Bizim bölümün yetkilisi yok herhalde mesaj duruyor hala. Seni de bahsettiğim konuda yumuşak davranmandan dolayı etiketledim. Müsamaha gösterrdikçe başına çıkıyor adamlar, ceza vermeyin yakında açık açık sövmeye başlarlar. |
🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (9. sayfa)
-
-
Bu arada forumda kovacan çakır yazıldığı için yaptığım şikayet sonucunda üyelere yasak ancak futbolculara karşı yapılan bu tarz yakıştırmalara aşırı hakaret ve küfür olmadığı sürece işlem yapılmadığını öğrendim. Büyük hayal kırıklığı içersindeyim. Bu eleştiri özgürlüğü değil. Samimiyetinize inanmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MierzejewskiBu arada forumda kovacan çakır yazıldığı için yaptığım şikayet sonucunda üyelere yasak ancak futbolculara karşı yapılan bu tarz yakıştırmalara aşırı hakaret ve küfür olmadığı sürece işlem yapılmadığını öğrendim. Büyük hayal kırıklığı içersindeyim. Bu eleştiri özgürlüğü değil. Samimiyetinize inanmıyorum.
Bu sezon karadeniz bereketli diyorlar. Kovalar dolmuş. Vira bismillah.
-
çok haklısın hocam. uğraştığına değmez blokla geç. adam hala gelmiş hamsi falan atıyor harbiden çok cringe utandım ben kendisi adına
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamsi muhabbetinden en ufak tetiklenme yaşamıyor Trabzonspor taraftarı. Hatta hamsi haber, daily hamsi falan diye twitterda Trabzonspor sayfaları var. Trabzonda düzenlenen Avrupa gençlik olimpiyatlarının simgesini hamsi yapan bir toplumuz, insanlar oradan ekmek kazanıyor, hamsi balık değildir diyecek kadar seviyoruz. Adamlar çıkmış bunla dalga geçtiklerini sanıyor. Trabzon veya Trabzonspor denince akıllarına uy aha, hamsi dışında bir şey gelmeyen 20 iqlu topluluk. Gülüyorum sadece
-
Bu arada Trabzonspor'un resmi bir lakabı veya maskotu bulunmuyor. Bazı yerlerde Kaplan yakıştırılmış ama sebebini kimse bilmiyor ve istemiyor. Taraftar "Karadeniz Fırtınası" lakabını daha fazla tutuyor. Bakıyorum bizle dalga geçtiğini sanan fb taraftarının da maskotu kanarya aoşsdkalsjdlaskda
Kulübümün şöyle bir maskotu olsa yerin dibine girerdim.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Süper Lig’in dördüncü haftasında oynayacağımız Galatasaray maçı hazırlıklarımız devam ediyor.
Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı yönetiminde saat 11.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda dinamik ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve 5’e 2 çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenmanımız sonuçlandırma çalışmaları ile tamamlandı.
-
Tokyo 2020 Paralimpik Oyunlarında masa tenisi branşında ülkemizi temsil eden ve altın madalya kazanan sporcumuz Abdullah Öztürk ile yine masa tenisi branşında bronz madalya kazanan Ali Öztürk ve Nesim Turan’ın yanı sıra, paralimpik sporcumuz Süleyman Vural ve antrenörleri Burak Ulusoy antrenmanımızı ziyaret etti.
Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı başta Paralimpik Oyunları Şampiyonu sporcumuz Abdullah Öztürk olmak üzere diğer tüm oyuncuları tebrik ederek, başarı dileklerini iletti. Ziyaretin ardından futbolcularımız paralimpik sporcularına forma hediye etti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MierzejewskiTokyo 2020 Paralimpik Oyunlarında masa tenisi branşında ülkemizi temsil eden ve altın madalya kazanan sporcumuz Abdullah Öztürk ile yine masa tenisi branşında bronz madalya kazanan Ali Öztürk ve Nesim Turan’ın yanı sıra, paralimpik sporcumuz Süleyman Vural ve antrenörleri Burak Ulusoy antrenmanımızı ziyaret etti.
Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı başta Paralimpik Oyunları Şampiyonu sporcumuz Abdullah Öztürk olmak üzere diğer tüm oyuncuları tebrik ederek, başarı dileklerini iletti. Ziyaretin ardından futbolcularımız paralimpik sporcularına forma hediye etti.
2020 olimpiyatlarında kazanılan 4 altın madalyanın 2 sini kazanan Trabzon un gururu gençlerimizi kutluyorum. Öyle bir şehiriz ki sporcusundan siyasetçisi ne işadamından bürökratına her zaman ülkenin çimento şu olmayı başardık. Sadece futbol değil komple spor kulübüyüz diye övünen malum takım taraftarının düşüncelerini merak ediyorum ve ayrıca şimdiye kadar övündükleri o sporcuları kaç olimpiyat altın madalyası almışlar merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 11 Eylül 2021; 18:45:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxx2020 olimpiyatlarında kazanılan 4 altın madalyanın 2 sini kazanan Trabzon un gururu gençlerimizi kutluyorum. Öyle bir şehiriz ki sporcusundan siyasetçisi ne işadamından bürökratına her zaman ülkenin çimento şu olmayı başardık. Sadece futbol değil komple spor kulübüyüz diye övünen malum takım taraftarının düşüncelerini merak ediyorum ve ayrıca şimdiye kadar övündükleri o sporcuları kaç olimpiyat altın madalyası almışlar merak ediyorum.
Alıntıları GösterTebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz kardeşlerimizin. Ne bu hasetlik, düşman gibi davranıyosun? Laf atmaya gerek var mı, madalya almayınca olmuyor mu
-
quote:
Orijinalden alıntı: ModelXTebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz kardeşlerimizin. Ne bu hasetlik, düşman gibi davranıyosun? Laf atmaya gerek var mı, madalya almayınca olmuyor mu
Alıntıları GösterHocam bunu bana değil. 1 sayfa dolusu dalga geçmek için gelen takımınız taraftarına söyliyecek siniz.
quote:
Orijinalden alıntı: MierzejewskiBu arada Trabzonspor'un resmi bir lakabı veya maskotu bulunmuyor. Bazı yerlerde Kaplan yakıştırılmış ama sebebini kimse bilmiyor ve istemiyor. Taraftar "Karadeniz Fırtınası" lakabını daha fazla tutuyor. Bakıyorum bizle dalga geçtiğini sanan fb taraftarının da maskotu kanarya aoşsdkalsjdlaskda
Kulübümün şöyle bir maskotu olsa yerin dibine girerdim.
Hocam bu ne bu ağız ne. Bunu cidden kendilerimi yaptırmış. Şişme kadın dudakları gibi durmuyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 11 Eylül 2021; 18:56:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kendileri bile isteye yapmışlar
-
Trabzonspor'umuzun ilk on biri: Uğurcan (k), Peres, Hugo, Edgar, İsmail, Berat, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius
Goller: 41' Cornelius, 62' Nwakaeme.
Maçtan kareler:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 12 Eylül 2021; 23:24:5 >
-
Fener Sivas maçında abisi musleraya özenen 1 adet Altay gördük. Ve hakem bu kadar net bir pozisyona penaltı vermedi. Onu geçtim penaltı verdiği pozisyon bariz gol şansı değil mi. Kaleciyi geçtikten sonra önünde boş kale yok mu. Bariz gol şansı penaltı değil mi. Bu 4. Maçlar her hafta 1 penaltı kırmızı es geçiliyor. Nasıl yarışır sın bu düzende.
Uğurcan bu maçı da boş geçmedi. Nazar değmesin.
-
ts inanılmaz kötü başladı 2 pas yapamıyorlar abdülkadir ekstra kötü
-
Daha ilk 11'ler açıklanınca Abulkadir kadar boş bir hamle yok demiştim. Kendini her fırsatta ispatlayan Yusuf Sarı dururken Abdulkadir'in oynatılmasının bir gram açıklaması olamaz. Skor olarak 2-3 farklı önde olursan 70'ten sonra alır oynatırsın o ayrı.
Sol bek olarak da ligin en kötü takımıyız. Devşirme Trondsen bile daha iyi elimizdekilerden. Şu iki değişikliği en başta ilk 11 olarak sürseydi bu maç çok farklı olurdu da işte...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X