< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (7. sayfa)
-
-
İşin komik tarafı, hoca maçtan sonra suni çim olduğu için Uğurcan oynadı demiş. Umarım Hollanda maçında Altay oynar, seni kurtaran adama bu şekilde karşılık veriyorsun. Yazıklar olsun.
-
Yarın Altay oynar inşallah :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam mümkün değil. Fenerbahçeli arkadaşlar şu anda sessiz. Rakip Andorra falan olursa Altay oynasın diye yangın yaparlar, Hollanda olunca kimseden ses çıkmıyor. Senol hoca da yangına göre kadro kurduğu için kalede Uğurcan'ı izleriz.
-
Günaydın.
Sütlüce'deki kuruluş yıldönümü etkinliğinden bir şeyler paylaşmamışım yeni fark ettim, bu güzel anlardan bir iki fotoğraf ekleyelim konuya da şenlensin ortalık.
Malum 2 Ağustos'ta yapılması planlanıyordu etkinliğin ama o dönemdeki yaşanan orman yangınları dolayısıyla ertelenmişti. İstanbul Sütlüce'de şenlik havasında muhteşem bir etkinlik olmuş. Maalesef katılamadım ama videolardan izlediğim kadarıyla çok şey kaçırmışım. Var mıydı katılan acaba buradan?
-
Uğurcan'a akşamki maçta başarılar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-389755DF6Uğurcan'a akşamki maçta başarılar
Eyvallah da bu akşam Hollanda iyi bilenmiş ugurcanin başarı dileğinden çok dualara ihtiyacı var ...
Yapma uğurcan daha kadroları saymadık
-
Tamam maçın yıldızı uğurcan.
quote:
Orijinalden alıntı: fbyram
Tamam maçın yıldızı uğurcan.Adam Cebelitarık fatihi hocam tabii ki öyle olacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler GörürAdam Cebelitarık fatihi hocam tabii ki öyle olacak.
Alıntıları GösterTopu oyuna sokamıyor buna nasıl 19m değer biçiyorlar hayret ediyorum. Top rakipteyken başarılı diyorduk onda da formu düştü. Büyük takımlar artık kaleciyi top sendeyken de oyunun içinde kullanıyor. Uğurcan ileri şişiriyor sonra top rakipte ve kontra yiyoruz Yediği gollerden bağımsız oyun içi katkısı çok kötü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İkinci yarıda da Uğurcan iyi bence. Bu sefer 9 dakika sürdü golü yemesi.
-
Transfermarkt dururmu hop ugurcanin bonservis degerine 5 milyon daha ekledi hollanda şok hollanda eli ayagi tutmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu maçta da uğurcana laf etmezsin anasını satayım. evet vasat oynadı, ligin şuan itibariyle daha formda olan kalecisi de altay ve oynaması gereken oydu bunlar tamam. ama altay da olsa en az 3 yerdi bu takım.
klasik fenerli kudurması başka bir şey değil. halbuki bizim uğurcandı altaydı uğraşacağımıza baş sorumlu şenolu tefe koyup yollamamız gerekir ama halk iyice pasifliğe alıştı
Bence 6 golde de uğurcanın hatası yok
-
keşke altay oynasaydı. görürdüm nasıl şenola saydırıyordunuz harbi eziklik şu yaptığınız başka bir şey değil
Uiyyyy 61 tarifesi geldi uğurcana
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X