Şimdi Ara

🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.614
Cevap
10
Favori
68.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

trabzonun verilmeyen penaltısı var o verilse maç buralara gelmezdi, trabzon yinede golden sonra iyi baskı kurdu dönebilir maç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 12 Eylül 2021; 20:47:38 >
  • frkndgnr kullanıcısına yanıt

O pozisyon tartışılabilir pozisyon tabi ama top yön değiştirmiyor. Benim beklentim olmadı orada hiç.

• 2 toksik çıktığına göre maçtan ümit var.

abdulkadir ömür'e derhal mental koç bulunmalı. yok olmuyorsa da gelişim için hekimoğlu'na verilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdülkadir bu maç erken çıkarak transfermarkt değerini 3 milyon arttırmaya hak kazandı

• Edgar kolay olacak maçı katletti. Sürekli geri paslar ve hatalı paslar yaptı.

Berat da çok kötüydü yahu orta sahadasın bi topu al sür ilerle ! Genelde çoğu böyleydi de.

AdaMLARIn önü açık ama topu alıp sürmediler hemen ayaktan çıkardılar. Önün boşsa sür topu adam eksilt sonra pas ver.

Hakemi de belli olduktan sonra hemen ters tepki yapıp gs alehine olacak diye psikolojik baskı yapıldı.

Ama SONU : 2 TANE elle oynama ki net açık penaltı diğeri de hamsike olan faul.

Yediğimiz goller de zaten hatalar dolu.

• Yazık oldu size yenmeliydiniz isterdim yenmenizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkndgnr

trabzonun verilmeyen penaltısı var o verilse maç buralara gelmezdi, trabzon yinede golden sonra iyi baskı kurdu dönebilir maç

Konuşun biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edgar yaptığı hatadan sonra toparlayamadı, bizim oyunumzdaki en önemli parçalardan biriydi. O yüzden maça tutunamadık ilk yarıda. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri vs etkilemedi bence yoksa Yusuf Sarı Ömür'den çok daha iyi değildi veya taraftarın hatasını kovaladığı İsmail çıkıp yerine giren Trondsen de Denswil de çok daha iyi oynamadılar. Daha sakin olup kendi oyunumuzu oynadık ve 2-2-'ye geldi rahatça oyun.

İlk yarıda bariz penaltımız verilmedi. İkinci yarıda da Luyindama'nın eline çarpan bir top var ama o tartışılır, yakından geliyordu beklemiyordu falan der vermesen de ses etmem ama ikisine de var müdahale etmedi. İlki bariz penaltı, adam atladı eli açık. Sunun nesine çağırmıyorsun ayıptır ya. Sonra kara gece tweeti atıyorsunuz. Yazık. Cüneyt Çakır gözünün önedeki Denayer'e de yok demişti, operasyonda üstüne yoktur. Orta hakemi de hiç beğenmedim, gözünün önünde dirsek attı faul bile vermedi. Rezalet.

• quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Hocam dar mı ciddi misin yazayım da bak bakalım ne kadar dar. Forvet cornelyus diannini koita sol kanat emwakame gervinyo (asıl kanadı sol) diannini ( ilerde 3 taraflı oynayabiliyor.) sağ kanat ömür gervinyo diannini Yusuf sarı 10 numara bakasetas hamsik ömür orta saha hamsik berat parmak trondsen siopis dorukhan sağ defans perez Serkan dorukhan stoper Edgar Hugo yeni transfer Türkmen Atakan son defans ismail yeni alınacak sol bek trondsen(milli takımda bile sol bek oynamış) perez yeni alınan stoper kaleyi saynıyayım zaten 4 tane pırlanta gibi kaleci. Trabzon tarihinde bunu bırak bunun yarısı kadar bile royitasyonlu bir takımı olmamıştır. Burda büyük avantaj 5 6 futbolcu birkaç kanatta üst düzey oynayabilmektedir. Mesela gervinyo sol sağ aynı katkı verebiliyor ömür sağ 10 numara aynı ki asıl pozisyonu 10 numara. Fener de bile yok bu kadar rotasyonlu kadro. 2 3 tane genç koyuyorsunuz. Bak bu saydığım kadroda sizin o gençleri 2 maçtada yenen u19 dan gelen futbolcuları yazmadım bile.

Alıntıları Göster

Akşam gördük o derin kadronuzu,evet aynen müthiş derin bir kadromuz var dedi ismail köybaşı nın as oynadığı takımın taraftarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Abdülkadir bu maç erken çıkarak transfermarkt değerini 3 milyon arttırmaya hak kazandı

Pozisyonun birinde topa vuracağına çimlere vurdu 8 milyonluk çöp.

• PalabıyıkRocky kullanıcısına yanıt

Sizin kova kalecinizi de gördük yallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mierzejewski

Edgar yaptığı hatadan sonra toparlayamadı, bizim oyunumzdaki en önemli parçalardan biriydi. O yüzden maça tutunamadık ilk yarıda. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri vs etkilemedi bence yoksa Yusuf Sarı Ömür'den çok daha iyi değildi veya taraftarın hatasını kovaladığı İsmail çıkıp yerine giren Trondsen de Denswil de çok daha iyi oynamadılar. Daha sakin olup kendi oyunumuzu oynadık ve 2-2-'ye geldi rahatça oyun.

İlk yarıda bariz penaltımız verilmedi. İkinci yarıda da Luyindama'nın eline çarpan bir top var ama o tartışılır, yakından geliyordu beklemiyordu falan der vermesen de ses etmem ama ikisine de var müdahale etmedi. İlki bariz penaltı, adam atladı eli açık. Sunun nesine çağırmıyorsun ayıptır ya. Sonra kara gece tweeti atıyorsunuz. Yazık. Cüneyt Çakır gözünün önedeki Denayer'e de yok demişti, operasyonda üstüne yoktur. Orta hakemi de hiç beğenmedim, gözünün önünde dirsek attı faul bile vermedi. Rezalet.

Hocam penaltıları geçtim. Nerdeyse her pozisyonda aleyhimize karar verdi. İnce ince doğrsmayo çok iyi yaptı yediğimiz gollerde devam deyip bomboş gittiğimiz pozisyonlar I zart diye faul çalıp durdurdu.. Hele 2 pozisyon vardı ki emwakame bomboş giderken faul çalarak kesti. Gs ligden düşmesin eşitlensin diye güzel çaba sarfetti. Sonuç beraberlik. Daha dün yazdım bu düzeni nasıl değiştireceksin diye. Daha ilk haftalarda başladılar bakalım nerelere gideceğiz. Yorumları merak ediyorum onlarca pozisyon var. 5 haftada 13 puan iyidir demiştim. Haftaya kasımpaşa yı yenersek aynen geçerli olacak 13 puan. Ve Sivas gs ve Malatya deplasmanı gibi 3 büyük maç atlattık.

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

Eyvallah kardeşim teşekkür ediyorum. Yine de Allah size daha büyük sabır versin inş. Kalenizde Altay gibi bir kara delik var. Pereira hocam taktik, teknik olarak muhteşem oyun oynatırken, kaleye top gelmemişken ayağındaki topu hediye etti. Sut gelmeden maçı verdi. Bence bir an önce Berke'ye dönün. Kaleci lazımsa Kasımpaşa'nın yaptığı gibi dostluk için bizim Arda'yı veya Kağan'ı verelim.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Yok abi geçemiyorum ben penaltı pozisyonunu. Senin işin ekrandan görüp hakemi çağırmak. Adamın eline çarpıyor, çağır orta hakem penaltı değilse vermesin. İki defa eline çarptı ceza sahasında. İkisinde de çağırmadı, VAR hakemi niye yorum yapar anlamıyorum, kararı verecek adam orta hakem bizim maçlara var gelmiyor herhalde. Bu standartlar da bizim maçlarda farklı uygulanıyor hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: PalabıyıkRocky

Akşam gördük o derin kadronuzu,evet aynen müthiş derin bir kadromuz var dedi ismail köybaşı nın as oynadığı takımın taraftarı.

Alıntıları Göster

Gördün değil mi hocam 2 11 oyuncumuz sakat 1 tanesi daha sonra sakatlandı. Yine de 2.0 dan 2. 2 yaptık. Parmak dorukhan daha oyuna girmedi bile. Haa bu arada bizim yendiğimiz sivasla siz hakemle berabere kaldınız. Sltsyın direk atılması lazım geçtiği anda bariz gol şansı olan pozisyon kırmızıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Gördün değil mi hocam 2 11 oyuncumuz sakat 1 tanesi daha sonra sakatlandı. Yine de 2.0 dan 2. 2 yaptık. Parmak dorukhan daha oyuna girmedi bile. Haa bu arada bizim yendiğimiz sivasla siz hakemle berabere kaldınız. Sltsyın direk atılması lazım geçtiği anda bariz gol şansı olan pozisyon kırmızıdır.

Alıntıları Göster

Neyse zaman gösterecek alternatif oyıncularınızın kalitesini,hatırlatacağım.

• quote:

Sizin kova kalecinizi de gördük yallah.

Dedi üç gün önce 6 yiyen kalecisi olan takım taraftarı.

• Bizimki en azından Hollanda'dan yedi. Yedek kaleci de 5. dünya ülkesinden 2 tane yedi, elek oldu.

Türkiye'nin Hollanda'ya yenileceği belliydi, milli takımın hesapta olmayan puan kaybı varsa senin kova kalecinin kapattığı köşeden yediği Karadağ maçı. Duvarmış laskjdlasjdal fatihin toplarıyla deldiler o duvarı. Git Sivas maçında kendi forumunuzda neler yazmışsınız bak, Berke oynasın diye ağlıyorsunuz aslkdjalksdjal

• quote:

Bizimki en azından Hollanda'dan yedi. Yedek kaleci de 5. dünya ülkesinden 2 tane yedi, elek oldu.

Türkiye'nin Hollanda'ya yenileceği belliydi, milli takımın hesapta olmayan puan kaybı varsa senin kova kalecinin kapattığı köşeden yediği Karadağ maçı. Duvarmış laskjdlasjdal fatihin toplarıyla deldiler o duvarı. Git Sivas maçında kendi forumunuzda neler yazmışsınız bak, Berke oynasın diye ağlıyorsunuz aslkdjalksdjal

Boşver hocam hakem abileri olmazsa 5 puan daydılar şimdi. 5 puan alana 5 de bizden promosyonuyla buradalar ama utanacak yüz yok k.i

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Bıraktım bunların forumuna gitmeyi zaten. Üç maçtır gol yemiyoruz diye övüyorlardı, halbuki üç maçta iki net penaltısını vermediler takımların. Adana ve Altay maçlarında. Kendisini avutsunlar ancak. Kayode ve Leke James olsa Sivas çizerdi bunları.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.