Bildirim
TRABZONLULAR VE TRABZONDA YAŞAYANLAR!(KTÜ)
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Trabzonda Zengin bile yaşayamaz çünkü hayat türkiye standartlarında da pahalı -
Bence öğrencinin olduğu her yer aynı standartlara sahip.Trabzondaysanız yardımcı olur musunuz ? -
up -
up -
-
hahhaha :D Bu elemanlar şimdi o ortamı çok arıyorlardır ama Kardeşim bu öğrenci evi değil tam olarak apart herşeyin hazır bi yemeğini kendin yapıyorsun.Bence öğrencilik açısından en rahatı bu tür evler.Ben bir sene zaten attığın ss deki ev gibi bir yerde kaldım.Anlayacağin sütten dilim yandı Şimdi bu sene rahatıma bakıcam tel yaşayıp -
O ev baya pahalıdır.1970 yapımı bi ev bulırsan 300-400e şanslısın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok be hocam o kız apartı Trabzonda fiyatı 500 tl sadece yemeği yok.Doğalgaz,elektrik,su fiyata dahil. -
Öyle tabi. O ortam hiçbir şeye değişilmez. :)
Dostum burada erkek öğrenci için düzgün apart bulman çok zor. Alkol sokturmazlar, sigara içirtmezler, içeri kız aldığını görürlerse yandın zaten. Az bir şey müziği açsan çemkirirler. Bana çok ters mesela bu olaylar, seni bilemiyorum. Bulsan bile emin ol o attığın fotoğraflardaki kalitenin yanına bile yaklaşamayacaklar. Benim sana tavsiyem temiz ve kafana uyan birini bulup güzel bir 2+1 eve çıkman olur. Yine de tercih senin.
Gerçi kira işi de sıkıntı ya. Her şey kız öğrenci için burada. Erkek öğrenci okumuyor sanki KTÜ'de. Bu kansızlara kalsa sokakta yatacak millet. -
1.si Trabzonlular laz değildir.
2.si Her ne olursa olsun bir millete genelleme yaparak hakaret edemezsin.Hiçbir şey bunun mazereti olamaz.
3.sü Senin laz ne gördüğüne ne de tanıdığına inanmam.Lazlar doğu karadeniz bölgesinde nufusları 50 bin civarı olacak şekilde Rize ve Artvinin ücra köylerinde yaşarlar.
4.sü şimdi siktirgit insanların namusunu tartışacağın yerde biraz genel kültürünü geliştir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Caardozo96
Yok be hocam o kız apartı Trabzonda fiyatı 500 tl sadece yemeği yok.Doğalgaz,elektrik,su fiyata dahil.
Öyleyse çok iyi valla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer okulda çok durmuyorsan tek başına kafayı yersin -
hocam onları yaptırmıyorlarsa üniversite hayatının ne anlamı kaldı ya.nerede kalcağım ilk seneden ev tutulmaz.Trabzondaki özel yurtlarla devlet yurtları arasında bi fark yok.Sözenler ve Biltepe yurtları en iyileri güya.Ama ikiside parayı bulunca sapıtmış.Son çare akıl almak için size geldim n'apayım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X