Şimdi Ara

Trabzonspor kasımpaşa' yımı yendi!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

Gelenin gidenin yendigi interi yendi

Anladıgın buysa sorun yok.burda anlatılan inter,barcelona,real degil.bir türk takimının aldığı öyle veya böyle galibiyet. sadece tv kanallarının gösterdiği tepkiye dikkat çekmek istedim konuda.ben garipsedim ve sizinde fikirlerinizi almak istedim..
  • Eeee Trabzonspor Anadolu'nun bağrından kopmuş gelmiş Şampıyonlar ligine, istanbul takımı olsaydı çok farklı olurdu İstanbul medyası sonuçta Trabzon'u reklam etcek değil ya...

Yine de Türk takımı olarak Trabzon'u destekliyoruz... Desteklemeyenler utansın

• böyle bir durum varken başka bir takım da yense fazla heyecan yapılacağını sanmıyorum, siyasi amaçlar uğruna fenerbahçeyle dalga geçildiği bu dönemde fenerbahçe nin hakettiği yerde trabzonun olması da tepkileri bu hale getirebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

böyle bir durum varken başka bir takım da yense fazla heyecan yapılacağını sanmıyorum, siyasi amaçlar uğruna fenerbahçeyle dalga geçildiği bu dönemde fenerbahçe nin hakettiği yerde trabzonun olması da tepkileri bu hale getirebiliyor

fenerbahçemi haketti .. bütün şike haberleri yalan dimi ? siz hakettiğiniz için sizi CL den men ettiler. benim fenerbahceye karşı düşmanlıgım yok yönetiminizin suçu .Fenerbahçenin kadrosu şike yapmadan sampiyon olacak kapasitedeydi.Sizde kabullenin artık Şike yaptınız..Eğer Trabzonspor 1 maçda şike yaptıysa düşürsünler zerre kadar üzülmem varsa suçumuz cezası neyse çekeriz.. nedir bu çekememezlik anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

quote:

böyle bir durum varken başka bir takım da yense fazla heyecan yapılacağını sanmıyorum, siyasi amaçlar uğruna fenerbahçeyle dalga geçildiği bu dönemde fenerbahçe nin hakettiği yerde trabzonun olması da tepkileri bu hale getirebiliyor

fenerbahçemi haketti .. bütün şike haberleri yalan dimi ? siz hakettiğiniz için sizi CL den men ettiler. benim fenerbahceye karşı düşmanlıgım yok yönetiminizin suçu .Fenerbahçenin kadrosu şike yapmadan sampiyon olacak kapasitedeydi.Sizde kabullenin artık Şike yaptınız..Eğer Trabzonspor 1 maçda şike yaptıysa düşürsünler zerre kadar üzülmem varsa suçumuz cezası neyse çekeriz.. nedir bu çekememezlik anlamadım.

hangi şike haberleri? siyasi hedefler uğruna bazılarının ayağı kaydırıldıktan sonra 50 kere karar değiştirilen uefa nın bile ne olduğundan haberi olmadığı platini nin Türkiye ye karşı olan kişisel düşmanlığından eline geçen kozu kullandığı şike haberleri mi?

geçelim bu işleri, şike denen şey derin devlet mevzusu değil uluslararası gizli servisler arası kapışma değil, delil varsa kesinleşir karar alınır ceza verilir, bu işin uzatılması içerdekilerin başka alanlarda kimlerle karşı karşıya olduğu gerçeği ortadayken kimse çıkıp da fenerbahçe suçludur diyemez, üstelik beşiktaş gibi tepeye oynayan bir takımın üst düzey yöneticisi ve teknik direktörü de içerideyken fenerbahçe üzerine sürekli konuşulması kimlerin ne istediğini çok net gösteriyor, hepsini geçtim zaten az çok futboldan anlayan adam oturup fenerbahçe nin ve trabzonspor un maçlarını tekrar izlerse çok net görür hangi takıma kimlerin nasıl yumuşak oynadığını

fenerbahçe bütün takımlardan daha çok haketti şampiyonluğu, ayak oyunlarıyla da avrupa hedefi elinden alındı, ayrıca çekilemeyecek bir yanınız da yok, bu kadar da abartmayın kendinizi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

quote:

hangi şike haberleri? siyasi hedefler uğruna bazılarının ayağı kaydırıldıktan sonra 50 kere karar değiştirilen uefa nın bile ne olduğundan haberi olmadığı platini nin Türkiye ye karşı olan kişisel düşmanlığından eline geçen kozu kullandığı şike haberleri mi?

geçelim bu işleri, şike denen şey derin devlet mevzusu değil uluslararası gizli servisler arası kapışma değil, delil varsa kesinleşir karar alınır ceza verilir, bu işin uzatılması içerdekilerin başka alanlarda kimlerle karşı karşıya olduğu gerçeği ortadayken kimse çıkıp da fenerbahçe suçludur diyemez, üstelik beşiktaş gibi tepeye oynayan bir takımın üst düzey yöneticisi ve teknik direktörü de içerideyken fenerbahçe üzerine sürekli konuşulması kimlerin ne istediğini çok net gösteriyor, hepsini geçtim zaten az çok futboldan anlayan adam oturup fenerbahçe nin ve trabzonspor un maçlarını tekrar izlerse çok net görür hangi takıma kimlerin nasıl yumuşak oynadığını

fenerbahçe bütün takımlardan daha çok haketti şampiyonluğu, ayak oyunlarıyla da avrupa hedefi elinden alındı, ayrıca çekilemeyecek bir yanınız da yok, bu kadar da abartmayın kendinizi

evet futboldan az çok anlayan iyi bilir 10-15 dk. maç uzatmalarını maçın ilk 3 golünün penaltılardan gelen maçları , uzatma dakikalarında gelen penaltıları çok iyi bilir futboldan az çok anlayan. bjk. , fb. yada ts. şike yapan her takım aynı kefeye konur ama kimi hedefine ulaşır kimininki havaya gider fener şampiyon olmuşsa ve bunun altın bir şike ya da en ufak bir oyun varsa tabiiki diğerlerinden daha farklı tepki alacak , şampiyon olan takım kasım paşa olsaydı ve şike ile şampiyon olundu iddaları ortaya atılsaydı aynı tepkiler olurdu. bu durum fenere has bir durum değil.

kendinizi abartmayın derken kaç puan farkla şampiyon oldunuz ?.. burda bir maçta katakulli varsa şampiyon belli. abartma dediğiniz şey bu !..

• maç 10-15 dakika durakladıysa uzatılır, rakip takım 3 pozisyonda da penaltı yapıyorsa penaltı verilir, ama kimse hatır gönül şikelerini anlatamaz, bu sezonu hepimiz yaşadık hepimiz izledik, gözümüz de çok şükür görüyor size nasıl futbol oynandığını bize nasıl futbol oynandığını, o bölümleri geçelim artık

şikeyle şampiyon olsaydı lafları dönüp duruyor, nerede fenerbahçenin şike yaptığının kanıtı? nerede karar nerede mahkeme? bir önceki mesajımda da yazdım, şike soruşturması öyle çok çetrefilli bir mevzu değil, bu kadar zamanda ülkeler yıkılıyor bölünüyor ama nedense şikeyle ilgili adam akıllı birşey ortaya konulamıyor, işinize gelince ya da daha doğrusu kendi adamınız içeri girince suçu kanıtlanmamış herkes masumdur olur ama bizden biri girerse kesin yapmıştır, hadi herşeyi biz yaptık da neden sizin tesisler arandı yöneticiler başkan alındı? aziz yıldırım ı soktuk bari bunları da bi sokup çıkaralım kıskanmasınlar mı dediler? üstüne leke atılmış herkes suçluysa siz nasıl masumsunuz?

sonuç itibariyle kanıtlanmadan karar alınmadan suçlular ortaya çıkarılmadan kimse şampiyonluk trabzonun hakkıydı diyemez, o ancak sizin senelerdir kendinizi gönüllerin şampiyonu ilan etmenize benzer, ayrıca sizi çekememezliğimizin olmaması durumu bu sene değil genel tarih ve durumla alakalı birşey, ligin en çok şampiyon olan takımlarından en fazla avrupa kupalarına katılan takımlarından en fazla taraftara sahip olan kısacası tepedeki 3 kulübünden biri olan takım taraftarının kusura bakmayın da işi gücü yok 20 senede bir şampiyon olan takımı mı çekemeyecek, işte bu yüzden bu kadar abartmayın kendinizi

• arkadaş haklı Fb şampiyon artık görecez dava sonucunu zaten şike haberleri senaryo yazıp çizilmiş şeyler uydurma alayı :)bize nasıl yatıyolar anlamıyorum zaten son dklarda aldıgımız mac sayısı 10 felandır ligde 17 takım oldugunu varsayarsak geriye kalan 7 takımı da yenecek gücümüz var en azından bi kaç macda verdik zaten.. yazacak cok seyim var ama size laf anlatılmıyor işte bu yüzden fenere sinir oluyorum .
  • ŞİKE ŞİKE şampiyon FENERRBAHÇE
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.