Şimdi Ara

TRABZON'DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
4
Favori
9.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Trabzon'un o kadar muhlaması var hamsili pilavı var bilmemnesi var diyorlar 2 gün kaldım Trabzon'da herkes tavuk döner yiyor.

Ne ayaksınız siz?

Evde yapıp yiyoruz :)

Onu diyorum işte. Trabzonun o kadar güzel yemekleri var ama yiyecek mekan yok. Lokantların çoğu kebap döner bir tane bulabildim sadece. Çarşı merkezde en son katta.
  • Beyler kış nasıl geçiyor Trabzon'da çok soğuk olur mu ? malum bu kışı orada geçireceğiz jandarma olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

ev kiraları nasıl ? fiyatlar felan nasıl ?

Evine göre değişiyor.Ortalama 400-600 arası

1000 tl ile geçinilir mi ? Yiyecek felan nasıl fiyat olarak ?

öğrenciysen 1000 liraya rahatsın ama değilsen çok büyük sıkıntı

pahalı bir şehir trabzon..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeuweeo-Nyuseu

quote:

Orijinalden alıntı: sipidik

Samsunluyum, samsunda bolca trabzonlu var ve hepsinin karakteristik özellikleri aynı. Eskişehir'den Samsun'a gitmek için otobüs bileti bakarken Trabzon arabası olmamasına özen gösteriyorum. Allah uzak etsin

sende kesin tipik samsunsporlusun başka hiç bir samsunlu trabzonu sevmiyorum demez durup dururken. nefretim samsuna değil ama taraftarından acayip nefret ediyorum ben zamanında taraftarlarından biriydim. aşırı fanatiktim o zamanlar çevremden dolayı. ki yönetimin az derinlerine bakınca samsunspor taraftarlarının ve o yönetimin ne kadar pislik bir şey olduğunu gördüm. taraftardan para toplanır tabi taraftarlar hemen sazan gibi basarlar parayı, zengin olanlar hele! tabi taraftar bilmez yönetim paranın %70 ini (reis falan) kendi yer. geri kalanı da deplasman için otobüs masrafları vs. (hiçbir zaman yetmedi otobüsler). taraftarları her maçta trabzonspora küfrederler çoğu çingenedir şopardır ama yarısı trabzonludur bunu rahat söylüyorum. neymiş zamanında trabzonspor yüzünden kümeye düşmüşler onun içinmiş(bak hele!) bu yüden trabzon halkına kin güdüyorlar

ama samsun çok güzel şehir omü uzaktan eğitim okuyorum oralıyım. çarşambanın insanı o çingeneler vs. hariç iyidir. ama bu trabzon halkından daha iyi demek değil tabiki. hatta samsun için kulüp bile açtım aşağıda linkte.
    http://forum.donanimhaber.com/m_56776308/mpage_3/key_dh+samsunlular+kul%C3%BCb%C3%BC/tm.htm

ben gördüm duydum da yazıyorum sallamıyorum kardeşim bunu bil!

Samsunsporlu değilim hatta taraftar derneklerinden nefret ederim hepsi çingene

• quote:

quote:

quote:

Trabzon'un o kadar muhlaması var hamsili pilavı var bilmemnesi var diyorlar 2 gün kaldım Trabzon'da herkes tavuk döner yiyor.

Ne ayaksınız siz?

Evde yapıp yiyoruz :)

Onu diyorum işte. Trabzonun o kadar güzel yemekleri var ama yiyecek mekan yok. Lokantların çoğu kebap döner bir tane bulabildim sadece. Çarşı merkezde en son katta.

Evet hocam daha yeni yeni başlıyorlar bu işlere.Zamanla yayılacaktır.

• soruldu mu bilmiyorum ama o çok gereksiz ve saçma soruyu soruyorum LAZ mısın? laz olsan ne olur olmasan ne olur insan ol yeter :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir0149

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

İşte bu yüzden utanıyorum bazen Trabzon'lu olduğumdan. Allah'tan İstanbul'da yaşıyorum.

Bu ne rezalettir ya adamların hayatları futbol olmuş şu kardeşlerimize ALLAH yardım etsin akıl versin diyecek söz yok . Bu nasıl bir bağnazlıktır yerin dibine batsın trabzonspor ne faydası var bu adamlara. O arabası pert olan adamın hakkını nasıl verecekler. Bunu birçok trabzonlu kardeşimizi tanıdıgım için soyluyorum . Çok abartı duyguları var futbolda. Biraz cehaletten kaynaklanıyor futbol için. Alt üstü bir oyun. Hayat duruyor trabzonspor deyince. Bize her yer trabzon deyipte araba parçalayanı memleketim adana ya davet ediyorum bakalım orası da arabası pert olan adam gibi mi olacak.

Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar sözünü hatırlatmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

soruldu mu bilmiyorum ama o çok gereksiz ve saçma soruyu soruyorum LAZ mısın? laz olsan ne olur olmasan ne olur insan ol yeter :D

Lazca sadece rize artvin arasında konuşuluyor.Trabzon ve diğer karadeniz illeri laz değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

soruldu mu bilmiyorum ama o çok gereksiz ve saçma soruyu soruyorum LAZ mısın? laz olsan ne olur olmasan ne olur insan ol yeter :D

aynen arkadaş laz olsan ne kürt olsan ne önemli olan insan olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganqsta

Beyler kış nasıl geçiyor Trabzon'da çok soğuk olur mu ? malum bu kışı orada geçireceğiz jandarma olarak

Şuan donayrım fakat Trabzon'un kışı çok soğuk olmaz ılık sayılır

• Sen para sikintisi ceken kac tane trabzonlu gordun

• quote:

Orijinalden alıntı: akgozoktay

Sen para sikintisi ceken kac tane trabzonlu gordun

Görmedim paraya sıkıntı çektiren çoğu

• Kupa muhabbeti devam etmiyordur umarım

• Hamsiyemi tapıyosunuz ?
  • YORUMSUZ.....

• 61. dakika muhabbetini bıraksanız ne güzel olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arslanbay

quote:

Orijinalden alıntı: melinoz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kupa diye ağlamak nasıl bir duygu?

Şehrinin insanının %90'ı İstanbul takımlarını tutar ve her türlü domalma pozisyonuna geçerken,bir karadeniz takımına oynadığı her açta sövmek nasıl bir duyguysa orasını siz bilirsiniz...

Öncelşkleanneni iyi andım ama ban yemek istemiyorum.
    Allahın rum tohumları orda türk var mı bu arada? Ayrıca Samsun göç alan bir şehir olduğu için evet şehir-takım bağı zayıf olsa da Samsun SAMSUNSPORLUDUR. şimdi s.g
    Ekleme: Ayrıca kendi futbolcumuza küfür etmiyoruz en azından 90 dakika takımın arkasında duruyoruz !

Samsun bilmediğimiz yermi sanıyorsun sen,kaçtane rum isimli yeriniz var onlardan başla sen bir önce saymaya,kıt zekanla savunmamı yapmaya çalışıyorsun sen,zırt.

Sen zekama laf edicek kadar oldun mu? Hadi köyüne git. Allah bilir kaç rum ****tir soyunu sopunu. Samsun a laf ediyor bir de.

Edit: Tabi akp ye tapıyor bu yobazlar :))@Betfair
    doğru tabi @Behzat Amirim

Samsun iste senin gibi icinin lesi agzina vurmus zevat yuzunden karadenizde sevilmiyor,kozmopolit zirvalarini birak yukaridada dedigim gibi istanbul takimlarini tutar her macta ne alakaysa karadeniz takimlarina soversiniz,tanidigim o kadar samsunlu var 10 kisiden 9 u birinci takimim ya besiktas ya fener ikincisi samsun der iclerinden biridir samsunu tutan onlarinda ne mal oldugunu sen ortaya koydun zaten baskada soze gerek yok,ama ben size bir sey demiyorum vakti zamaninda hangi trabzonlu sizi bu kadar sevdiyse onu bulup ona neden bunlara hic acimadin diye soracam ben!

O zaman senin çevren sorunlu benim tanıdığım herkes sadece SAMSUNSPOR diyor.

ekleme:bilmem bilir misin hamsi.kafa ama passoligden önce bu takım 17. sıradayken stad full çekiyordu.

SİZE HAYAL dünyanızda BAŞARILAR DİLİYORUM. İN ÇIK İN ÇIK

Şampiyonluk için tutmuyoruz.İsterse amatörde oynasın.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evren Küçük

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

adranelin için merkezde fenerbahçe formasıyla en büyük fener şampiyon fener alkışlayın diye bağırırsam geri dönüşte sıkıntı çekermiyim

Bence sıkıntı olmaz. Delidir herhalde deyip geçerler Bir grup Fenerbahçeli taraftar slogan atmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum. Dersaneye gittiğim zamanlar arkadaşlara FB'liyim diyordum. İnsanlar sevse de "abi iyi adamsın da Fenerli olmasan" diyordu.
    Trabzonsporlu olduğum halde aynı şeyi yapmayı ben de düşündüm sırf adrenalin için

Sıkıntı olmaz biz trabzon sokaklarında ger zaman her yerde en büyük Samsun diye bağırırken hic bir sey olmadı.

Lütfen tekrar deneyiniz

İnşallah gruplarda aynı gruba düşeriz.Gerçi passolig var ama farketmez giremicegimizi bile bile 10 saat yol giden taraftarız biz :)

• beton helvası gerçenten güzel mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.