Şimdi Ara

[Trabzonspor 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
3
Favori
18.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sörloth son dklarda biraz daha koşsa maçı alıcaktı ts adam resmen yürüdü gol pozisyonunda önüne düştü top koşmayacaksan vur gitsin topa yazık oldu.
  • 15 saniye yahu. 15 saniye sonra 3 puan senindi

2 puanı alanya'ya bırakmadık, hüseyin çimşir'e bıraktık. orta saha ölmüş ama beyimiz hala doğan'ı almıyor oyuna...

işimiz galatasaraya kaldı. galatasaray'ın başakşehiri yenmesini bekleyecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

15 saniye yahu. 15 saniye sonra 3 puan senindi

2 puanı alanya'ya bırakmadık, hüseyin çimşir'e bıraktık. orta saha ölmüş ama beyimiz hala doğan'ı almıyor oyuna...

işimiz galatasaraya kaldı. galatasaray'ın başakşehiri yenmesini bekleyecez.
    Evet bu maç Hüseyine yazar şorloth bitmiş. Geleni kaybediyor çıkar sorloth u tut abduşü oyunda. Al doğanı ortaya çek ekubanı forvete. Hala bu değişikliği beceremiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Evet bu maç Hüseyine yazar şorloth bitmiş. Geleni kaybediyor çıkar sorloth u tut abduşü oyunda. Al doğanı ortaya çek ekubanı forvete. Hala bu değişikliği beceremiyor.

Alıntıları Göster
    Ayrıca daha puan kayıpları çok olacak en az 2 maç. Sadece gs değil. Antalya var adamlar 10 maçtır yenilmiyor. Konya iyi top oynamaya başladı gs ile beraber bu 3 takımlada maçımız var. Bugün hem eksiktik hem yorgun hemde sıcak. Ve bu antalyaya başakta gidecek.

• 3 büyüklerin şampiyonluğu altın tepside sunduğu bir sezonda taraftarı bile olmayan bir takıma şampiyonluk veriyorsan boş ver şampiyon olma zaten, ayrıca Hüseyin Cimşir e bakıyorumda takım şampiyon olsa en çok o şaşıracak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duygusalligi birakalim olur boyle kazalar daha cok mac var umidinizi kaybetmeyin...

• Koray içine ettin maçın.
  • evet, güzel bir sezondu. lig bitti artık, başakşehirin şampiyonluğu hayırlı olsun. belediye takımı şampiyon oldu da koskoca şehir takımı olamadı.

elde kaldı türkiye kupası ama bu futbolla o da zor.

seneye yine yarıştayız. ama kaliteli takviyeler şart.
  • Şampiyonluğa oynayan takımın oyuncularına bak Koray Doğan Bilal.. Yarın başak kazanırsa bitti işimiz
  • İki sezon içinde geriye yaslanma merakından verilen puanlarla orta halli takım şampiyonluğa oynardı. Bir hoca bulamadılar takıma. Hakem kararlarıyla ilgili birşey yazmak istemiyorum, yordular.
  • Takımin en iyi oyuncuları sakat.
    Sorlotta gitse orta sira takımı olurdu zaten.

Nasıl oluyor da birkaç haftada takim perte çıkıyor inanılır gibi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

İki sezon içinde geriye yaslanma merakından verilen puanlarla orta halli takım şampiyonluğa oynardı. Bir hoca bulamadılar takıma. Hakem kararlarıyla ilgili birşey yazmak istemiyorum, yordular.
    Bulduğunuzu da kovdunuz.
  • Takım berbat böyle olmaz 5 maç var daha. Yarın başakşehir kazanırsa şampiyon olur. Gs kazanırsa şansımız devam eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene gidip belediye takımına şampiyonluğu armağan ederseniz bir beş sene daha şampiyonluk göremezsiniz. Şampiyonluk gelirse Trabzon seriye bağlayabilir.

• Sene başındaki beklentiye göre iyi lig oldu gs maçına kadar lider belli olmaz diye düşünüyodum fakat takım kaldıramadı Başakşehir şampiyonluğu hayırlı olsun ne diyelim

• Geçen hafta başak en az 2.3 maçta puan kaybedecek yazmıştım. Gs maçı 1.ydi.ben daha Antalya Konya kasımpaşa maçlarında da puan kaybederler diyorum. Bu lig bitmeden herşey olur arkadaşlar. Lig dengeli hakemler adil olsa herkes herkesi yenebilir. Düşme hattındskiler ölümüne oynuyor. Mesela düştü gözüyle bakılan kayseri ye ümit doğdu yine kadımpaşa şimdiden düşmemeye garantiledi. 3.4 takım hariç her tsjımın bir hedefi var. Kaybedilecek te çok puanlar var. 69 puan şampiyonluk için yeter diye düşünüyorum hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Geçen hafta başak en az 2.3 maçta puan kaybedecek yazmıştım. Gs maçı 1.ydi.ben daha Antalya Konya kasımpaşa maçlarında da puan kaybederler diyorum. Bu lig bitmeden herşey olur arkadaşlar. Lig dengeli hakemler adil olsa herkes herkesi yenebilir. Düşme hattındskiler ölümüne oynuyor. Mesela düştü gözüyle bakılan kayseri ye ümit doğdu yine kadımpaşa şimdiden düşmemeye garantiledi. 3.4 takım hariç her tsjımın bir hedefi var. Kaybedilecek te çok puanlar var. 69 puan şampiyonluk için yeter diye düşünüyorum hala.
    nwakame ve ekuban olsa hepsini kazanırız ammavelakin en lazım oldukları anda onlardan yararlanamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooRDeLia

Bulduğunuzu da kovdunuz.

Alıntıları Göster
    ünal kalsaydı şuan ligde ilk 2'de değil, 4-6.sıralarda olurduk.

övmeyin şu adamı artık.hüseyin'den bir tık iyiydi sadece. hüseyin en azından geldiğinden beri ligde maç kaybetmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

ünal kalsaydı şuan ligde ilk 2'de değil, 4-6.sıralarda olurduk.

övmeyin şu adamı artık.hüseyin'den bir tık iyiydi sadece. hüseyin en azından geldiğinden beri ligde maç kaybetmedi.

Alıntıları Göster
    Hüseyin den bir tık iyi olup nasıl 4-6 olacak? Hüseyin 2.?

• quote:

Orijinalden alıntı: CooRDeLia

Hüseyin den bir tık iyi olup nasıl 4-6 olacak? Hüseyin 2.?

Alıntıları Göster
    mesela ersun yanal hepsinden iyidir ama ayrıldığında fenerbahçe 8.mi neydi. sıralamaya göre hoca kalitesi belli olmaz.

karaman kalsaydı mutlaka kaybedeceğimiz maç olurdu. göztepeye denizliye yenilen ibb'ye alanyaya mı yenilmeyecekti ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.