Şimdi Ara

Trabzonspor kasımpaşa' yımı yendi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 büyüklerden biri kazansa inter maçını sabaha kadar marşlarla kutlanırdı tv'de.trabzon kazandı ne star'da nede spor temalı kanallarda dogru düzgün yayın yapılmadı.bravo diyorum spor medyasi ve spor müdürlerine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerbb -- 15 Eylül 2011; 3:21:41 >

• Genelde böyle oluyor hocam.
    Medyanın durumu işte.
  • cok guzel basladi trabzon akilli oynadi kaleci varya helal diyorum ona
    avrupa takimlarinin agzinin suyunu akitti valla bu sekil devam ederse kesin birilerinin trasfer listesine girer.
    6 puan daha cakarsa trabzon bu gruptan cikar en kotu ihtimal kaldigi yerden devam uefadan
    o puana ben 6 puan gozu ile bakiyorum ...otoriteler altust oldu sevilla sendromunun aynisi yasandi

• quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

cok guzel basladi trabzon akilli oynadi kaleci varya helal diyorum ona
    avrupa takimlarinin agzinin suyunu akitti valla bu sekil devam ederse kesin birilerinin trasfer listesine girer.
    6 puan daha cakarsa trabzon bu gruptan cikar en kotu ihtimal kaldigi yerden devam uefadan
    o puana ben 6 puan gozu ile bakiyorum ...otoriteler altust oldu sevilla sendromunun aynisi yasandi

valla akşamdan beri gerek hürriyet milliyet , gerek lig tv fanatik gibi online haber sayfalarının ts-inter maç haberlerinin yorumlarına bakıyorum, tüm fener taraftarları oktaklaşa anlamışlar gibi hepsi inter taraftarlığı fanatikliği yapıyordu.

bir fener taraftarının bu denli pozitif içerikli bir yorumuna ilk defa denk geldim.

• 3 büyüklerden biri kazansaydi (özellikle Fenerbahçe çünkü Ìstanbul medyasi fb lidir) sabaha kadar yayin yaparlardi. çifte standart ve çekememezlik olunca böyle oluyor. Ne diyelim Allah bunlari islah etsin. Aziz Yıldırımın tişörtlerini giyer ancak bunlar. Böyle boş adamlardan başka ne beklenir ki zaten.
  • Gerçekten çok yazık
  • beyler tum fenerbahcelilere haksizlik etmeyelim cidden tebrik eden en az 10 adam vardi tum forumda hatta cekemeyenlerle tartistilar fln.
  • inter çok kötü bir durumda. daha yeni 4 tane yemişti...

ne tebrik edeceğiz anlamadım ki adamlar bileğinin hakkıyla orada değil... Elendikleri bir kupaya tekrar alınmak nerede görülmüş?

İlahi adalet denilen şey varsa eğer bir şekilde trabzona da vuracaktır inşallah.... Beliniz doğrulmayacak yıllarca görürsünüz... Gelen kaçıyor giden kaçıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

inter çok kötü bir durumda. daha yeni 4 tane yemişti...

ne tebrik edeceğiz anlamadım ki adamlar bileğinin hakkıyla orada değil... Elendikleri bir kupaya tekrar alınmak nerede görülmüş?

İlahi adalet denilen şey varsa eğer bir şekilde trabzona da vuracaktır inşallah.... Beliniz doğrulmayacak yıllarca görürsünüz... Gelen kaçıyor giden kaçıyor

fener ayni sekilde sampiyonlar ligine katilma hakki kazansa "biz cok onurluyuz ulan katilmiyoz " derdi oyle mi ?

insanlarin anlamadigi sey su uefaya ben katilmiyorum diyemezsin hic bi kupaya. besiktas icinde avrupa liginden cekilsinler o kadar sereflilerse fln dediler, yok oyle bi dunya uefaya kafa tut sen ne oluyo bak sonra.

trabzonun en kucuk bi gunahi yokki, o katilmasa baskasi gitcekti yani. sen sorununu uefayla tffyle hallet. yazik ya bosu bosuna trabzona cephe aldiniz.

• quote:

siz gitseniz nolucaktı takımın yarısı kaçmış gitmiş en azından trabzonun kadro sağlam iş yapabilir
  • quote:

İlahi adalet var bunu şenol güneş de demişti ligin sonlarına doğru.

O ilahi adalet tokatı koydu zaten birilerine hala farkında değilsiniz.
  • quote:

ilahi adaletten şüphen mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

quote:

ŞAMPİYON KİM

EN SON NE ZAMAN ŞAMPİYON OLDUN????

EN SON NE ZAMAN ŞAMPİYONLUK YARIŞINDAYDIN???

O ZAMAN KİM ŞAMPİYON OLDU???

ŞİMDİ SUS!!!!!!!

Tabii senin Aykut'un attığı golü falan hatırlaman mümkün dğeil yaşın tutmaz ama ben dün gibi hatırlıyorum

O dönemde yaşayan Trabzonsporlular ve şimdi gençler bu kaçırdıkları iki şampiyonluğu hayatları boyunca unutamayacaklar....

Benim takımım kaç kez ŞL de oynamış, çeyrek final de yapmış...

• Holiganlık yok beyler..
  • quote:

quote:

ilahi adalet sayesinde trabzon artık ligde doğru dürüst maç kazanamayacak zaten kalitesi belli trabzonun, kah yenilecek, kah berabere kalacak, geçen seneki gönül şikeleriyle alınan 3 puanları alamayacak trabzon. Hak yerini bulacak Fenerbahçe yine şampiyon olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 18 Eylül 2011; 16:11:04 >

• @hasanmerto , gerçekten kaç yaşındasın merak ettim,ya yaşın küçük ya yaşın büyük yaşın gereği davranmıyorsun, yada bu forumda gördüğüm gözü dönmüş en katı fanatiklerden birisin, buda çok tuhaf görünmene neden oluyor, Allah aşkına şu yukarıda yazdığın yazıda ne? otur bi tekrar tekrar oku, bu durum sizi gerçekten çökertmiş anlaşılan :)
  • ts zaten daha oncede interi yenmisti ayrica artik TR de bir tane uefa kupasi almis takim var ve diger butun takimlarimizda zaman zaman buyuk takimlari yeniyorlar haliyle artik bunlari normal karsilayip nasil CL kupasini alabilirz diye dusunmemiz gerekiyor.Haliylehangi takim olursa olsun buyuk takimlari yendik ve CL de bir ust tura ciktik diye kutlama yapmak yerine nasil CL kupasini alabiliriz diye dusunmemiz lazim.Sahsi gorusum suki Barca, RM ve MU haric butun takimlar yenilebilir bu saydigim 3 takim ise birazcik mucizeler ve sans yardimiyla yenilebilir.Ama hedef artik en azindan her zaman ilk 4 yani yari final olmali.ts da CL de basarilar diliyorum.kisaca ozetlemek gerekirse eger ts hakikaten soylendigi gibi hakkiyla buraya gelmisse eger ve hakikaten iyi futbol oynuyorsa ilk 2 ye girip bu grupdan cikacaktir diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

quote:

quote:

ilahi adalet sayesinde trabzon artık ligde doğru dürüst maç kazanamayacak zaten kalitesi belli trabzonun, kah yenilecek, kah berabere kalacak, geçen seneki gönül şikeleriyle alınan 3 puanları alamayacak trabzon. Hak yerini bulacak Fenerbahçe yine şampiyon olacak.

Mazot da 1 tl olacak mı?

• zaten biraz zorlama dört büyükler diye trabzonu içine katmaya çalışıyorlar hatır işi o yüzden. taraftar sayısı da az olunca ilgi az oluyor.
  • Gelenin gidenin yendigi interi yendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.