Şimdi Ara

[Trabzonspor 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
602
Cevap
3
Favori
18.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bcan402

artık şampiyonluk falan hiç umrumda değil.

şu Ali Koç denen adamı sevindirmedik ya... yaptığı algılar boşa gitti ya bu bana 5 sene yeter...
    bende aynen böyle düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

artık şampiyonluk falan hiç umrumda değil.

şu Ali Koç denen adamı sevindirmedik ya... yaptığı algılar boşa gitti ya bu bana 5 sene yeter...
    Hava alanında baya iyi karşılamışsınız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    o da ayrı bir terbiyesizlik. takdir etmiyorum. kaldı ki arada engel olmasa yanına bile yaklaşmaya korkardı o küfür eden tip.
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Hocam eline çarpmıyor orada ya gösterdi daha sonra kafasıyla çıkarttı Yani el gibi görünüyor ama kafasıyla çıkarıyor.. ama Fenerbahçe'nin hala şu maçtan sonra hakem diye ağlaması çok garip gerçekten Serdar Aziz'in maçı kartsız kapatması ndiaye'nin verilmeyen golü yani Yok neymiş autmuşta korner verilmişde zaten kornerden gol olmadıki direkt 2-3 kere daha döndü orada...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mayıs sonu yer bordo, gök mavi Allah’ın izniyle :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm olanlara ve karşı tarafın sürekli bizi suçlayıp algı yapmasına rağmen süper bir galibiyet hayırlı olsun
  • Sörlothun tarzı Lewandowkiyi andırıyor tam bir komple golcü.Umarım sezon sonu Palace çağırmaz geri takıma.
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    çağıramaz 6m euro satın alma obsiyonlu 2 yıllık kapı gibi sözleşme var bu palace savunma futbolu oynayan alt sıralarda bir takım olduğu için bu futbolcuyu parlatan Trabzonspor oldu..
  • Yusufun 97 numaralı forması emekli edilmiş yusuf ne yaptı ki bu kadar efsane gözüyle bakılıyo

• Gençlerbirliği-Trabzonspor maçında kale arkası biletimi 40tlden verecegim isteyene. Gişe fiyati 82 tl

• Ah be Sörloth o kadar sabrettin de tam maç biterken patladın. Sivas ve Beşiktaş maçı arifesinde olacak iş mi şimdi bu
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    Adamın aşiline öyle vuruyor ki kime vursan aynı tepkiyi gösterir.
  • artık hesap yapan değil, hesap yaptırtan takımız.

bundan sonra rakiplerimiz puan kaybı beklesin. yeter yahu yıllardır hep eğer ve keşkelerde zaman harcadık.

sivas ve bjk maçlarında alınacak 4 puan ile şampiyonluğa daha rahat gideceğiz.

bu arada gençlerbirliği maçındaki penaltıya bile laf atanlar oluyor. kaale bile almamak gerekiyor futbol cahillerini.

damat damat diye aklınca dalga geçenlere her defasında reis'in tatilde olan meclisi 1 gecede toplayıp kanun değiştirttiğini hatırlatalım. kim hangi takımın kongre üyesi açık açık belli, kim hagi fetöcüyle halı saha maçı yaptı google'a yazmak yeterli. insanları salak yerine koymayın.

haa fenerin de net penaltısı verilmedi dün akşam, es geçmeyelim. madem alanya'ya penaltı verebiliyorsun, aynı olayda fenere de net şekilde verebilmen lazım.

sörloth da muhtemelen 3 maç ceza alıp 2'ye indirilecek. fakat gençlerbirliğinin yabancı futbolcusunu var'da izlemesine rağmen atılmaması da çok komik.

• Mwakeme simdi de sorlot yuh ya. O hareketlere bu tepkiler cok cok normal. Aslinda olay bir itme yani yumruk tokat kufur falan bisey ok itilen oyuncu da biraz da tiyatro sergileyerek ucuyor mubarek.

Sonuc olarak iki oyuncumuz da yok yere ceza aldilar resmen.

• Sörloth maçtan sonraki hali, futbol oynamaktan çok kasıtlı savrulan tekmelere karşı ayakta kalıp futbol oynamaya çalışan adamın durumu..

[Trabzonspor 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu[Trabzonspor 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu[Trabzonspor 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu[Trabzonspor 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 9 Şubat 2020; 14:32:54 >

• ridvan dilmen itiraf etti videolar internette mevcut berat albayrak fenerbahceye iki sefer yardim etti hersey anlatilmaz diyor ortamlarda ts kollaniyor dersiniz kim bilecek !

• “Hiçbir başarı tesadüf değildir.” Trabzonspor’un alt yaş kategorilerinde U-19 takımımız zirvede 45’er puanla Galatasaray’la aynı puanda. U-17 takımımız 45 puanla lider. U-16 takımımız 46 puanla lider. U-15 takımımız 40 puanla lider. U-14 takımımız 39 puanla ikinci sırada. Görüldüğü üzere takımlarımız hakkıyla zirvededir. Yoksa devlet A takımımız olduğu gibi alt yapı takımlarımızı da destekliyor(!)? 🤔😊😊

• Arkadaşlar Sivas maçını satmak istiyorum . Fakat devir konusu bualmadım yardımcı olabilecek var mı? Diğer kulüpler gibi bizim de devir konumuz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Norain

o kadar guzel bir video bulup burda paylasmissin ki su video butun ana haber bultenlerinde yayinlansin isterdim tabiki boyle birsey olamayacagi icin bu video trabzonspor yonetimi ve taraftari aracılığıyla tüm kör gözlere sagir kulaklara izletilmelidir

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.