Şimdi Ara

Trabzon'da Hayat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
17.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azazel61

kiralar doğalgazlı 550-800 tl arası değişiyor.tabi burası kalkınma için geçerli.üniversitenin diğer kapısı olan d de ise daha ucuzdur

Titia'ya yakın olması nedeniyle son 1 yılda inanılmaz arttı ve bu senede artar fiyatlar , kalkınma'ya yaklaştı.
    Arkadaşın konusuna gelirsek benim bu sene 3. yılım olacak ortalama bir şehir arkadaş ortamını yaparsan gayet eğlenirsin ot gibi takılırsan gayet iyi sıkılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

9 yıl yaşadım, insanları kendi işleri olana kadar seninle, küçücük şehir olduğu için belli kişiler ve belli yerler vardır (sinek cafe,süleyman bar,vadi buralar trend yerlerdir çoğu önemli konser süleyman barda verilir) temel abi vardır bütün trabzon tanır cod3 istersin gta verir

gece hayatı okullar açıkken büyük oranda düşüyor, yazları gece hayatı 2 buçuklarda biter, uzun sokakta kafanı sola çevirsen 2 kişiden 2si de apaçidir, polonun önündeki banklar abazaların kızları kesme mekanıdır. trabzon ligde birisini yendiğini zaman özellikle fb,bjk,gs ise uzun sokak kapanır, ortada büyük bir çember olur ve herkes kolbastı oynar.

trafik gayet rahattır, dolmuşcular şehrin anarşistleri gibidir istediği zaman istediği yere girer çıkar. en elit yer beşirli,söğütlü taraflarıdır. faroz'u sana abartacaklar şöyle böyle diye ama bütün faroz yaş ortalaması 55 ve hepsi bütün gün kahvede tavla oynayan tipler.

nemden dolayı hava 9 derece de olsa sana sıcak gelebilir, haziranda kar yağabilir, aralıkta kısa kollularla gezebilirsin. herkes yürürken birbirine omuz atar, biri sana omuz atarsa pek takma ama sonrasında ''dikkatli olsana la'' diye atar yaparsa %85 üstünde kesici alet vardır, kusura bakma kardeş de git.

Herkes aynı konuda uyarıyor beni yaa İnşallah olaysız bi üniversite hayatı geçiririm

• Aslında doğru düzgün, kendi yolunda giden bir adamsan kimse gelip sana karışmaz kolay kolay. Ben İstanbul'dan gitmiştim bu yönden bakarsak İstanbul daha pis. Gençlerinin de bir kısmı beş para etmez ama iyisini bulursan sağlam bir arkadaşın olur kolay kolay yarı yolda bırakmaz. Yaşlıları çok iyidir. Ya da bana öyleleri denk geldi bilemiyorum. KTÜ de güzeldir hatta Trabzon'u çekilebilir kılan KTÜ ve oradaki arkadaşların aslında. İlk sene bir özel yurtta tek kişilik odada kal. Değirmendere'de yurtlar (Kule'de kalmıştım fena değildi.) daha ucuz. Yeme-içme ihtiyacını otogar çevresinden (Karadeniz iyidir.) giderebilirsin. Diğer ihtiyaçlar ya Kalkınma'dan ya Meydan'dan. Otogar, havaalanı okula yakın. İstediğin zaman memleketine gider gelirsin.

Kısaca iyidir yani. Bana göre iyiydi en azından. Zaman zaman çok bunaldığım da oldu ama okulda, arkadaşlarla her şeyi unutuyordum.

Son olarak da bizim gibi Beşiktaş atkısı ile Avni Aker'e girme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettunc -- 18 Ağustos 2012; 23:10:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yağmuru boldur, insanları terstir
  • başka biryer bulamadın mı evladım trabzon nedir ya
  • Dostum trabzon sehir merkezi ist gibi ama yagmur sevmiyorsan yandin ulasim zor otobusler az geciyor ama en guzel yani masmavi denizin cogu yerden gozukmesi tabii yagmur yagdi mi belli yerler camurlu su oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

başka biryer bulamadın mı evladım trabzon nedir ya

ama ama yapmayın bozmayın moralimi
  • 8.tercihim geldi. 9.tercihte ktü vardı bazen diyorum keşke onu önce yazaymışım Yağmurlu havaya bayılırım oraya gitmek istememin en büyük sebebi yağmur ve kapalı havadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suuuuuuuu -- 18 Ağustos 2012; 23:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suuuuuuuu

8.tercihim geldi. 9.tercihte ktü vardı bazen diyorum keşke onu önce yazaymışım Yağmurlu havaya bayılırım oraya gitmemin en büyük sebebi yağmur ve kapalı havadır

Umarım çok bunalmayız yağmurdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cabricornus

quote:

üzgünüm dostum hani ortamı falan bırak o kapalı havası yeter ya insanın içini sıkar.. Ama hemen negatif yönden bakma belki çok güzel arkadaşların olacak çok eğleneceksin yani hemen moral bozmamak lazım
  • quote:

quote:

quote:

üzgünüm dostum hani ortamı falan bırak o kapalı havası yeter ya insanın içini sıkar.. Ama hemen negatif yönden bakma belki çok güzel arkadaşların olacak çok eğleneceksin yani hemen moral bozmamak lazım

Tabi ki ama yağmur ve kapalı hava şu an beni korkutmuyor umarım güzel olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

seni bilmem ama ben kapalı havaya asla tahammül edemiyorum resmen intahar edesim geliyor o kadar karartıyor içimi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

seni bilmem ama ben kapalı havaya asla tahammül edemiyorum resmen intahar edesim geliyor o kadar karartıyor içimi

Aman hocam o kadar değilim ben

• Silah edin.
  • Fenerbahçe formasıyla dolaşma yeter. İstanbul takımı tutuyorsan bana kimse karışamaz formamla dolaşırım diyorsan gelme.
  • gel gel birşey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 61_oflu_61

Dostum trabzon sehir merkezi ist gibi ama yagmur sevmiyorsan yandin ulasim zor otobusler az geciyor ama en guzel yani masmavi denizin cogu yerden gozukmesi tabii yagmur yagdi mi belli yerler camurlu su oluyor.

istanbul gibi dedin ya...

bence insanın en güzel yılları üniversite yıllarıdır. ama sen hep lanetle anacaksın maalesef... bir yıl daha hazırlan derim.
    çok ciddiyim. zararın neresinden dönersen kardır. trabzon'a indiğinde "şehir nerde?" diyceksin. birkaç yıl sonra küçüklüğüne, yağmuruna, çamuruna alışacaksın ama insanlarına alışamayacaksın...

• Fenerliysen formayla dolaşma + imkanın varsa kombine al maçlara git bence. Detaylı soru sormak istiyorsan pm atabilirsin
  • En son 5 sene önce gittiydim yaz tatilinde 3 ay kalmıştım resmen hayattan soğumuştum..Bide merkeze çok yakın yerde Boztepe'de oturuyorduk..Ayrıca Trabzondan başka takım tutana hiç saygı yok ve okuldada acayip eylemler oluyor tabi bunları televizyondan biliyorum.

Not : Okul derken karadeniz teknikten bahsediyorum

ayrıca 2 yorum yukarda hay2010 sadece bir yerlerinden atmışdır..Trabzon gayet büyük şehirdir hatta merkezdeki sokakları falan çok kalabalıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 19 Ağustos 2012; 0:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Fenerliysen formayla dolaşma + imkanın varsa kombine al maçlara git bence. Detaylı soru sormak istiyorsan pm atabilirsin

Fenerliysen artistlik yapıp dolanma dayak manyağı olursun.Trabzon iyidir güzeldir.Cephanelik,sinek,süleyman,kahverengi,pati,boztepe,bordo mavi,keyif aslında takınılacak yer çoktur.Ulaşım dolmuş kışları 1e kadar çalışır yoksa taksiyle gidersin.Kalkınma Trabzon'dan farklı bir yerdir öğrenci yeridir.Arada sırada kışları çok bunalırsın ama geçer merak etme.Trabzon candır iyi arkadaşların varsa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.