Şimdi Ara

TRABZONLULAR VE TRABZONDA YAŞAYANLAR!(KTÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler cümleten.Ktüde okuyacağım seneye nasipse.Ve kalacak yer bakıyorum günlerdir.Ama koyduğum fotoğraflardaki gibi bir yere rastlamadım.Hep kızlar için var ne hikmetse.Kalmak istediğim yer apart tarzı 1+1 veya stüdyo olabilir.Yurt istemiyorum.Üniversite civarında olursa sevinirim.Özellikle kalkınma mahallesinde.Bana aşağıdaki ss lere benzer yapıda olan temiz bi apart tavsiyesi verecek olan var mi? KTÜ de okuyan veya Trabzonda yaşayan abilerim ablalarım kardeşlerim yardımcı olursa sevinirim.Teşekkürler...
     TRABZONLULAR VE TRABZONDA YAŞAYANLAR!(KTÜ) TRABZONLULAR VE TRABZONDA YAŞAYANLAR!(KTÜ)

• Trabzonda Zengin bile yaşayamaz çünkü hayat türkiye standartlarında da pahalı
  • Bence öğrencinin olduğu her yer aynı standartlara sahip.Trabzondaysanız yardımcı olur musunuz ?
  • up
  • up
  • Kardeşim bence sen çok büyük hayallerle geliyorsun buraya. Daha önünde 1 sene var. Bence her gün şu tarz fotoğraflara bakarsan bir senede beklentilerini bayağı düşürmüş olursun :

TRABZONLULAR VE TRABZONDA YAŞAYANLAR!(KTÜ)

Öyle evi ben Trabzon'da bırak öğrenciliği, baba evinde görmedim. Ufak uşakken misafirlikte görmedim. Hayatımda öyle öğrenci evi görmedim ben olm öyle öğrenci evi mi olur.
    Seni realiteye davet ediyorum.

• Aoi. kullanıcısına yanıt
    hahhaha :D Bu elemanlar şimdi o ortamı çok arıyorlardır ama Kardeşim bu öğrenci evi değil tam olarak apart herşeyin hazır bi yemeğini kendin yapıyorsun.Bence öğrencilik açısından en rahatı bu tür evler.Ben bir sene zaten attığın ss deki ev gibi bir yerde kaldım.Anlayacağin sütten dilim yandı Şimdi bu sene rahatıma bakıcam tel yaşayıp
  • O ev baya pahalıdır.1970 yapımı bi ev bulırsan 300-400e şanslısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok be hocam o kız apartı Trabzonda fiyatı 500 tl sadece yemeği yok.Doğalgaz,elektrik,su fiyata dahil.
  • Caardozo96 kullanıcısına yanıt
    Öyle tabi. O ortam hiçbir şeye değişilmez. :)
    Dostum burada erkek öğrenci için düzgün apart bulman çok zor. Alkol sokturmazlar, sigara içirtmezler, içeri kız aldığını görürlerse yandın zaten. Az bir şey müziği açsan çemkirirler. Bana çok ters mesela bu olaylar, seni bilemiyorum. Bulsan bile emin ol o attığın fotoğraflardaki kalitenin yanına bile yaklaşamayacaklar. Benim sana tavsiyem temiz ve kafana uyan birini bulup güzel bir 2+1 eve çıkman olur. Yine de tercih senin.
    Gerçi kira işi de sıkıntı ya. Her şey kız öğrenci için burada. Erkek öğrenci okumuyor sanki KTÜ'de. Bu kansızlara kalsa sokakta yatacak millet.
  • 1.si Trabzonlular laz değildir.
    2.si Her ne olursa olsun bir millete genelleme yaparak hakaret edemezsin.Hiçbir şey bunun mazereti olamaz.
    3.sü Senin laz ne gördüğüne ne de tanıdığına inanmam.Lazlar doğu karadeniz bölgesinde nufusları 50 bin civarı olacak şekilde Rize ve Artvinin ücra köylerinde yaşarlar.
    4.sü şimdi siktirgit insanların namusunu tartışacağın yerde biraz genel kültürünü geliştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caardozo96

Yok be hocam o kız apartı Trabzonda fiyatı 500 tl sadece yemeği yok.Doğalgaz,elektrik,su fiyata dahil.

Öyleyse çok iyi valla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer okulda çok durmuyorsan tek başına kafayı yersin
  • Aoi. kullanıcısına yanıt
    hocam onları yaptırmıyorlarsa üniversite hayatının ne anlamı kaldı ya.nerede kalcağım ilk seneden ev tutulmaz.Trabzondaki özel yurtlarla devlet yurtları arasında bi fark yok.Sözenler ve Biltepe yurtları en iyileri güya.Ama ikiside parayı bulunca sapıtmış.Son çare akıl almak için size geldim n'apayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.