şu trt bizim maçları neden 2. kanaldan verir anlamadım. reytinglerimiz mi düşük, bursanın maçı 1. kanladan yayınlandı onlar kadar da reytinglerimiz yok mu bu trtye zaten geçen yıldan beri ayar oldum. hatırlayacaksanız geçen seneki kupa maçını meclis tv yayını nedeniyle son 15 dakika vermişti, bu trtyi kimler yonetiyor başında fbliler mi var acaba, gerçi tayip baba fbli belli mi olur oraya da bir ayar çeksin...
TRT'ye bende ne desem bilmiyorumki...Utanmaz herifler bırakın bir tane maçımızı birinci kanaldan yayınlamayı hiçbir maçımızı HD kalitesinde de izleyemedik...Saçmasapan bomboş yayın akışı olan TRT HD'yi bu maçlarda kullanmayacaksalar daha ne zaman kullanacaklar bilmiyorum..Gündüz saatlerine maç yayını koymaları bir başka rezillik. TRT umarım en kısa zamanda bu işlerden çekilir, yabancıya verseler bizim kupa maçlarını bunlardan daha fazla saygı görürüz.
Maça gelince Jaja şov vardı maçta. Özellikle attığı 3. golde iki rakibinden sıyrılışı ve vuruşu mükemmeldi..Bu adam bu takımın banko oyuncusudur kim ne derse desin. Burak, Yattara, Umut ve Serkan'ı pek beğenmedim dünkü maçta. Özellikle Burak çok çok kötüydü, bir türlü dikiş tutturamadı. Kupada bence gruptan lider çıkarız, BJK'nin bu savunmayla bizi yenebileceğini düşünmüyorum. Kaldıki Gaziantep BB Manisa'yı yenmek zorunda, berabere kalırsa BJK'yi geçebilir o nedenle BJK daha çok asılacak maça işini şansa bırakmayacak buda işimizi biraz daha kolaylaştıracak.
quote:
Orijinalden alıntı: adizman
şu trt bizim maçları neden 2. kanaldan verir anlamadım. reytinglerimiz mi düşük, bursanın maçı 1. kanladan yayınlandı onlar kadar da reytinglerimiz yok mu bu trtye zaten geçen yıldan beri ayar oldum. hatırlayacaksanız geçen seneki kupa maçını meclis tv yayını nedeniyle son 15 dakika vermişti, bu trtyi kimler yonetiyor başında fbliler mi var acaba, gerçi tayip baba fbli belli mi olur oraya da bir ayar çeksin...
Hiç sorma valla geçen sene bekliyorum maç başlayacak maç saati geçti meclis tv kapanmıyor deli oldum acaba frekansmı yanlıs diye internetten kontrol ediyorum uyarı filanda yok. Az küfür etmemiştim bir kere doğru düzgün maçımızı vermediler trt yönetiminden bu kafa ile ne köy olur ne kasaba milletin parası ile milleti rezil ediyorlar.
Maçta defansı pek beğenmedim acaba Yumlu oynasa daha mı verimli olurdu diye düşündüm. Defans agresif hızlı egemeni çok aradı. Jaja cale engin en beğendiğim isimlerdi. Ancak maçın sonunda orta sahayı boşaltmaları pek hoş olmadı manisa çok kolay ileri çıktı makukula kaçırmasa riske girecekti. İlerde umuttan beklemeyeceğim bir vuruş geldi tebrik ederim burak kaçırdıkçe strese girdi bir tane atsa çok farklı olurdu ama oda istekliliği ile gönlümü aldı. Maçın en iyisi yine şenol hocaydı.
Trt nin hatalari kusurlari var elbet ama unutmayalimki yayin sifresiz ve ucretsiz.ucretli olan yayinlaria bilgisayarda izleyecegiz diye araya araya bir hal oluyorduk.ben inaniyorumku yayinlar duzelecek.dun sahanin en iyisi selcuktu sonra jaja.selcuk yorulunca ortahamizi rahat gecmeye basladilar.egemeni defansta cok aradim giray kotuydu dun.egemen glowacki defansta banko oynamali.
quote:
Orijinalden alıntı: adizman
TRT nin bize uyuzluğu var bence. Yaptığı saçmalıkların hiçbir açıklaması yok. Bilinçli yapılıyor sanki
Hacılar lig maçı değil bişey değil bu ne hırs
Bence de çok zevli geçer çok gol olacak o maçta.
Ts ye beraberlik yetiyor sanırım gruptan çıkmak için.(antepin manisaya yemeden 4..5 tane atması lazım) Bjk nin ise yenmesi gerekiyor tabi antep belediye manisayı yenerse, yenemesse ik takıma da beraberlik yetiyor snaırım.
TrabzonCell Antrenman Günlüğü (18.01.2011)
Takımımız ligin 18. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına bugün 11.00'de yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanına izinli olan Brozek kardeşler ve Zafer katılmadı.
Antrenman sahasında yapılan ısınma hareketleriyle başlayan idman, fitness salonunda gerçekleştirilen kuvvet çalışmasıyla son buldu.
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
Rahat dur Ali rahat dur. Arkadan birisi çucuğa hafif temaz etse pekmezi çıakcak adamı
Korkmuş kapamış o da gözleri
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
Korkmuş kapamış o da gözleri
Ankaragücü sürpriz yapmasa bize bari. 2. yarı banko maçlarımız.
Ankaragücü Banko Fenerbahçe - Her İhtimal Antalya - banko Sivas - banko Manisa - banko Kasımpaşa - banko Gençler - banko Konya - banko kayseri - banko Galatasaray - BANKOO Beşiktaş - Banko/2 bursa - 2xBANKO + Şampiyonluk :) İlanı
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhane
Ankaragücü sürpriz yapmasa bize bari. 2. yarı banko maçlarımız.
Ankaragücü Banko Fenerbahçe - Her İhtimal Antalya - banko Sivas - banko Manisa - banko Kasımpaşa - banko Gençler - banko Konya - banko kayseri - banko Galatasaray - BANKOO Beşiktaş - Banko/2 bursa - 2xBANKO + Şampiyonluk :) İlanı
Çok iyimsersin ama hacı
Banko/2 ne demek yaa...
cozutmazsalar ankaragücüne en az 3 atarız,kolay maç olur.
Valla ankaragücü tehlikeli takım bu sezon büyük takımlara bayağı çalım attı. Bizim ilk maçta da eksikleri vardı. Ben yine de çok zorlanmadan yeneriz diyorum ankaragcü kapanan takım değil.
Çok rahat alacağız bence 2-0 veya 3-0 ama benim aklım hala fener maçında ülennnnnn