Şimdi Ara

TRABZON'DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
4
Favori
9.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chamicals2

tabii gsliler destek verecek bende olsam gs yerinde destek veririm
    nede olsa galatasarayın a2 takımı trabzonspor
    trabzonsporun asli görevi türk topçu yetiştirip gs ye vermek
    hadi yalansa yalan diyin

Parayı veren düdüğü çalar kardeş, en yüksek teklifi galatasaray veriyor alıyor.beşiktaşa tolgayı verdiğimiz zaman kimsenin gıkı çıkmadı. her olayda bi art niyet arıyorsunuz ya gıcık oluyorum sizin gibilere. olcan gibi bi adamı biz 7.6 milyon euro ya gs ye kakaladık daha ne olsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İch hab keine lust

Havası nasıl temiz mi?

Astım hastası bir insan rahat yaşayabilir mi?

Maalesef hava kışın çok pis baca dumanlarından dolayı doğalgaz bir türlü tüm Trabzon'a döşenemedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Bu sıralama bana çok saçma geldi istanbul un 30 da olması çok çok saçma erzurum düzce gibi adı olaylarla anılmayan şehirlerin orada olması da saçma.Ona bakarsanız Trabzon en yaşanabilir 4.il buna ne diyeceksiniz peki

bu sıralama yaşayan insan oranı +suç olarak hesaplanır.Yani istanbulda suç oranı trabzona göre 5 kat fazla olabilir ama insan x suç olarak hesapladıgında bu sıra ortaya cıkıyor.İstanbulda örnek olarak 1000 kişi varsa 500 suç oluyor... Trabzonda 100 kişi varsa 60 suç oluyor.İşte bu trabzonu suç oranında daha üste çıkarıyor.Böyle hesaplanır.Yani trabzonda suça karışma oranın istanbuldan daha yüksek.

en yaşanabilen illerde yok öyle birşey birçoguna baktım.Genelde trabzon ortalarda yer alıyr

http://www.gazete58.net/haber_detay.asp?haberID=2413
    http://www.haber61.net/en-yasanabilir-iller-982g-p1.htm
    http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2011/09/01/en-yasanabilir-il-belli-oldu

bu yaşanbilme geyiği ekonomiye işte ne bilm iyecek içecek fiyatlarına , ulaşıma göre değişiyor.1. sırada hep adana var mesela... Ama adana en çok suç olan illerden biri :)

• Devian kullanıcısına yanıt
    Öncelikle suçların türüne bakmak gerekir. Hırsızlık başı çekiyor ve bunu yapanların ne kadarı Trabzonlu? Verdiğiniz tecavüz haberlerinin bir çoğu iddia olarak kalmış. 1-2 tanesi dışında. Gene yıl içindeki orana vurursak gayet sorunsuz bir il. Gönül ister bunlar olmasın. Ama insanoğlu hepsi bir olmuyor.

• İnternet Tabanlı Projemizde Çalışabilicek
    Sosyal Medya Gibi Platformlarda Sadece Reklam
    Yaparak Kendisine Ek Gelir Elde Etmek İsteyen
    Öğrenci-Ev Hanımı – Memur- Emekli Sıra Sizde !
    Ailenize Yük Olmaktan Bıktıysanız Sizide
    Aramızda Görmek İsteriz.Vakit Kaybetmeyin !
    İnceleme =http://goo.gl/J7Sq4S
  • Orafaki Çepni Türklerinin tarihteki dinsel yaşantı süreçleti nasıl gelişmiştir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Another Man

Orafaki Çepni Türklerinin tarihteki dinsel yaşantı süreçleti nasıl gelişmiştir?

Bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Bu sıralama bana çok saçma geldi istanbul un 30 da olması çok çok saçma erzurum düzce gibi adı olaylarla anılmayan şehirlerin orada olması da saçma.Ona bakarsanız Trabzon en yaşanabilir 4.il buna ne diyeceksiniz peki

bu sıralama yaşayan insan oranı +suç olarak hesaplanır.Yani istanbulda suç oranı trabzona göre 5 kat fazla olabilir ama insan x suç olarak hesapladıgında bu sıra ortaya cıkıyor.İstanbulda örnek olarak 1000 kişi varsa 500 suç oluyor... Trabzonda 100 kişi varsa 60 suç oluyor.İşte bu trabzonu suç oranında daha üste çıkarıyor.Böyle hesaplanır.Yani trabzonda suça karışma oranın istanbuldan daha yüksek.

en yaşanabilen illerde yok öyle birşey birçoguna baktım.Genelde trabzon ortalarda yer alıyr

http://www.gazete58.net/haber_detay.asp?haberID=2413
    http://www.haber61.net/en-yasanabilir-iller-982g-p1.htm
    http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2011/09/01/en-yasanabilir-il-belli-oldu

bu yaşanbilme geyiği ekonomiye işte ne bilm iyecek içecek fiyatlarına , ulaşıma göre değişiyor.1. sırada hep adana var mesela... Ama adana en çok suç olan illerden biri :)

Herkes mutlu huzurlu Trabzon'da tek tük olaylar normaldir.Sosyal ortamıda çoktur.Canı sıkılan atar kendini dağa yaylaya kaplıcaya pikniğe bol bol oksijene.Sosyal ortam sadece discolar barlar değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

İşte bu yüzden utanıyorum bazen Trabzon'lu olduğumdan. Allah'tan İstanbul'da yaşıyorum.

ADAM OLSAYDI O FORMAYLA O ŞEHİRDE DOLAŞMAZDI ZATEN!

unutmadık AdaleteFenerYakanları:

Bunları destekleyen kafaya cevap veremem, kusura bakma. Önce ahlâk.

• Devian kullanıcısına yanıt
    http://www.takvim.com.tr/multimedya/galeri/turkiye/turkiyenin-yasanabilir-illeri?tc=81&page=70

cnbc e yapmış araştırmayı kültür sanat 24 ve kent hayatı 45 görünse de genel sıralama da 4. sırada türkiye de ki bence 45 çok yanlış olmuş kent hayatı için merkez adına konuşuyorum trabzon un merkezi oldukça işlek,güzel ve kalabalıktır.Bizzat gidip görürseniz beğeneceğinize eminim.Antalya istanbul ya da ankara gibi illerden gidenler beğenmeyebilir saygı duyarım ama ısparta burdur çanakkale vs orta düzey illerden gidenler ben burayı beğenmedim derse ön yargılı yaklaşmış olur

• quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: Another Man

Orafaki Çepni Türklerinin tarihteki dinsel yaşantı süreçleti nasıl gelişmiştir?

Bilmiyorum

Araştır bilgi ver.

• novorossiysk'ye feribot var mı trabzondan ?
  • berberlereayarolanadam kullanıcısına yanıt
    Karadeniz insanı biraz naiftir hocam, tatlı bir cahillikleri vardır. Çok yardımsever, tezcanlı olduklarından her şeye atlarlar.

Dipnot: Of'luyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

Trabzon Merkez fen lisesindeyim
    Trabzonlu degilim daha once de samsundaydim ondan once de erzurum hepsini sorabilirsiniz
    Lise olarak samsundaki fen lisesinden puan ve egitim olarak düşük ama burdaki yavuz hoca (hacettepe mezunlu matematikci) bana gore tek gecer
    Bunun disinda dakka basi yagmur yagiyor ve cok cok boguk bir havasi var kışın cok ideal bi yer ancak yazin cok kotu cok berbat bir hava oluşuyor
    Bunun dışında eskisine gore guc kkaybetmiş bir şehir eskisine gore liman ve sanayisi pek on planda değil
    Akcaabata kofteye giden nihata cemile hic bakmasin direk komarogluna gidin yeri pek iyi degil ama en iyi kofte yapan adamdir

Yavuzu herkes överdi ama bilmiyorum ne idir ama Ali Fuat üstüne tanımam onun kıymetini bilin Almancacı Emine Kaya da harikadır bu ikisini nasıl sevmezsin vede Matematikçi Neşe Hoca harika biridir bana göre şuan o okulun en iyi yanı Ömer Hocanın gitmesi oldu hepiniz rahatsınız şimdi. totomuzdan kan aldı idi :D ama sevmeyeni kadar sevenide bol idi ya neyse :D okul hakkında yazsam sayfalar olurda bende kalsın

Emin ol yavuz saydıklarını parçalar evet digerleri de iyi ama onun kadar olamazlar gecen sene taha yi tanirsin (basketbolcu olan) bana istanbuldan yavuza ozel derse gelen var demişti

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon ozlenesi bir sehirdir., herkes kendi memleketini ozler, dogrdur. Ama trabzon bircok kisiye bambaskadir.. Ben bir zamanlar gurbetciydim. Yurt disinda dogdum buyudum yasadim. 2007de geldim. Yurt disinda kaldigim sure icersinde her sene izine gelmenin oralari gormek, yasamak havasini icine cekmek, yakin akrabalari gormek hayalini ve heyecanini yasardim.. Bir trabzoblu gurbette baska bir trabzonlu gordugu zaman kardesi gibi gorur., oyle sevinir ki sanki yillardi kayipti da bulustular... Bunu avrupadaki trabzou gurbetciler daha cok yasiyorlar. Hissederek.. 2007 de trabzona temellu donus yaptim ve avrupadaki duygularim yavas yavas azalmaya basladi. Cunku hersey elin altinda. Bir ozelligi kalmadi. Ama suan erzurumda okuyorum, yine gurbet. Ve trabzonlu ozluyorum. Trabzon insani sinirlidir, milliyetcidir. Adam gibi yaklastigin zaman problem yok ama olaki onu alt etmeye calisirsan veya herhangi baska birsey, iste o zaman parlarlar. Ki zaten videolarda goruyorsunuz. Fb-pkk ....

Dipnot: forumda bukadar trabzonlu gormek beni duygulandirdi ve sevindirdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 29 Aralık 2014; 4:32:20 >

• Bana mı öyle geldi bilmiyorum bu trabzonu kimse sevmiyor trabzonlular dışında tabiki. Akyazıda arap ulusal marşı , istiklal marşının arapça olması gibi.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.