türk takımlarını avrupada hep destekledim ama bundan sonra beşiktaş dışında hiçbir takımı avrupada desteklemiyorum inşallah trabzon 0 çekip döner geriye
Pes...
quote:
Orijinalden alıntı: Rüzgar81
Pes...
Resmen eşek yerine koymuşlar fenerbahçeyi.Trabzorunu yerine koymasalar tamamda fener böylece yüzyılın darbesini yedi
quote:
Orijinalden alıntı: Rüzgar81
Pes...
TFF açık ve net eyyamcılık yapmıştır, yalancılıktır bu alçaklar! Bunun hesabını vereceksiniz bir gün, tarih bu günü unutmayacak!
Yok artık Şampiyonlar Ligine çok önem veren marka değeri çok önemli olan titiz Uefa; başkanına şike soruşturmasından dolayı yurt dışı yasağı gelmiş kefaletle serbest bırakılmış bir kulübü nasıl turnuvasına alabiliyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
TFF açık ve net eyyamcılık yapmıştır, yalancılıktır bu alçaklar! Bunun hesabını vereceksiniz bir gün, tarih bu günü unutmayacak!
Alıntıları Göster
ee ozaman küme düşürün bu ne ya çok ilginç olaylar oluyor gercekten.
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
Alıntıları Göster
Oha Trabzonun da şaibesi yok mu ya, onlar da vardı hani soruşturma içinde? Bu kadar da olmaz şaka gibi!
quote:
Alıntıları Göster
Ligden çekilmek farz oldu artık.
quote:
Alıntıları Göster
TAKIMI LİGDEN ÇEKİN LÜTFEN !
quote:
Alıntıları Göster
Şu yaşananları büyük şaşkınlık içersinde takip ediyorum..Yarında şampiyonlar liginde kura çekimi var.. İlahi adalet yerini bulurda inşallah en güçlüleri gelir bunlara...
quote:
Alıntıları Göster
resmen bizi salak yerine koyuyolar bu deliler ŞL için suç bu lig için deyil yok yaaaaaaa diyemiyosunuz demi FENERBAHÇE olmazsa lig diye bişey kalmaz bence temsilci göndermemekle ilk uyarı yapılmıştır ts olayı bitirir rıdvanın dediği gebi bu ligde olmamalıyız olıyacazda