Şimdi Ara

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.614
Cevap
10
Favori
68.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla hocam bunca yorgunluğa rağmen ilk yarı ben bu kadar bile beklemiyordum takımı sanki dün ve 2 haftadır günlerce eğlenen kutlamalara katılan takım biz değil de Altay gibiydi. Adeta sahamızda paslaşıyoruz ve Altay gelemiyor. Bakalım 2. yarı ne olur 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! 

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

Babalarının malı çünkü istanbul köprüsü, olimpiyat stadı 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! 

İnsan olanın başımızın üstünde yeri her zaman vardır.

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 15 Mayıs 2022; 17:1:18 >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

Astığımız bayrağı kesti(tirdi)kleri olay da tek övünç kaynağı oldu bu sezon 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! 

o olayı da "hak" olarak gördüler, provoatörlüğün farklı versiyonu halbuki 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! 

ne garip insanlar...

• Stad tamamen doldu gibi pek boşluk görünmüyor 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! 

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!
  • 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!
    🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!twitter
    “Olimpiyat stadı Trabzonspor -Altay https://t.co/BfS1XArxSt”
    https://mobile.twitter.com/platin_61/status/1525834520225886210
  • Adam olana adam gibi durana kim ne yapsın.
    Bugün Kadıköy tarafına geçtim bayrak ordaydi başına da polis arabası dikmisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penati neden verildi anlayan var mı ben anlamadım.
    Vardan neden dönmedi bu pozisyon.

• saçma sapan bir penaltı.

millete ağız veriyor türk hakemleri. konuşup duracaklar yine

• bcan402 kullanıcısına yanıt

Art niyet de olmaz heralde lig zaten bitmiş TS yense ne olur yenmese ne olur.

Hakem yanlış gördü dicez ama Vardan onaylandı diyor

Saçma sapan penalti

• 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!

İşte hoşgörü budur. Ortalığı karışmayan kimseye dokunmadık dokunmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 15 Mayıs 2022; 18:38:57 >

Sanırım 2.ysrı kapılar açılmış 80.85.000 kişi olabileceği yazılıyor. Dünyanın en kalabalık deplasmanı olarak tarihe geçer.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

İtiraz gelir hemen malum kesimden işte Altay'ın stadı burası değil falan filan 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!  aslında maç Trabzonda olcaktı vs vs diye...

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Ankaragücü forması :)

• Şampiyonlar Ligine katılma durumu nedir direkt mi gidiyoruz son durum nedir netleşti mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 3. 4 hafta önce biz bütğn maçları kaybetsek dahi bunlar ne eder ne yapar şampiyon olamaz demiştim. Dediğim doğru oldu. 2 haftada 2 beraberlikle puan farkı yine 11.

Ttabzon berbat oynuyor Trabzon puanlar kaybediyor Trabzon iyice salmış şampiyon oldu diye. Trabzon gece 12 ye kadar şampiyonluk kutlayıp gece 3 de İstanbula gidip 12 saat sonra maça çıkıyor fçmsç kazanıyor.

Ama yine fark 11 Allah Allah.

• Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

Değil hocam başka açıdan da vardı aynı kişinin fotoğrafı. Ama istersen buyur başka bir resim.

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal playoff direk gitmemiz için ukrsyna takımlarının gitmemesi lazım oda zor. Maçlarını komşu da oynayıp katılırlar.

• Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

Buyur birde burdan yak.

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.