Şimdi Ara

[Trabzonspor 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
3
Favori
18.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yapma ya 14 sene sampiyon olamayınca sorun olmuyor da 6 sene olamayınca sorun mu oluyor?
    Bizim boyumuzu karıstırmana gerek yok basarılıysa neden defalarca gonderdiniz.Basarısızsa nedne defalarca geri getirdiniz?
    Bırak bu beylik lafları biat kulturu falan...
  • Ben Fatih Terim'in çok iyi bir teknik direktör olduğunu söylemiyorum ama adam iş kritik haftalara geldiğinde önemli maçları kazanmasını iyi biliyor Ben o manada Yukarıdaki cümlemi kullandım yoksa Fatih Terim'in de bir sürü başarısızlıkları var...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso

Yapma ya 14 sene sampiyon olamayınca sorun olmuyor da 6 sene olamayınca sorun mu oluyor?
    Bizim boyumuzu karıstırmana gerek yok basarılıysa neden defalarca gonderdiniz.Basarısızsa nedne defalarca geri getirdiniz?
    Bırak bu beylik lafları biat kulturu falan...

Alıntıları Göster
    14 sene olmayınca sorun değil diyen kim? Başarılıyken devam ediyor, başarısız olunca gidiyor bunda problem ne? 10 sene 8 kupa diyorum adam hala bana neden kalıyor gidiyor muhabbeti yapıyor.. Sırf laf salatası olsun diye yazıyorsun, cevap ver de ne olursa olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

14 sene olmayınca sorun değil diyen kim? Başarılıyken devam ediyor, başarısız olunca gidiyor bunda problem ne? 10 sene 8 kupa diyorum adam hala bana neden kalıyor gidiyor muhabbeti yapıyor.. Sırf laf salatası olsun diye yazıyorsun, cevap ver de ne olursa olsun.

Alıntıları Göster
    Bos yapıyorsun.Basarılı dedigin hocayı her seferinde birsekilde yollayıp sonra care olarak geri getiriyorsunuz.Madem basarılı buluyorsun dursun 20 sene Ferguson gibi ama nedne olmadıgını sen de biliyorsun.
  • Arda akbulut halen formdaysa ücretsiz bize verin baya kaleciniz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcx

Arda akbulut halen formdaysa ücretsiz bize verin baya kaleciniz oldu.
    Bizim harunu verelim beleş

Bu arada başakcity yeniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Berke olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcx

Berke olur.
    İlk 11 oynatacaksaniz eğer olur tamamsaniz Ali koç'a watsaptan yazicam simdi

• Basak 2-0 önde mucadelemize devam edecegiz yarin antalya sporu kayipsiz gecmemiz gerek yalnız birşey cok dikkatimi cekmeye basladi gerek bu forumda gerek eksi sozlukte ne kadar Trabzonspor aleyhine yorum yapan varsa hepsi hic sasmiyor sikebahceli cikiyor 😅 ne kadar buyuk aci vermisiz be

• VAR hakemi göksel gümüşdağ iyi maç yönetti yanlız....

• Acıyı siz mi verdiniz biz mi hahaha kendini hayali kupayla avutan biz değiliz ayrica az daha dikkatli bakarsan ülkenin çoğu başak olsun istiyor çünkü sizden herkes bıkmış neler yaptiklarinizi şimdi bana yazdirtma ağlamaya devam edin sene sonunu iple çekiyorum zevkle izleyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 7 Temmuz 2020; 23:6:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

VAR hakemi göksel gümüşdağ iyi maç yönetti yanlız....
    İşte bu yüzden butun takim taraftarları tsden nefret edip başak olsun istiyor ne yapmış hakem bu maç ulan Demba ba ilk yarı ayağı kopacak kırmızı ve penaltı vermesi gerekiyor kaleciye var a bile gidilmedi bakın dalganiza

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.