Şimdi Ara

TRABZON'DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
4
Favori
9.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

fasist merkezi, her yerde trabzonspor bayragi, denizi boktan bile ote kokuyor.. 1 ay bile dayanamayip istifa ettim geldim...

Ne iş yapıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 30 Ekim 2014; 20:46:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

oflular hariç trabzonluları severim

OF bağımsızlığını ilan etmiş bir bölgedir
    Of Cumhuriyetidir oralar

• ktu'de ogretim gorevlisi ise baslamistim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hseyin19

Acaba Trabzon, Giresun arasındaki dava nedir hep merak etmişimdir ??

arada sorun yoktur üniversiteeyi giresunda okudum hiç trabzonlularla sorunu olan görmedim trabzon da da aynı şekilde giresunda giresunlu ama trabzonsporlu birsürü kişi tanıdım çyle olunca giresun lulara sevgim daha da arttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

quote:

Orijinalden alıntı: sipidik

quote:

Orijinalden alıntı: DreamSoldier61

Yok, adanalılar hiç bizden mermi yemiş mi ?

Yeterli mi bu alıntı? %90ı aynı kafadaki insanlar

Trabzon otobüslerinde cok sık kavga olur. Muavinlerle şöförlerle firma görevlileriyle o da olmazsa kendi aralarında kavga ederler. Hepsi için demiyorum ama birçoğu hoşgörüden nasibini almamış insanlar

Kardeş senin bindiğin otobüslerde sıkıntı vardır, ben 29 yaşındayım yıllardır otobüsle memlekete giderim senin dediğin gibi hiç başıma gelmedi arada kendini bilmezler çıktı ancak bu her yöreye mahsus bir şey...

Ayrıca senin dediğin şeyler genellikle metro v.s gibi firmalarda olur, Trabzonun kendi yerel süzer, kanberoğlu gibi firmalarda böyle şeyler olmaz çünkü şöförü, muavini, yolcusu mutlaka bir yerden akraba çıkar...

+ Ulusoy

• quote:

Orijinalden alıntı: Crudele

3 Temmuzdan sonraki sezonda neden büyük olaylar çıkmadı da geçen sezon aradan 3 sezon geçmesine rağmen o olaylar çıktı?

GTS diyenlere hakkında ne düşünüyorsun?

fb ne ise gs de aynıdır bizim için şike olayı olduğundan dolayı daha hassasiyet var fb konusunda yoksa ha gs ha fb farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

ktu'de ogretim gorevlisi ise baslamistim...

Faşist ağır bir itham Trabzonspor bayrağının her yerde olmasının size vermiş olduğu rahatsızlık nedir?Ne olmasını istiyordunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: Zaidax

Boztepe'den selamlar

Vee Aleykum Selam bir foto paylaşır mısın boztepeden canlı

Balkondan böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

ev kiraları falan nasıl yeni atanmış bi öğretmen rahat edebilir mi?

200den başlar yer önemli

• giresun'un köylerinde trabzon'dan daha çok trabzonsporlu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g7mor

giresun'un köylerinde trabzon'dan daha çok trabzonsporlu var.

Tekrar söylüyorum hiç bir ille sıkıntımız yok sorun bazı kişilerde

• agir olabilir ama bence oyle... bana gore fazla yobaz bir sehir... hayir bu kadar fanatikligin anlami nedir? hic bir alanda bir basarisi yok sehrin.. kendini bilimde sanatta gelistirirsin gurur duyarsin da pek bir basarisi olmayan ve hic kimseye bir faydasi olmayan futbolla tatmin etmek nedir?
    neyse daha fazla tartismaya gerek yok, kendi dusuncelerim bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

ev kiraları falan nasıl yeni atanmış bi öğretmen rahat edebilir mi?

200den başlar yer önemli

oo dediğiniz gibiyse çok iyi valla
  • Gündüz havai fişek atıyormuşsunuz doğru mu ?
  • Bende KTÜ`de okuyorum. Trabzon`la ilgi az bahsedilen şeylerden bahsedeyim :) Bence Trabzonun adı Trabzondan çok daha büyük. Bu şehri bu kadar popüler yapan şey Trabzonspor ve KTÜ. Muhtemelen şuan ki durumundan çok fazlada gelişmez diye düşünüyorum. Çünkü sanayi yok sanayi yapacak yerde yok ama müthiş bir şekilde turist geliyor özellikle de Araplar. İstanbul ne zaman gitsem uçakta en az 4-5 Arap aile oluyor. Bu arada günde 15 civarında uçak seferi olduğundan şehirler arası ulaşım gerçekten kolay oluyor. Biraz kampüsten bahsedeyim. Kampüs 1950 lerde kurulduğu için şuan şehrin içinde kalmış ve çok geniş bir alanı var. Çok fazla kampüs görmedim ama deniz manzaralı her şey düzen içinde yeşili bol olması ve 50 bine yakın öğrencinin aynı yerde olmasından dolayı bence dünyada bile en güzel kampüsler listesine girebilir :) Buradaki insanlar pek sinirli değil ama sinirli gibi konuştukları için çok agresif bir izlenim veriyorlar zamanla alışıyor insan :) Takımlarına çok bağlılar. Hocalar bile Trabzonspor`un maçları olunca derse gelmiyorlar :D Son olarak havasına deyineyim. Çok yağmur yağmıyor ama yerle hep ıslak :D Çok fazla soğuk ve sıcak olmuyor.

• bu konu niye bu kadar tuttu anlamadım. ben de trabzonluyum yardıma ihtiyacı olan varsa yardım ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHeLeP

Bende KTÜ`de okuyorum. Trabzon`la ilgi az bahsedilen şeylerden bahsedeyim :) Bence Trabzonun adı Trabzondan çok daha büyük. Bu şehri bu kadar popüler yapan şey Trabzonspor ve KTÜ. Muhtemelen şuan ki durumundan çok fazlada gelişmez diye düşünüyorum. Çünkü sanayi yok sanayi yapacak yerde yok ama müthiş bir şekilde turist geliyor özellikle de Araplar. İstanbul ne zaman gitsem uçakta en az 4-5 Arap aile oluyor. Bu arada günde 15 civarında uçak seferi olduğundan şehirler arası ulaşım gerçekten kolay oluyor. Biraz kampüsten bahsedeyim. Kampüs 1950 lerde kurulduğu için şuan şehrin içinde kalmış ve çok geniş bir alanı var. Çok fazla kampüs görmedim ama deniz manzaralı her şey düzen içinde yeşili bol olması ve 50 bine yakın öğrencinin aynı yerde olmasından dolayı bence dünyada bile en güzel kampüsler listesine girebilir :) Buradaki insanlar pek sinirli değil ama sinirli gibi konuştukları için çok agresif bir izlenim veriyorlar zamanla alışıyor insan :) Takımlarına çok bağlılar. Hocalar bile Trabzonspor`un maçları olunca derse gelmiyorlar :D Son olarak havasına deyineyim. Çok yağmur yağmıyor ama yerle hep ıslak :D Çok fazla soğuk ve sıcak olmuyor.

Ktü yanında havaalanı ve avm var dünyada tek

• Trabzonda rahatça Fenerbahçe forması ve FB plaka araç ile dolaşabilir miyim normal bir günde maç günü falan değil hep merak etmişimdir.
    Bir ikincisi de silah merakı her insanda var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apache0990

Trabzonda rahatça Fenerbahçe forması ve FB plaka araç ile dolaşabilir miyim normal bir günde maç günü falan değil hep merak etmişimdir.
    Bir ikincisi de silah merakı her insanda var mı ?

FB plakası sıkıntı olmaz fakat forma giyip gezmek intihar olabilir.Silah merakı herkeste yok.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.