Şimdi Ara

TRABZON'DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
4
Favori
9.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: apache0990

Trabzonda rahatça Fenerbahçe forması ve FB plaka araç ile dolaşabilir miyim normal bir günde maç günü falan değil hep merak etmişimdir.
    Bir ikincisi de silah merakı her insanda var mı ?

FB plakası sıkıntı olmaz fakat forma giyip gezmek intihar olabilir.Silah merakı herkeste yok.

Denemek lazım o zaman daha önce Bursa da Bjk forması ile gezdirmiştim arkadaşları bir şey olmamıştı bakalım Trabzonda ne olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufrido

Gündüz havai fişek atıyormuşsunuz doğru mu ?

Havaya fişek değilde taratmalı atıyoruz mermi yağmuru yapayrız her gün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Trabzonda rahatça Fenerbahçe forması ve FB plaka araç ile dolaşabilir miyim normal bir günde maç günü falan değil hep merak etmişimdir.
    Bir ikincisi de silah merakı her insanda var mı ?

FB plakası sıkıntı olmaz fakat forma giyip gezmek intihar olabilir.Silah merakı herkeste yok.

Denemek lazım o zaman daha önce Bursa da Bjk forması ile gezdirmiştim arkadaşları bir şey olmamıştı bakalım Trabzonda ne olacak :)

Bjk diyorsunuz fb değil.Canınızı tehlike atmayın.Çok dehşet verici dayak atarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: m_yel80

Çömlekci duruyo mu daha oteller felan

Duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

adranelin için merkezde fenerbahçe formasıyla en büyük fener şampiyon fener alkışlayın diye bağırırsam geri dönüşte sıkıntı çekermiyim

Bir şey olmaz bence denemelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: arslanbay

quote:

Orijinalden alıntı: melinoz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kupa diye ağlamak nasıl bir duygu?

Şehrinin insanının %90'ı İstanbul takımlarını tutar ve her türlü domalma pozisyonuna geçerken,bir karadeniz takımına oynadığı her açta sövmek nasıl bir duyguysa orasını siz bilirsiniz...

Öncelşkleanneni iyi andım ama ban yemek istemiyorum.
    Allahın rum tohumları orda türk var mı bu arada? Ayrıca Samsun göç alan bir şehir olduğu için evet şehir-takım bağı zayıf olsa da Samsun SAMSUNSPORLUDUR. şimdi s.g
    Ekleme: Ayrıca kendi futbolcumuza küfür etmiyoruz en azından 90 dakika takımın arkasında duruyoruz !

Samsun bilmediğimiz yermi sanıyorsun sen,kaçtane rum isimli yeriniz var onlardan başla sen bir önce saymaya,kıt zekanla savunmamı yapmaya çalışıyorsun sen,zırt.

Sen zekama laf edicek kadar oldun mu? Hadi köyüne git. Allah bilir kaç rum ****tir soyunu sopunu. Samsun a laf ediyor bir de.

Edit: Tabi akp ye tapıyor bu yobazlar :))@Betfair
    doğru tabi @Behzat Amirim

Samsun iste senin gibi icinin lesi agzina vurmus zevat yuzunden karadenizde sevilmiyor,kozmopolit zirvalarini birak yukaridada dedigim gibi istanbul takimlarini tutar her macta ne alakaysa karadeniz takimlarina soversiniz,tanidigim o kadar samsunlu var 10 kisiden 9 u birinci takimim ya besiktas ya fener ikincisi samsun der iclerinden biridir samsunu tutan onlarinda ne mal oldugunu sen ortaya koydun zaten baskada soze gerek yok,ama ben size bir sey demiyorum vakti zamaninda hangi trabzonlu sizi bu kadar sevdiyse onu bulup ona neden bunlara hic acimadin diye soracam ben!

O zaman senin çevren sorunlu benim tanıdığım herkes sadece SAMSUNSPOR diyor.

ekleme:bilmem bilir misin hamsi.kafa ama passoligden önce bu takım 17. sıradayken stad full çekiyordu.

SİZE HAYAL dünyanızda BAŞARILAR DİLİYORUM. İN ÇIK İN ÇIK

• quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

Gezmeye gelecem inşallah..

Bekleriz

• Sizin oradakiler uzaylılarla sevişiyormuş doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

agir olabilir ama bence oyle... bana gore fazla yobaz bir sehir... hayir bu kadar fanatikligin anlami nedir? hic bir alanda bir basarisi yok sehrin.. kendini bilimde sanatta gelistirirsin gurur duyarsin da pek bir basarisi olmayan ve hic kimseye bir faydasi olmayan futbolla tatmin etmek nedir?
    neyse daha fazla tartismaya gerek yok, kendi dusuncelerim bunlar...

bireysel sporlarda en cok sporcu cıkaran ildir trabzon
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamicals2

hidrojen bombası ile yok olmasını istediğim iki güzide şehrimizden biri trabzon
    diğeride diyarbakır
    not Fenerbahçeliyim
    Fenerbahçe düşmanlarını sevmem

Sonra tabii gezemezsin fb formasıyla TRabzon'da hep kaşınan taraf sizlersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: etoxer123

Sizin oradakiler uzaylılarla sevişiyormuş doğru mu?

Çok yağlı yedin ağzın gayayi anlaşılan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evren Küçük

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

adranelin için merkezde fenerbahçe formasıyla en büyük fener şampiyon fener alkışlayın diye bağırırsam geri dönüşte sıkıntı çekermiyim

Bence sıkıntı olmaz. Delidir herhalde deyip geçerler Bir grup Fenerbahçeli taraftar slogan atmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum. Dersaneye gittiğim zamanlar arkadaşlara FB'liyim diyordum. İnsanlar sevse de "abi iyi adamsın da Fenerli olmasan" diyordu.
    Trabzonsporlu olduğum halde aynı şeyi yapmayı ben de düşündüm sırf adrenalin için

Sıkıntı olmaz biz trabzon sokaklarında ger zaman her yerde en büyük Samsun diye bağırırken hic bir sey olmadı.

Lütfen tekrar deneyiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: arifas

Trabzon hurması denen bi meyve var bilirsin.
    Neden trabzon hurması sizin oralarda çok mu yetişiyor?
    Geçenlerde kuruyemişcide bu meyvenin kurutulmuş halini gördüm kilosu 30 lira dedi. Bu neymiş ki boyle fiyat cekti arkadas ya
    Aklımda kalmış bilgin varsa bi de hele.

Pek bilgim yok turuncu bir renkte kayısıya benziyor o tada o fiyat çok trabzonda yetiştiren pek görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Hamsiye mi tapıyonuz?

Hamsi ye hamsi

• quote:

Orijinalden alıntı: chamicals2

sırf FB forması giyiyor diye linç edilen yer neresi ?
    Acaba içi nefret kaplamış olan ben miyim yoksa Trabzonlular mı
    Aklı başında herkesle konuşurum
    ama sırf Adalete fener yak kampanyasını destekledi diye cem yılmazın filmini protesto edebilecek kadar cahil olan insan kitlesini kaale almam
    birde bu trabzonun yerel gazeteleri aynı bu kafadan .. hatta bunu duyan eski bri trabzonlu futbolcu ve futbol yorumcusu buna gayet mantıklı ve doğru dedi
    Trabzonlular milletçiyim diyorsa açılım yapanlardan hesap sorsunlar rekor düzeyde oy vermesinler
    kendi çöplüğünde öter ancak bunlar
    o yüzden hep kaybedenler kulübünde olacaklar
    ama eminim aklı başında Trabzonlular da vardır bu dünyada (ümit ediyoruz)

Cem Yılmaz Adalet için feneri yak klibinde oynasaydı tepkin ne olurdu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 30 Ekim 2014; 23:10:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

istanbulda 500 bin trabzonlu var... Trabzonun nufusu ise 750 bin... Kendi halkı bile kaçmış yani trabzondan...

İstanbul'da sadece 500bin TRabzon'lumu yaşıyor?

• Bize Donanımhaberde Trabzon :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

İşte bu yüzden utanıyorum bazen Trabzon'lu olduğumdan. Allah'tan İstanbul'da yaşıyorum.

Bu ne rezalettir ya adamların hayatları futbol olmuş şu kardeşlerimize ALLAH yardım etsin akıl versin diyecek söz yok . Bu nasıl bir bağnazlıktır yerin dibine batsın trabzonspor ne faydası var bu adamlara. O arabası pert olan adamın hakkını nasıl verecekler. Bunu birçok trabzonlu kardeşimizi tanıdıgım için soyluyorum . Çok abartı duyguları var futbolda. Biraz cehaletten kaynaklanıyor futbol için. Alt üstü bir oyun. Hayat duruyor trabzonspor deyince. Bize her yer trabzon deyipte araba parçalayanı memleketim adana ya davet ediyorum bakalım orası da arabası pert olan adam gibi mi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GülBahçesininDikeni -- 30 Ekim 2014; 23:20:28 >

• Kimse kusura bakmasın ama Trabzondaki halkın büyük bir bölümü çok cahil geliyor bana adamlar fenerlilere gıcık oldukları kadar pkk`lıra gıcık olmuyorlar.
  • ünideyken bir arkadaşım vardı Rizeliydi biz Trabzonluları sevmeyiz diyordu çok sordum ama söylemedi neden sevmiyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.