Şimdi Ara

Trabzon'da Hayat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
17.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ss?

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Fenerliysen formayla dolaşma + imkanın varsa kombine al maçlara git bence. Detaylı soru sormak istiyorsan pm atabilirsin

Fenerliysen artistlik yapıp dolanma dayak manyağı olursun.Trabzon iyidir güzeldir.Cephanelik,sinek,süleyman,kahverengi,pati,boztepe,bordo mavi,keyif aslında takınılacak yer çoktur.Ulaşım dolmuş kışları 1e kadar çalışır yoksa taksiyle gidersin.Kalkınma Trabzon'dan farklı bir yerdir öğrenci yeridir.Arada sırada kışları çok bunalırsın ama geçer merak etme.Trabzon candır iyi arkadaşların varsa

+61
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cabricornus

quote:

Orijinalden alıntı: yu8suf

quote:

Orijinalden alıntı: Cabricornus

quote:

Orijinalden alıntı: griadam

insanı dürüsttür sevecendir, sabırsızlık ve ani sinirlenme vardır, ona buna takılayım deme dayak yersin, otobüste kıza sataşırsan linç edilirsin. öğrencilere de pek iyi baktıkları söylenemez gerçi bu konu da haksız da sayılmazlar. ama sen sorun çıkarmazsan "siginti yok" .alış bu lafa bak
    bazı dolmuşçuları sinir bozucudur. bazıları çok kafa adamlar yani
    adam gibi durursan gayet güzel geçinip gidersin.

Havasına gelecek olursak bence gayet güzeldir (bazılarına göre değil ancak çoğu kişi seviyor) her yer yanarken orada yağmur yağar, güneş gözüne çarparken kar yağar böyledir yani. Ancak nem oranı %95 lere kadar çıkabilir bu yüzden 20C sıkacağı sana 40C gibi 0C sıcaklığı sana -20C gibi gelebilir buna alışman gerekiyor. Gece-gündüz Sıcaklık farklılıkları çok azdır KTÜ'yü kazanmışsın ılıman iklimi bilirsin herhalde

ekmeği meşhurdur zaten. akçaabat köftesi kuymak filan yemekleri de çok güzeldir. musluk suyunu bile içebilirsin rahatlıkla zaten sistemi değiştirdiler buz gibi su akıyor musluklardan.

şehirde bol yeşillik var ağaçlar çimenler gayet güzel ancak gece hayatı pek yoktur ama sosyal etkinlikleri seviyorsan yapabileceğin gayette çok şey var yani.

son olarak denizi yeter.

edit: örneğin bu haftaki hava durumu

Trabzon'da Hayat

Valla sagolasın içim rahatladı peki kampüs yakınlarındaki ev kiraları nasıldır ?

kampüs yanı olduğu için yüksek haliyle.ilk yıl yurtlarda kalabilirsin durumuna göre.

Planım o ya doğru insanları buluncada kendi evime çıkmayı planlıyorum. Kimse bahsetmedi gece hayat nasıldır Trabzon'da

Gece alemi derken kacak et kesimini kastediyosan gidince gorursun :) saka bi yana trabzon iyidir kimseye bakma sen bi yeri guzel de yapan sensin kotude yapan sensin onyargilarin ile gelme hangi bolumu kazandin iibf ise titia kantini yeter kantin demek ayip olur gerci rahat sanirim1500 m2 lik lux bir cafetarya seni bekliyor.kimse bahsetmemis ancak egitim cok zorlumu desem hocalarmi aksi desem biz ogrencilermi tembeliz desem bilemedim 4 yilda bitiren pek yoktur.genelde uygun evi ve yurtlari konaklar mah.polis okulu civari yerlerde bulursun.simdiden yurt arastir aklin varsada tek kisilik odaya cik demedi deme bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her şey arkadaş ortamında bitiyor, gerisi teferruat..
  • hocam ister inersin meydana uzun sokağa şehri tadarsın olmadı inersin sahile denizin keyfini çıkarırsın baktın o da olmuyor çıkarsın boztepeye şehir ayaklarının altında nargileni içersin ve sayılabilecek birçok yer var küçük müçük değil anladığın
  • Trabzon herkes takılırsanız çekip vurur diyor.Takılma sende adamlara ne işin var ben 18 senedir trabzonda yaşıyorum kimseyle sorunum olmadı.Saçma sapan hareketler yapmayın yeter.Takınılacak yer çok merak etmeyin ama eskişehir istanbul izmir ankaradan gelenler için biraz sorun olabilir.
  • Herkes fener demiş neden ? TR liginde 4 büyük vardır ama anlaşılan tek büyük fener olmuş

Bu kadarmı kuyruk acısı var milletin fenere karşı Nereye dönsem fener
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Herkes fener demiş neden ? TR liginde 4 büyük vardır ama anlaşılan tek büyük fener olmuş

he
  • quote:

Herkes fener demiş neden ? TR liginde 4 büyük vardır ama anlaşılan tek büyük fener olmuş

he
  • sen bi 45lik colt al yanına
  • quote:

HE HE
  • Bende seneye gitmeyi düşünüyorum KTU ye olursa tabi. Rizeli oldugum icin pek sorun olacağını sanmıyorum sehire daha once gittim oldukca güzel ozellikle yeme icmed oldukca uygun fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar abartmışsınızki bi an dedim heralde ben başka şehirde yaşıyorum, senenin 3 ayı istanbulda 9 ayı trabzonda kalıyorum, Trabzonu hiçbir şehire değişmem, hayat o kadar pahalı değil, ulaşım sorunu yok. İlk sene gelir yurtta kalırsın, 2. sene eve çıkarsın, 3+1 ev kiraları fatih - beşirli - toklu civarlarında 400-500tl, doğalgaz henüz gelmedi bu mahallelere merkezi sistem var, ulaşım hiç sorun değil 15dkda 1 otobüs geçiyor, karttan 75 kuruş basıyorsun Üniversitenin içinde iniyorsun, dönerkende aynı şekilde dönüyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.