Şimdi Ara

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.614
Cevap
10
Favori
68.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt

Schalkeyi yaş kurtarmıyor maalesef. Diğerlerini hatırlıyorum yenildik diye üzüldüm ama o zaman da maçların ne kadar önemli olduğunun farkında değildim. Şimdi olasılıkları, maç içindeki durumları idrak edebilir hale geldikçe daha da üzülüyorum bu kıl payı kayıplara ve şanssız kuralara.

• Mierzejewski kullanıcısına yanıt

hocam schalke maçını bende hatırlamıyorum🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! ama bidar hocam belki 76 da ki liverpool maçını bile hatırlar

Kiev maçını hatırlıyorum. Trabzon'daki maçı dışarıda, projeksiyon cihazıyla dükkanın kepengine yansıtarak izlemiştik yağmur altında. O maçtan sonra sabaha kadar uyuyamadım.

Anortosis maçında hâlâ o yerden yuvarlanarak direk dibinden çıkan topu unutamıyorum.

Bir de Skonto Riga maçımız vardı. 3-0 kazandığımız maçta stattaydım.

Ama Schalke maçını hatırlamıyorum tabi 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! 

O maçta kesin tribündeydi bidar abimiz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Nwakame ile anlaşılma ihtimali yokmuş artık sol kanat transferi şart oldu hem de bir değil en az iki transfer lazım.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!

Yakışır mı?

Gervinho dedem de bunu yedekler.

Yok yaa liverpol maçında 7 yaşındaydım olduğum yer samsun Terme nin bir köyü. Daha elektrik ler yoktu köyde. Birkaç sene sonra TV aldık eve akü ile çalıştırıyorduk elektrik olmadığından. 15 gün sonra akü bitiyordu 1 hafta akünün dolup gelmesini bekliyorduk. Hemen hemen 1 yıl sonra elektriğimiz de oldu. O dönemler radyodan dinliyorduk. Mesela elendiğimiz inter maçını net hatırlarım burda 1.0 yenmiştik orda 2.0 yenildik penaltı falan vardı galiba kaç yılıydı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt

Bakımda 1983 müş inter maçları 14 yaşındaymışım. O maçı radyadon dinlediğimi çok net hatırlıyorum. Şampiyon olduğumuz 76 falan daha iyi hatırlıyorum. Köyün en zengin inin evinde TV vardı orda maç izlemeye giderdim. Tabi yine akü ile. O zaman yabancı maçları belkide TV de vermiyorlardı helede deplasmanları. Dediğim gibi çoğu yerde elektrik yok TV sayılı çok eski yıllar hayal meyal hatırımda .

Ben burda elendiğimiz anorthosis maçında tribündeydim sonrada stadda maç izlemedim. Sadece samsun hazırlık maçı stad açılışıydı sanırım. Stadda maç izlemeyi sevemedim bir türlü maça gittiklerimdede zorla kombine satmışlardı bize o zamanlar gitmiştim.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

Tello diyorlar bakalım olur mu

• Yeni konuyu kim ne zaman açacak acaba belli mi. Birde burdan reklamını yaparsınız artık.

hocam ben geçmişle ilgili sürekli araştırmalar yapıyorum.siz 84 e kadar olan şampiyonluk yıllarında ki oyunu izlediniz mi o yıllara ait full kayıt internette yok.biraz o dönem ki oynadığımız oyun hakkında anlatacağınız mülamatlar varsa dinleriz

Üstadım dinamo Kiev i deplasmanda 50 gol kaçırıp 2-1 yendiğimiz maçın rövanşında 2-0 kaybettiğimiz maçta tribündeydim. Bir daha tövbe ettim gitmem dedim. Sonra Bursaspor u 3-0 yendiğimiz 2010-11 sezonundaki olimpiyat maçına götürdüler arkadaşlar zorla. İnşallah jübilemi yaptım dedim ve hala maçlara gitmiyorum. İnşallah şampiyonalar ligine kalırsak ve iyi bir gruba düşersek maçlara gitmeyi planlıyorum şimdiden 😊 nasip olursa beraber izleyelim🏆💙❤️👋👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kutlamalar yön vermeye devam :)

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!
    🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!A Sportwitter
    “🏆 Şampiyonluklar artık bu şarkıyla kutlanıyor! 🎶 🔴⚪️ D. G. Sivasspor taraftarları, Ziraat Türkiye Kupası zaferinin ardından kent meydanında eğleniyor. 🔦 #ZTK”
    https://twitter.com/aspor/status/1529927857870458880
  • Şampiyonluğumuzla herkese örnek olduğumuzdan dolayı gurur duyuyorum takımımla ve taraftarımla. Sivasspor'a da bu vesileyle tebriklerimizi iletelim.

Trezeguet ve Masouras öne çıkan isimler.

• Spor Yorumcusu Şansal Büyüka, geride kalan 2021-2022 sezonunu yorumladı. Tecrübeli yorumcu Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında rakiplerine açtığı fark ile ilgili, uzun süredir böyle bir olay yaşanmadığı vurgusunu yaparak şunları söyledi. Büyüka, "Düşe-kalka, vura-kıra, dura-dura, çok tartışılan bir lig sezonunu geride bıraktık. Bu çok tartışılacak ligde, tartışılmayacak tek şey Trabzonspor’un şampiyonluğu oldu. Bir takımın ligin 10. haftasından itibaren tek başına yarıştığını ilk defa gördük" ifadelerini kullandı.

Hocam 6.7 yaşında ne hatırlatayım. Tek bildiğim müthiş defans yapardık. Maçlar çok heyecanlı olmazdı 1.0 oo dur çoğu maçlar. Çok zor yiyen takımdık o zamanlar. Yunanistan'ı avrupa şampiyonu olduğu takım gibi ama çok daha iyi defans yapanı gibi düşün. O yüzden eskiler hep der orta sahayı geçemedik diye ceza sahasına sojmazfık çünkü.

hocam zaten o dönemleri yaşamış kişilerin beyanatlarını okuduğumda hepsinin ortak görüşü arkayı sağlam tutup öncelik gol yememek üzerine kuruluymuş hem ahmet suat hoca hem de özkan hoca zamanında değişmemiş bu durum yalnız bu iki hocanın mizaçları çok farklıymış ahmet suat hoca eğer saha içinde sorun yoksa oyuncuların saha dışında ki yaşantılarını dikkate almaz iken özkan hoca çok katı disiplinliymiş

Şarkının Youtube sayfasındaki yorumlarına baktınız mı 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı!  Kutlamaların ulaşmadığı ülke yok, kutlama görüntülerine denk gelmeyen neredeyse kimse yok. Şarkı resmen Trabzonspor için yapılmış bir şarkı gibi oldu 🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! 

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.