... km de ortalama 203 bin lira yaktı.......

uçak iyidir ama kendi aracınla yurudumuzun güzelliklerini göre göre seyahat gibisi de yok...

iyi tatiller...
  • benimkide herhalde maximum 210 bi yakar.aslında dahada az olabilir.
  • 90 km/s saati geçmezseniz klima açıkda olsa 20 kuruş yakar focus...
  • tranzondan fullersen kırıkkale TŞOF de tekrar fullersin antalyaya indiğinde çeyreğinaltında benzinin kalır
    benim öyle olmuştu. 2005 collection 100-120 arası gitmiştim. klima da kendimi bunaltmayacak kadar açık kalmıştı.. :) iyi yolculuk
  • 20 kuruşa can kurban.bende 90 ı pek geçmem.belki arada bir 120 yi felan geçerim ama ortalama 90 dır.inşlh canım fena yanmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricconi

tranzondan fullersen kırıkkale TŞOF de tekrar fullersin antalyaya indiğinde çeyreğinaltında benzinin kalır
    benim öyle olmuştu. 2005 collection 100-120 arası gitmiştim. klima da kendimi bunaltmayacak kadar açık kalmıştı.. :) iyi yolculuk

Kırşehir diye biliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: turanbelli
    Kırşehir diye biliyorum..

Kırıkkale'de de yoksa Doğru biliyorsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.