Şimdi Ara

TRABZON'DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
4
Favori
9.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chamicals2

tabii gsliler destek verecek bende olsam gs yerinde destek veririm
    nede olsa galatasarayın a2 takımı trabzonspor
    trabzonsporun asli görevi türk topçu yetiştirip gs ye vermek
    hadi yalansa yalan diyin

İyide biz şike olayından önce fenerede futbolcu satıyoduk sonra ambargo koyduk tabi beşiktaşta ucuzları alıyo paraları yok belli ee geriye ne kaldı k.erciyesten alamayız ya milyon dolarları galatasaraydan alıyoruz........problem!
  • Böyle başlık mı olur arkadaş...

Görende trabzonda yaşayan tek türk sanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

İşte bu yüzden utanıyorum bazen Trabzon'lu olduğumdan. Allah'tan İstanbul'da yaşıyorum.

Bir OFLU olarak diyorumki bunları yapan veledi zinadır
  • Yere Düşen çayları napıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

Trabzon'da yaşıyorum merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz :)

Selamlar,
    ben uçakla cuma akşamı Trabzon'a gelsem, pazar akşamı da akşam uçakla dönmek istesem. Bana nasıl bir plan hazırlarsınız? nerelere gideyim de nasıl nasıl edeyim?
  • Yazılan onca mesajdan da anlaşıldığı üzere Trabzon ve insanına karşı büyük bir ön yargı var. Herkes kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesiyor. Şu bir gerçek aklı başında insanlar hariç bizi bizden başkası anlamaz ve Volkan Konağında dediği gibi Trabzon Türkiyenin T'sidir. Suç oranının az olduğu, hergün haberlerde taciz tecavüz gibi haberlerle yer almayan, eski kuşak insanları eğitimsiz ama mangal gibi yüreği olan, sokakta yürüyen kedi köpeği bile mizah yaratan, dünyanın neresinde olursa olsun 61 rakamına gözleri dolan bir topluluğuz biz. Allaha da çok şükür Trabzonluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 31 Ekim 2014; 10:31:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: graal

quote:

Trabzon'da yaşıyorum merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz :)

Selamlar,
    ben uçakla cuma akşamı Trabzon'a gelsem, pazar akşamı da akşam uçakla dönmek istesem. Bana nasıl bir plan hazırlarsınız? nerelere gideyim de nasıl nasıl edeyim?

Araba kiralarım havaalanından arabayı alıp uzungöle çıkarım bir gece orada kalırım.Sabah kahvaltı öğlede alabalık yerim.Bol oksijen alırım.Trabzona geçerim.Boztepeye çıkarım semaverde Trabzon manzarasıyla beraber çayımı yudumlarım.Sümela manastırına gidilebilir.Ayasofya müzesi var.Kanuni evi var.Akçaabatta köfte yemeye gidebilirsiniz.Hamsiköyde sütlaç yemeyede gidebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OzgurCyhn

Yere Düşen çayları napıyorsunuz

Bohçaya koyup satayruk kilosu 1 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

beton helvası gerçenten güzel mi ?

Güzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: arslanbay

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evren Küçük

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

adranelin için merkezde fenerbahçe formasıyla en büyük fener şampiyon fener alkışlayın diye bağırırsam geri dönüşte sıkıntı çekermiyim

Bence sıkıntı olmaz. Delidir herhalde deyip geçerler Bir grup Fenerbahçeli taraftar slogan atmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum. Dersaneye gittiğim zamanlar arkadaşlara FB'liyim diyordum. İnsanlar sevse de "abi iyi adamsın da Fenerli olmasan" diyordu.
    Trabzonsporlu olduğum halde aynı şeyi yapmayı ben de düşündüm sırf adrenalin için

Sıkıntı olmaz biz trabzon sokaklarında ger zaman her yerde en büyük Samsun diye bağırırken hic bir sey olmadı.

Lütfen tekrar deneyiniz

İnşallah gruplarda aynı gruba düşeriz.Gerçi passolig var ama farketmez giremicegimizi bile bile 10 saat yol giden taraftarız biz :)

Ulaaa
    Ne dersun neyi anlatıysın helak eddın bizi yeter da

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyroy

quote:

İşte bu yüzden utanıyorum bazen Trabzon'lu olduğumdan. Allah'tan İstanbul'da yaşıyorum.

Bir OFLU olarak diyorumki bunları yapan veledi zinadır

Yaba hağunun dediği lafa bak hayadında gaç defa of cumhuriyetine geldun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

adranelin için merkezde fenerbahçe formasıyla en büyük fener şampiyon fener alkışlayın diye bağırırsam geri dönüşte sıkıntı çekermiyim

Bence sıkıntı olmaz. Delidir herhalde deyip geçerler Bir grup Fenerbahçeli taraftar slogan atmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum. Dersaneye gittiğim zamanlar arkadaşlara FB'liyim diyordum. İnsanlar sevse de "abi iyi adamsın da Fenerli olmasan" diyordu.
    Trabzonsporlu olduğum halde aynı şeyi yapmayı ben de düşündüm sırf adrenalin için

Sıkıntı olmaz biz trabzon sokaklarında ger zaman her yerde en büyük Samsun diye bağırırken hic bir sey olmadı.

Lütfen tekrar deneyiniz

İnşallah gruplarda aynı gruba düşeriz.Gerçi passolig var ama farketmez giremicegimizi bile bile 10 saat yol giden taraftarız biz :)

Ulaaa

Yaşını belli ettin yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: yimust

Yazılan onca mesajdan da anlaşıldığı üzere Trabzon ve insanına karşı büyük bir ön yargı var. Herkes kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesiyor. Şu bir gerçek aklı başında insanlar hariç bizi bizden başkası anlamaz ve Volkan Konağında dediği gibi Trabzon Türkiyenin T'sidir. Suç oranının az olduğu, hergün haberlerde taciz tecavüz gibi haberlerle yer almayan, eski kuşak insanları eğitimsiz ama mangal gibi yüreği olan, sokakta yürüyen kedi köpeği bile mizah yaratan, dünyanın neresinde olursa olsun 61 rakamına gözleri dolan bir topluluğuz biz. Allaha da çok şükür Trabzonluyum.

güzel yazı ama biraz sallamasyon olmuş.

Suç oranlarına göre şehirler sıralaması

1-Muş (En çok su işlenen il)
    2-Şırnak
    3-Hakkari
    4-Van
    5-Şanlırufa
    6-Ağrı
    7-Mardin
    8-Düzce
    9-Trabzon
    10-Hatay
    11-Erzurum
    vs
    vs
    vs
    30.İstanbul
    vs
    vs
    45-Ankara
    vs
    vs
    vs
    81-Kırklarleli ( En az suç işlenen il)

Cnbc-e Business
    http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/sehirlerin-suc-oranlari/31315

taciz tecavüz yokmu ?

http://www.haber61.net/trabzonda-igrenc-olay-tecavuz...-189728h.htm
    http://www.61saat.com/bolgesel/trabzonda-skandal-once-uyusturucu-sonra-tecavuz-h87777.html
    http://www.sabah.com.tr/yasam/2013/05/12/14-yasindaki-kiza-tecavuz-partisi
    http://www.sanalbasin.com/trabzon-gazeteleri/manset/61saatcom-trabzon-varlibas-avm-cocuga-tecavuz-iddiasi-17289-4801230.html
    http://www.internethaber.com/su-babanin-igrenclikleri-pes-dedirtti-351034h.htm
    http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/imam-hatip-lisesinde-tecavuz-skandali-582811/

doğru sokaktaki hayvanlarlada aranız çok iyi

trabzon kötü demek istemiyorum ama iyide değil.Yani başka şehirlerden çokda farklı değil... hatta suç oranında turkiyede ilk 10 da yer alıyor.. Şu kendinizi başka şehirlerden başka insanlardan sıyırma olayından kurtulun artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 31 Ekim 2014; 12:12:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lütfen tekrar deneyiniz

Ulaaa

Yaşını belli ettin yeter.

OLAAA
    KAÇTUR YAŞUM

• quote:

ADAM OLSAYDI O FORMAYLA O ŞEHİRDE DOLAŞMAZDI ZATEN!

unutmadık AdaleteFenerYakanları:

• Devian kullanıcısına yanıt
    Bu sıralama bana çok saçma geldi istanbul un 30 da olması çok çok saçma erzurum düzce gibi adı olaylarla anılmayan şehirlerin orada olması da saçma.Ona bakarsanız Trabzon en yaşanabilir 4.il buna ne diyeceksiniz peki
  • Hepsini geçtim, musluğu açıp bardağı doldurup su içmenin keyfi kaç şehirde var ? En temiz sulardan birini kullanıyoruz.
  • ulan üstteki suç sıralamasına kıçımla güldüm hergün terör olayı olan sokağa çıkma yasağın
    olan Diyarbakır bizim üstümüzde hemi yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

Trabzon Merkez fen lisesindeyim
    Trabzonlu degilim daha once de samsundaydim ondan once de erzurum hepsini sorabilirsiniz
    Lise olarak samsundaki fen lisesinden puan ve egitim olarak düşük ama burdaki yavuz hoca (hacettepe mezunlu matematikci) bana gore tek gecer
    Bunun disinda dakka basi yagmur yagiyor ve cok cok boguk bir havasi var kışın cok ideal bi yer ancak yazin cok kotu cok berbat bir hava oluşuyor
    Bunun dışında eskisine gore guc kkaybetmiş bir şehir eskisine gore liman ve sanayisi pek on planda değil
    Akcaabata kofteye giden nihata cemile hic bakmasin direk komarogluna gidin yeri pek iyi degil ama en iyi kofte yapan adamdir

Yavuzu herkes överdi ama bilmiyorum ne idir ama Ali Fuat üstüne tanımam onun kıymetini bilin Almancacı Emine Kaya da harikadır bu ikisini nasıl sevmezsin vede Matematikçi Neşe Hoca harika biridir bana göre şuan o okulun en iyi yanı Ömer Hocanın gitmesi oldu hepiniz rahatsınız şimdi. totomuzdan kan aldı idi :D ama sevmeyeni kadar sevenide bol idi ya neyse :D okul hakkında yazsam sayfalar olurda bende kalsın

• Havası nasıl temiz mi?

Astım hastası bir insan rahat yaşayabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.