Şimdi Ara

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.614
Cevap
10
Favori
68.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!61SAAT TVyoutube
    Trabzonspor’da sakatlık yaşayan Vitor Hugo, Hüseyin Türkmen, Edgar Ie ve son olarak sol bek mevkisinde forma giyen Puchacz ve İsmail’in yerine forma şansı giyen Denswil Trabzonspor’un adeta jokeri olmayacaksını başardı.  Sezon başında Bologna’dan transfer edilen Stefano Denswil 61saat.com’un konuğu oldu. 29 yaşındaki Surinam asıllı Hollandalı futbolcu Denswil, Trabzonspor’da kalmak istediğini söyledi.  Ajax altyapısından yetişti, tavsiyeleri nelerdir, takımda gençler arasında gördüğü en yetenekli isimler kimlerdir? Çok kaliteli,  çok genç oyuncularımız var aramızda… Birçok örneğini sayabiliriz..  Bu sezon en çok oynayan Ahmetcan Kaplan’ı örnek vermek istiyorum. Birçok maçta oynadı. Fenerbahçe maçında şunu gösterdi, gençseniz yetenekliyseniz ve hazırsanız hazırsınızdır ve oynamayı hak ediyorsunuzdur. O da çıktığı maçta iyi bir performans gösterdi. Önümüzdeki yıl böyle devam edeceğini düşünüyorum. Birçok genç oyuncu Ahmetcan’ın  ve diğer genç yetenekli oyuncularımızın yolundan gidecektir. Onlar da oynama fırsatı bulacağını düşünüyorum.  EN ÇOK BİZ HAK ETTİK Türkiye’ye gelmeden önce kariyerinin ivmesi aşağı doğru ilerliyordu, bu yükselişi neye bağlıyor? Denswil; Hayatınızda bazen kararlar alırsınız ve bu  aldığınız kararlar bazen iyi sonuçlar getirir, bazen de beklediğiniz sonuçları alamazsınız.  Benim de kariyer gidişatımızı bu şekilde değerlendirebiliriz. Buraya gelmemle birlikte birçok oyuncunun hem sezon başlangıcı hem de oyunculara yüklenen özgüvenlerle birlikte nerede  oynarsa oynasınlar gayet iyi kalite gösterdiklerini ve yeteneklerimi sergileyebildiklerini düşünüyorum. Ben de sezon boyunca farklı pozisyonlarda oynadım ama her zaman “şampiyon olacağız biz bunu yapabiliriz” özgüveniyle iyi performanslar gösterdik. İlk günden beri gösterdiğimiz performansla birlikte ligin şampiyon olmayı hak eden takımıyız. Buradaki herkes çok hak etti diye düşünüyorum. Geldiğimiz andan itibaren ligin başında beri çok az maç kaybettik neredeyse maç bile kaybetmeden buraya kadar geldik. ve her zaman En çok hak eden biz olduk ve şampiyon olduk en önemisi de bu zaten… 6 ŞAMPİYONLUĞUM VAR AMA EN ÖZELİ BU! Trabzon’da ve Türkiye’nin birçok noktasında kutlamalar yaşandı. Antalyaspor maçında kendisi neler yaşadı? Bu mutluluğu tarif edecek kelime yok. Nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum. Daha önce 6 şampiyonluğum var ama en özellerinden bir tanesi bu oldu. O anlara tanık olabilmek ve orada olabilmek parçası olabilmek benim için çok önemliydi. Sadece Trabzon değil birçok şehirde yapıldı hepsini gördük dediğim gibi tarif bile edemiyorum. O insanların gözlerinde ki mutluluğu gördükten sonra ne kadar özel  bir iş yapıldığını görüyorsunuz, inanılmaz bir duyguydu hepimiz adına…  TRABZONLAND KUTLAMALARINDA OLMAMIZ GEREKİYORDU Dünyanın yarısı Trabzonspor eğlencelerini gördü, inanılmaz anlar yaşadı. Dünya bu anlara tanıklık etti. Eğlencelerde nerede olmak isterdi. Trabzonspor stadı mı Meydan mı?  "Antalyaspor maçından sonra belki de gereken yer Meydan’dı. İstanbul’da TrabzonLand kutlamalarında olmamız gerkene yer orasıydı. Şansım olsaydı orada olmak isterdim. Dünyanın her yerinde kutlandı, inanılmaz görüntülerdi, biz de olmak istedik açıkcası… " EN İYİSİ OLDUĞUMUZ İÇİN O AN NEFRET EDİYORLAR Trabzonspor’dan nefret edildiğini söylemiştin, bunun nedeni nedir?  Başka takımlarla oynadığınızda  kendi rakiplerinizle daha küçük takımların sizi istememesi, ligin en iyi takımı olmanız dolayısıyla sizin kazanmamanızı istememesi normal açıklanacak bir durum.  Deplasmana gidiyorsunuz maç oynuyorsunuz Rize’ye gittiğinizde hemen yakınınızda şehir destek bile bekleyebilirsiniz ama tam tersi. Bu durum şundan kaynaklanıyor sizin takımınız ligin en iyisi, her rakip sizi yenmek istiyor. O an için o rakip sizden nefret ediyor. Her yerde böyle bir durum… "KARİYERİME TRABZONSPOR'DA DEVAM ETMEK İSTİYORUM" Trabzonspor’da kalacak mısın? Benim bildiklerim sizin bildiklerinize yakın şeyler. Bu bir süreç kolay değil, üzerinde çalışılıyor bir anda kontrat yenilemeleri 1-2 günde bitecek şeyler değil. İki tarafında üzerine düşülmesi ve tartışması gereken konular var. Göreceğiz hep beraber, ben kendi adıma şunu söyleyebilirim. Burada mutluyum bütün hocalarımızla herkesle takım arkadaşlarımla çok mutluyum, burada olmaktan beraber harika bir iş çıkardık, mutlu olduğum yerde kalmak isterim. Kontrat tek taraflı olan bir şey değil, konuşup herkesin kendi kararını bildirmesi gerekiyor. Bahsettiğim gibi biz burada gayet mutluyuz. Yakında haber çıkacaktır, hep beraber neler olacağını göreceğiz..
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DcG7eNqP2deY&q=EgQuLZpEGPSrs5QGIhBHQ0QWztQWdvcUKx5p_VTIMgFy

Faydalı ve düzgün karakterli bir oyuncu, umarım kalır.

• Mierzejewski kullanıcısına yanıt

bende beğeniyorum bu adamı ama yüksekten uçuyormuş galiba🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! 

• Eren Elmalı, Onur Bulut gibi yerli alternatiflere yönelmek lazım hem maaşı düşük olur hem yerli statüsünde oynar hem de ileride satılıp para kazanılabilir ama Berat gibi kazma çıkmasinlar sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

ah hocam onlarında bonservisi var kapıyı 5 den aşağı açmıyorlar.keşke altyapıdan 3-4 tane daha ahmetcan gibi gençler çıksa da o parayı daha kaliteli yabancılar için harcasak

• Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    Ah keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uluslararası Futbol Çalışmaları Merkezi (CIES), Süper Lig'de 2021-22 sezonunun en iyi 11'ini belirledi. Şampiyon Trabzonspor'un damga vurduğu kadroya Galatasaray ve Beşiktaş'tan hiç futbolcu alınmazken, Fenerbahçe'den de yalnızca Kim Min-Jae yer aldı.

Uğurcan perez viktor hügo hamsik dorukhan emwakame cornelyus visca olmak üzere 8 futbolcu trabzonspor dan. Harici fb den kim var gs den bjk den futbolcu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt

Haberin linki

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!haberler
    Süper Lig'in en iyi 11'i seçildi! 3 büyükler neye uğradığını şaşırdı - Haberler
    https://www.haberler.com/spor/super-lig-in-en-iyi-11-i-secildi-3-buyukler-neye-14963216-haberi/

• 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!
    🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!Trabzonsportwitter
    “Bizim öykümüz, #İnadıylaŞampiyon olanların öyküsü... Yakında! ⏳”
    https://twitter.com/Trabzonspor/status/1529145207190601729
  • Şampiyonluk güzel de lig bitmesi hiç hoş olmadı ya.

• 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!

Siyaset üstü kulüp :p

Hoca antrenman tesislerinin de stadyumun zeminiyle aynı olması için talepte bulunmuştu. Çalışmalar başlamış.

Elneny gündemdeki oyunculardan biriydi, sözleşme uzatmış. Güzel olurdu.

Emwakame işe anlaşılamamış sanırım. En fazla 3 gün süre verip yerine hemen futbolcu alsınlar. Oda gitsin ali koç tan emekli ikramiyesi alsın dicem de ali koç ta akıllanmış oda vermez o paraları.

bu adam avcının listesinde ki ilk sıradaymış gelse çok güzel olurdu.antalyada ki fernando ile de ilgileniyormuşuz o da çok iyi futbolcu

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Kendi bilir artık ya. Fazlasıyla iyi teklif yaptık, artık kendi kararı. Bu saatten sonra Tony arkasından ağlayacak halimiz yok. Yerine Trezeguet tarzı biri gelirse daha bile iyi olur.

• Elneny de hocayla çalışırken güzel röportajlar vermişti ama Arsenal'de kalmak için indirime de gitmiş, sözleşmeyi de 1+1 yapmış :(

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!Trabzonsportwitter
    “Hüzünler, umutlar, mutluluklar… Bekleyişler, ayrılıklar, kavuşmalar. Bu öykü bizim öykümüz! 7'den 70'e tüm taraftarlarımızın yaşam öyküsü. #İnadıylaŞampiyon olanların öyküsü ❤️💙”
    https://twitter.com/Trabzonspor/status/1529507594141769728

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! 

• roma konferansı almış.akyazıda bunlarla kafa kafaya oynamıştık biraz şanslı olsak yenerdik hatta mourinho trabzonspor bu seviyenin takımı değil demişti

• Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt

Bizim kura şansı işte. Avrupa liginde seri başı olduk diye sevinirken juve geldi. Adamlar yarı finale kadar süpürdüler. Konferans ligi rahat takımlar var ilerleriz dedik, Roma geldi. Şimdi Cl elemesi için muhtemel rakiplere bakıyorum, en güçlüsü Oly gibi duruyor. Muhtemelen onlar gelir.

Roma maçında özellikle ilk maç çok iyiydik cidden. Patricio dünyaları çıkarttı kısmetmiş.

hocam hatırlar mısın kiev elemesi vardı ukraynada yendiğimiz halde gittik avni akerde çok talihsizce şampiyonlar liginin kapısından döndük.sonra ki sene anorthosis elemesinde yattaraya çok bedavadan kırmızı vermişti hakem rövanşta ezmemize rağmen eleyemedik.hatta çok eskiye gidelim 96 da schalke elemesi vardı kötü kaleci ve hava topundaki eksikliğimizden dolayı elendik aynı schalke uefayı aldı

cl elemelerinde seri başı değiliz ve büyük ihtimal kopenhag olympiakos ve zagrepden biri gelcek ben umutsuz değilim kondisyonumuz sağlam olursa ve yeni takviyeler gelirse elememiz içten bile olmaz

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.