Allah rızası için ÇEKİLELİM şu ligden. Yeter artık. alınan karara bak.... Trabzon da aynı sucu işlemedimi bu nedir böyle?
illa yakıp yıkalım onu istiyorlar.. şu an taraftar toplulukları ortak kararla caddelere iniyoz dese 1 sn duran şerefsizdir.
başkanlarının yurtdışı yasağı var şike olaylarındada adı geçmiş bir takım ama ne hikmetse şampiyonlar ligine alındılar yazık çok yazık gerçekten
bu ne ya hani uefa için cl önemliydi trabzonunda adı geçmiyor mu hadi onuda men et tff.
beyaz tvyi açın arkadaşlar ahmet hoca çok ağır konuşuyor uefaya federasyona
UEFA hani %1 ihtimal varsa işlem yapın diyordu? Bu şike soruşturmasında ts'nin adı geçmedi mi, bunların yöneticileri pfdk'ya sevk edilmedi mi? Ben anlamadım bu işi... Madem şüphe var diye FB'ye bu ceza veriliyor, diğer ismi geçen takımlar şüphe altında değil mi?
ligden çekilelim diyen buna destek olan türk fulboluna en büyük zararı verir.. sonuçlarını düşünüyormusunuz...federasyon süreci hiç bir zaman saglıklı yürütemedi sonuca baglıyamadı hep uefayı bekledi ...uefa zaten söylemişti ya sen bu işi bitir ben yaparsam canın yanar...bizimkiler anlamadı.. biz hiç bir zaman almanlar italyanlar ispanyollar ingilizler neden şampiyonlar liginde ve uefada her yıl ama her yıl ilk 5 e nasıl kapak attıklarını düşünemedik günü birlik 3.0 4. 0 lar ile tatmin olduk ----------yürü beeaaa kim tutar beni başarının manasını bilemedik bomba elemizde patladı
ts ilk kez katılacak herhalde şl yeinş sıfır çekerlerBizim hakkımızdı şl ye gitmek ya off
Oha nasıl olur ya YETER artık aynı davada olan trabzonspor Clye gidiyor ama biz gidemiyoruz yazıklar olsun
başkan uefa tffna eger bilet(kararı) kesimini yapmaz isen seni 8 yıl resmi turnuvalardan men ederim demesi resmi yazılarda kayıtlıdır. biz 2 dünya kupası 4 avrupa kupası kaçırsaydık bu ülkedeki tüm amatör profesyonel takım fanatikleri fenerbahçenin üstüne çullanırdı. r.o.kütahyalı beyaz tv.alıntısı
Bu ne beee
Bjk nin teknikdirektörü de içerde ama avrupaya katılıyorlar böyle adaletin ben
Hamsi pilavlara ŞL'de başarısızlıklar diliyorum. Yarın ki maçta Llorente reyiz çakacaktı zaten.
Fenerbahçe SporToto Süper Lig'den çekilmeli... Tüm Lig Tv üyelikleri iptal edilmeli... Türkiye Futbol Federasyonu'nun tüm üyelerinin istifa etmesi sağlanmalı... Uefa ve TFF'ye çok sağlam ve dişli avukatlarla saldırılmalı , enaz 50-60M€ tazminat istenmeli..
Nazilere karşı çıkan Alman Rahip Martin Nemoer
Almanya’da önce komünistleri yok etmek için geldiler. Ses çıkarmadım çünkü komünist değildim. Sonra Yahudileri yok etmeye geldiler. Ve yine ses çıkarmadım. Çünkü Yahudi değildim. Ardından sendikacıları yok etmeye geldiler. Ve ses çıkarmadım, çünkü sendikacı değildim. Sonra Katolikleri yok etmeye geldiler. Ve yine ses çıkarmadım. Çünkü ben bir Protestan’dım.
Sonra beni yok etmeye geldiler. Ve o an geldiğinde… geriye sesimi duyacak kimse kalmamıştı…
hem küme düşürme hem clye sokma hemde trabzonsporu al .....alın size adalet ...burdan trabzonspora soruyorum hakkınız mı cl ye katılmak
Tff'nin hiç bir takımını desteklemeyeceğim.Trabzon'un karşına bilmem ne takımı çıksa bile ölümüne onları tutarım.Türk Futbolu benim için bitmiştir bugün.
rezil türk futbolu bundan sonra sadece şiddetle anılır.demedi demeyin.