Şimdi Ara

TRABZON'DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
4
Favori
9.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sırf FB forması giyiyor diye linç edilen yer neresi ?
    Acaba içi nefret kaplamış olan ben miyim yoksa Trabzonlular mı
    Aklı başında herkesle konuşurum
    ama sırf Adalete fener yak kampanyasını destekledi diye cem yılmazın filmini protesto edebilecek kadar cahil olan insan kitlesini kaale almam
    birde bu trabzonun yerel gazeteleri aynı bu kafadan .. hatta bunu duyan eski bri trabzonlu futbolcu ve futbol yorumcusu buna gayet mantıklı ve doğru dedi
    Trabzonlular milletçiyim diyorsa açılım yapanlardan hesap sorsunlar rekor düzeyde oy vermesinler
    kendi çöplüğünde öter ancak bunlar
    o yüzden hep kaybedenler kulübünde olacaklar
    ama eminim aklı başında Trabzonlular da vardır bu dünyada (ümit ediyoruz)
  • chamicals2 kullanıcısına yanıt
    Cem yılmaz ın filmi ile ilgili konuya değinmek istemiyorum o desteği gs taraftarları da vermişti.O konu uzar gider.Ancak trabzonlular milliyetçi diye genellemek çok yanlış.Belki de tayyip en çok yanlışı trabzon a yaptı ama anlamadığım bir şekilde hep yüksek oy alıyor.Bazen bende anlam veremiyorum.Trabzon da sıradan bir şehir arkadaşlar.Her cinsi var millyetçisi sağcısı solcusu direk bi kalıba sokmak çok yanlış 1 milyon a yakın insan yaşıyor sonuçta.Aklı başında olan var olmayan var tıpkı diğer yerlerde olduğu gibi.Siz sırf takım olarak bakmışsınız olaya.Bende bunu diyorum insanlara takımdan dolayı ön yargılı olmayın.Bu trabzon taraftarları içinde geçerli fenerlilere ön yargılı bakmamalı.
  • istanbulda 500 bin trabzonlu var... Trabzonun nufusu ise 750 bin... Kendi halkı bile kaçmış yani trabzondan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

istanbulda 500 bin trabzonlu var... Trabzonun nufusu ise 750 bin... Kendi halkı bile kaçmış yani trabzondan...

ekonomik şartlar ve işsizlik en büyük sebepi hocam
  • olaya bak ya. trabzondayım soruları alayım. görende zannedecek zimona adalarında daikamet ediyor. hadi onu geçtik soru soranlarda ayrı bi alem. etraflarında hiç trabzlonlu yokmuş gibi gelip o ne bu ne diyorlar. hadi ben işsizim sizin aklınızda mı yok
  • Feneri neden kıskanıyorsunuz?
  • gerçekten orada heryer trabzon mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

Trabzon'da yaşıyorum merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz :)

ben sakaryalıyım yigenimi ktü ye götürmek için bir kez trabzona gittim. çevreden duyuyorduk trabzonlular memleketinden överek bahseder hep. şehir merkezi bir avuc yer olduğunu görünce şok geçirmiştik. Ramazan ayında gittiğimizden yemek yiyecek yer zor bulduk. Yaylalarını filan bilmem çok sosyal bir şehir değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamicals2

sırf FB forması giyiyor diye linç edilen yer neresi ?
    Acaba içi nefret kaplamış olan ben miyim yoksa Trabzonlular mı
    Aklı başında herkesle konuşurum
    ama sırf Adalete fener yak kampanyasını destekledi diye cem yılmazın filmini protesto edebilecek kadar cahil olan insan kitlesini kaale almam
    birde bu trabzonun yerel gazeteleri aynı bu kafadan .. hatta bunu duyan eski bri trabzonlu futbolcu ve futbol yorumcusu buna gayet mantıklı ve doğru dedi
    Trabzonlular milletçiyim diyorsa açılım yapanlardan hesap sorsunlar rekor düzeyde oy vermesinler
    kendi çöplüğünde öter ancak bunlar
    o yüzden hep kaybedenler kulübünde olacaklar
    ama eminim aklı başında Trabzonlular da vardır bu dünyada (ümit ediyoruz)

Fenere garezimiz var kardeşim varmı ötesi ...siz anlamazsınız!!!
    Yanlışa doğru demeyi adet edinmişsiniz size uyanın demekte bize düşmez artık..

O kuş beyinli yorumcu doğrulardan bahsedemez ömrü yanlışlar içinde geçmiştir çünkü..

Cem yılmaz fenerin şike yapmadıgına eminse başka, ama eminim suçlu oldugunu bile bile savunuyor böyle adama deger verilmez; en azından buralarda!!!

Şehirleriniz agzına kadar o adamlarla dolu bdp si hdp si hepsi var.. bizdeki gibi hiç birine adım attırmayın yiyorsa, oturdugunuz yerden horozluk yapmak kolay tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: snoppy123

quote:

ben sakaryalıyım yigenimi ktü ye götürmek için bir kez trabzona gittim. çevreden duyuyorduk trabzonlular memleketinden överek bahseder hep. şehir merkezi bir avuc yer olduğunu görünce şok geçirmiştik. Ramazan ayında gittiğimizden yemek yiyecek yer zor bulduk. Yaylalarını filan bilmem çok sosyal bir şehir değil.

Evet haklısınız şehir merkezi büyük değil.Adım başı yemek yeri var nasıl bulamadınız ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Hocam pazar günü ofda arkadaşın düğünü var sabah ilk uçakla trabzona gidecem ve o akşam trabzonda kalacam. Ertesi sabah da erkenden kalkıp trabzonu gezeyim diyorum. Nerede ne yiyebilirim, nereleri gelebilirim?sabah erken kalkacam Foto makinemi de getirecem bol bol gezip dolaşmak istiyorum. Tavsiyeleriniz :)

1gün içerisinde mi gezi yapacaksınız?
    Trabzon merkezde meydan'da cemil ustada Akçaabat köftesi yiyebilirsiniz ardından Boztepe'ye çıkıp Trabzon'u kuş bakışı gözlemlersiniz.Ardından Uzungöl'e gidip alabalık yiyebilirsiniz oksijen alabilirsiniz.Meydandan yani şehir merkezinden boztepeye dolmuş kalkmaktadır.Uzungöle gitmeniz için meydanın aşağısında bulunan çömlekçi mahallesinden Uzungöle otobüsler gitmektedir.Uzungöl tahmini olarak Trabzon merkezden 100kmdir.1.5saat sürmektedir yolculuk.Of'un 40 km yukarısındadır.

orada araba ayarladım bitane arabayla sabahtan akşama kadar dolaşmayı düşünüyorum.işini doğrusu öyle biyere oturup bir saatimi yemekle öldürmek istemiyorum yiyip hemen kalkacam doğal güzelliklerini görüp resim çekmek daha çok işime gelir ama tabi illaki iyemek yiyecez aç aç dolaşılmaz

• Neden bu kadar konuşkansınız ? Gördüğüm her Trabzonlu kopturuyor gidiyor arkadaş
  • konuyu da 12 den sonra açmamışsın hayret
  • Acaba Trabzon, Giresun arasındaki dava nedir hep merak etmişimdir ??
  • Bir Giresunlu olarak Trabzonda yaşıyorum.Ktu de çok Trabzonlu ile karşılaşmadım ama karşılaştıklarımla hiç sorun çıkmadı iyi insanlar.Yukarda biri bir avuç merkezi var yazmış yemek yiyecek yer bulamadım yazmış abartmayın.Bizim Amerikan hoca bile burayı sevdim aradığım her şeyi bulabiliyorum dedi.Kalkınma taraflarında yokuşun çok olduğu ve yemeğin pahalı oldugu doğruıdur.Ktu hakkında ve yeri hakkında isteyene bilgi verebilirim.
  • Havada uçak kanadını tamir eden trabzonluyu tanıyo musun ?

• @filozofreyiz ; hocam en iyisini yapmışsınız. Keşke daha yolun başındayken bende buna cesaret edebilseydim. Zira hayat pahalılığının getirdiği sonuçlarla birlikte, İstanbul'da bir özel üniversite de okumaktan, parasal olarak aşırı bir farkı yok. Trabzon'la şehir olarak hiç bir sorunum yok. 6 yıldır Meydan'da kalıyorum. Ulaşım, yemek vs, pahalılığı dışında, problem olmadı. İstanbul'dan gelip alışmam biraz zaman aldı ancak hallettik bir şekilde.

Ama KTÜ deyince akan sular duruyor. "İşletme'yi bile mühendislik zorluğunda okuyoruz." cümlenizle gerçekten çok güzel bir tespitte bulunmuşsunuz. Okula geldiğim ilk haftada, hocalarla tanışma faslı esnasında bir hocam aynen şunu söyledi. "Burası Türkiye'nin 4 teknik üniversitesinden biri. Burayı diğer üniversitelerle karıştırıp kolay zannetmeyin. Yasal süresi 4 yıldır ancak 6 yıldan önce bitirme olasılığınız çok düşüktür." diyerek niyetlerini belli etti zamanında. Ne var ki ben anlayamamışım.
    Teknik üniversite olmanın mühendislik bölümlerine katkısı muhakkak vardır. Ancak bizim gibi sadece teorik üzerinden ders işleyip, teknik üniversite olmanın nimetlerinden faydalanamayacak olan İİBF'liler, malesef işin zorluğunu çekmekle kalıyor..

@atoxi ; kantinimiz bir başkadır ama benim uzatmış olmamla hiç bir alakası yoktur. Bu arada kantinimize bilardoda geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Havada uçak kanadını tamir eden trabzonluyu tanıyo musun ?

Hemen bulabiliriz

• quote:

Ben istanbulda yaşıyorum. 3 günlük bir tatil yapmayı planlıyorum. Uçakla trabzona geliceğim. 1 gün gezip otobüsle batuma geçiçeğim. 2 gün de orada kaldıktan sonra tekrar trabzona geçip uçakla istanbula geri döneceğim.

Sence en çok vakti nereye ayırayım? Gezmeden/Yemeden dönme dediğin bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkA

quote:

Ben istanbulda yaşıyorum. 3 günlük bir tatil yapmayı planlıyorum. Uçakla trabzona geliceğim. 1 gün gezip otobüsle batuma geçiçeğim. 2 gün de orada kaldıktan sonra tekrar trabzona geçip uçakla istanbula geri döneceğim.

Sence en çok vakti nereye ayırayım? Gezmeden/Yemeden dönme dediğin bir şey var mı?

Akçaabata gidip akçaabat köftesi yiyin
    Hamsiköy sütlacı yiyin
    Uzungöle gidip oksijen alın alabalık yiyin
    Sonra boztepeye çıkın tüm Trabzon'u görün.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.