Şimdi Ara

TRABZONSPORLULAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.188
Cevap
0
Favori
183.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar!! forumda bir sürü trabzonsporlu olan var ama haber yazmıyor!!

nerdesiniz !!! be!!

yazanlar!! sağ olun!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: efulim

ya arkadaşlar!! forumda bir sürü trabzonsporlu olan var ama haber yazmıyor!!

nerdesiniz !!! be!!

yazanlar!! sağ olun!!

haklısın yaw siz yazmıyonuz diye bende yazarken çekiniyorum biraz

• quote:

Orjinalden alıntı: kinglion

quote:

Orjinalden alıntı: efulim

ya arkadaşlar!! forumda bir sürü trabzonsporlu olan var ama haber yazmıyor!!

nerdesiniz !!! be!!

yazanlar!! sağ olun!!

haklısın yaw siz yazmıyonuz diye bende yazarken çekiniyorum biraz

hey ben burdayım!!! aklına ne esiyorsa yaz!! bu topic bize ait!!!

• “Trabzon Brezilya gibi !”
    Güneş: "Trabzon da Brezilya'nın yaptığı futbolcu ihracını gerçekleştirebilir."

Trabzon Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Trabzon ve Karadeniz, futbolcu tarlası. Brezilya nasıl ki büyük futbolcu ihracatı gerçekleştiriyorsa, aynısını Trabzon yapar" dedi. "Ne yazık ki Trabzon'un bile altyapı tesisleri ve fiziki koşullan birçok Anadolu kulübünün gerisinde. Oysa burada dev yatırımların olması gerekir" ifadesini kullanan Güneş, bu sezon Gökdeniz'in iyi oynayamadığı şeklindeki eleştirilere de yanıt verirken futbolcusunu övdü.

gerçekleri söylemiş.
    yıllardır TS futbolcu yetiştiriyor diğer kulüplerde gelip bizden alıyor.

• KOSKOCA TRABZONSPORUN TOPiCinde bu kadar mı yazı var ayıp ya!!
  • ha şöle rahat olun beyler yahu!!

var birçok arkadaş var ama spor topiğine girmiyor!!

bazen iki üç dallama çıkıyor topiğin ayarlarıyla oynuyor!!

ve sonra malum küfürler!! neyse şöyle ağız tadıyla sohbet edelim!!

öncelikle!! ben istanbul/kadıköy

siz nereden arkadaşlar? ona göre birkaç sorum var!! leenn burnumda tütüyor avni aker!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fire_Blast

KOSKOCA TRABZONSPORUN TOPiCinde bu kadar mı yazı var ayıp ya!!

kardeş; sende haber yaz çoğalsın!!
  • kocaeli/GEBZE
  • quote:

kocaeli/GEBZE

ahh be sende burdan!! yok mu üleen bize avni akerin havasını suyunu yollayack!! biri!!
  • AHANDA HABER

Trabzonspor Kombine Kartları Satışa Çıktı

Trabzonspor’da 2005-2006 Süper Lig Futbol sezonu için kombine kart satışları bugün başlıyor.

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, takımımızın bu sezon Avrupa Kupaları’nda mücadele edecek olmasıyla kombine satışlarında bugüne kadar görülmemiş bir patlama yaşanacağını, 15 bine yakın kombine kart satılacağını tahmin ettiklerini belirtti.

Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak olan Süper Lig ve Avrupa Kupaları maçlarını kapsayacak “Trabzonspor 2005-2006 Futbol Sezonu Kombine Kartları” Sadri Şener Tesisleri’nde bugünden itibaren (8 Haziran 2005) Pazar hariç her gün 09.00-18.30 saatleri arasında satışa sunuluyor.

Satışlarda eski kombine kart sahiplerine öncelik tanınacağından, geçen sezonki yerlerini almak isteyenlerin 18 Haziran 2005 tarihine kadar Sadri Şener Tesisleri’nden kartlarını satın almaları gerekiyor. Tüm yerlerin satışlarına ise 20 Haziran 2005 tarihinde başlanacak. Ayrıca, 2005 yılı aidatlarını ödemiş kulüp üyeleri için kombine alımlarında %20 indirim uygulanacak. 3813 sayılı Futbol Federasyonu Yasası ve 5149 sayılı Sporda Şiddeti Önleme Yasası uyarınca stadyumdaki tüm koltuklar numaralandırılacak ve kombine kartlar isime özel olarak düzenlenecek.

Kombine Kartlar Bu Sene Hediyeli

VIP ve kapalı tribünlerden kombine kart alanlara “orijinal forma”, maraton tribünü kombine sahiplerine “taraftar forması” ve açık tribün kombine sahiplerine “Trabzonspor kaşkolu” hediye edilecek. Hediyelerin dağıtımı Temmuz ayı içinde kombine kart teslimatlarıyla birlikte yapılacak.

Kombine almak isteyen taraftarlar kredi kartı, mail order ve kulüp hesabına havale kolaylıklarından faydalanabilecekler. Kredi kartı ile alımlarda ise, 5 ve 6 taksit olanakları sunulacak.

Yepyeni Bir Maraton

Bu seneki kombine satışlarında farklı bir uygulama daha gerçekleştirilecek. Maraton tribününün ortası, yapılacak düzenlemelerle “maraton özel” tribünü haline getirilecek. Ayrı bir girişe ve kafeteryaya sahip olacak “maraton özel” tribünü, Trabzonsporlulara daha rahat bir ortamda maçları izleme imkanı verecek.

Bu Sene Rekor Satış Bekleniyor

Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şahin, Trabzonspor’un geçen sezonki başarılı çıkışı ve Avrupa Kupaları’nda oynayacağı maçlar nedeniyle bu sezon kombine satışlarının önceki senelerin çok üzerinde olmasını beklediklerini, daha kombineler satışa çıkmadan Trabzonspor taraftarlarından büyük ilgi olduğunu belirtti.

2005-2006 Sezonu için belirlenen kombine bilet fiyatları;

VIP-1 (Alt Kat) : Kombine satış fiyatı 1.750 YTL, Üyelere özel satış fiyatı 1.400 YTL
    VIP-2 (Üst Kat): Kombine satış fiyatı 875 YTL, Üyelere özel satış fiyatı 700 YTL
    Kapalı Numaralı : Kombine satış fiyatı 425 YTL, Üyelere özel satış fiyatı 340 YTL
    Maraton Özel : Kombine satış fiyatı 300 YTL, Üyelere özel satış fiyatı 240 YTL
    Maraton : Kombine satış fiyatı 150 YTL, Üyelere özel satış fiyatı 120 YTL
    Açık Tribün : Kombine satış fiyatı 75 YTL, Üyelere özel satış fiyatı 60 YTL

BU HADER TRABZONSPUN RESMİ WEB SİTESİnden alınmıştır.........................

• Transfer Harekâtı
    Tolga da kalacak
    ... Ve Trabzonspor, yaklaşık 3 aydır sürdürdüğü çalışmalarını 7.5 saat süren zirvede masaya yatırarak transfer harekâtına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş’in kadrosundaki hiç bir futbolcusunun bırakılmaması konusunda garanti alarak kalktığı masada yaklaşık 50 dolayında futbolcuyu incelemeye alan yönetim ve teknik kadro tespit edilen ilk adaylar için yola çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş hem kamp yeri belirlemek, hem de futbolcu izlemek için Hollanda ve Almanya seferine çıkarken, Metin Akbaşoğlu başkanlığındaki bir heyet Polonya ve Çek Cumhuriyeti’ne, Murat Bozoğlu başkanlığındaki bir heyet de Brezilya’ya gitti. Başkan Atay Aktuğ, “Tolga dahil hiç bir futbolcumuzu göndermeme kararı aldık. Sadece Petkoviç duruma göre gidebilir. Kale için dört adayımız var. Talip olduğumuz futbolculardan yüzde 90’ı bonservisli oyuncular. Bu nedenle maddi açıdan biraz sıkıntı var” dedi.

Transferler kampa yetişecek
    Başkan Atay Aktuğ, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayacaklarını, bu nedenle zaman darlığı yaşadıklarını belirterek, “Hedefimiz 15 gün içinde transferlerimizi bitirmek. Çünkü 20 Haziran’da kampımız başlayacak. Kampa hazır girmek istiyoruz. Hocamızın bizden isteği bütün oyuncuları elimizde tutmak ve yeni transferleri de mümkün olduğu kadar kampa yetiştirmek” dedi. Transfer komitesinde yer alan yönetici Murat Bozoğlu da, “Yaklaşık 3-4 aydır yoğun bir çalışma yaptık. Şimdi nokta atışları yapacağız. Bunun için düğmeye bastık. Yakın bir gelecekte en az iki oyuncunun transferi gerçekleşebilir” dedi. Bordo-mavililerde Botafogo’nun kalecisi Jefferson için yapılacak görüşmede maddi çıkmazın aşılamaması halinde rota Polonya ve Danimarka’daki diğer adaylara çevrilecek. Takımı bozmadan biran önce iyi futbolcularla güçlendirmek şart aksi takdirde şampiyonlarliginde başarılı olmak ligde şampiyon olmak zor sonra gene hatalarımız oldu demek kolay yönetime büyük iş düşüyor bu gibi durumlarda yani pamuk eller cebe[m=s19.gif]

• yaww şöyle iki tane yattara tarzı oyuncu alın!! gözüm şenlensin !! yeter!!

bunlar kaleciyi unutuyorlar?

kaleci olmadan olmaz!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi éfulim -- 11 Haziran 2005, 11:23:17 >
  • Arkadaşlar öncelikle zamanınızı ayırıp trabzonspor hakkındaki haberleri tek yerde toplamınız gayet güzel ve gurur verici bu uğraşınızdan dolayı sizleri kutluyorum ve teşekkürlerimi borç biliyorum.

Trabzonzporumuz kaleci olarak düşündüğü brezilyal liginden Sao Paulolu Rogerio Ceni yi düşünüyor umarım bu transfer gerçekleşir çünkü kalecinin geçen sene sadece 11 golü var toplamda 50 golü bulunuyor eğer trabzonspor bu kaleciyi alırsa türkiye ligine ayrı bir renk getirecektir ve hatta trabzon avrupa kupalırnda oynamaya hak kazanırsa yani şampiyonlar liginde o zaman bu kaleci tüm futbolseverlerin ilgisini çekecektir. Örnek vermek gerekirse aynı yattara gibi dikkat çeker. Umarım bu trnsfer gerçekleşir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Arkadaşlar öncelikle zamanınızı ayırıp trabzonspor hakkındaki haberleri tek yerde toplamınız gayet güzel ve gurur verici bu uğraşınızdan dolayı sizleri kutluyorum ve teşekkürlerimi borç biliyorum.

Trabzonzporumuz kaleci olarak düşündüğü brezilyal liginden Sao Paulolu Rogerio Ceni yi düşünüyor umarım bu transfer gerçekleşir çünkü kalecinin geçen sene sadece 11 golü var toplamda 50 golü bulunuyor eğer trabzonspor bu kaleciyi alırsa türkiye ligine ayrı bir renk getirecektir ve hatta trabzon avrupa kupalırnda oynamaya hak kazanırsa yani şampiyonlar liginde o zaman bu kaleci tüm futbolseverlerin ilgisini çekecektir. Örnek vermek gerekirse aynı yattara gibi dikkat çeker. Umarım bu trnsfer gerçekleşir.

alınması şu bakımdan da iyi; attığı golleri frikik yada penaltıdan kaydetti. TS dada frikikten gol atan oyuncu yok. yani frikik sorunumuz çözülebilir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Arkadaşlar öncelikle zamanınızı ayırıp trabzonspor hakkındaki haberleri tek yerde toplamınız gayet güzel ve gurur verici bu uğraşınızdan dolayı sizleri kutluyorum ve teşekkürlerimi borç biliyorum.

alınması şu bakımdan da iyi; attığı golleri frikik yada penaltıdan kaydetti. TS dada frikikten gol atan oyuncu yok. yani frikik sorunumuz çözülebilir.

kardeşler ya mümkünse frikik atacak adam kaleci olmasın

• Arkadaşlar bir konuya deyincem kısaca , bazı insanlar GS ve FB ve BJK nin marşları var niye TRABZONSPORun yok düşüncesinde oluyorlar bizim de marşlarımız var dinyelelim ezberleyelim ve soyleyelim . TRABZONSPORun resmi web sitesine üye olup indirebilirsiniz.Özellikle Volkan Konak imzalı olan çok güzel
  • Trabzonspor halka arz kampanyası reklam filmi, Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen "Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması"nda televizyon dalında "Kristal Elma Büyük Ödülü" aldı.

Türkiye’nin Reklam Oscar’ları olarak nitelendirilen "Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması"nda, Medina Turgul DDB Reklam Hizmetleri tarafından hazırlanan Trabzonspor halka arz kampanyası reklam filmleri, televizyon dalında Büyük Ödül’ün yanı sıra, "Sigortacılık ve Diğer Finansal Hizmetler Kategorisi"nde bir Kristal Elma Ödülü’ne ve bir de Başarı Belgesi’ne layık görüldü.

Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 17.’si düzenlenen ve 950 eserin katıldığı "Kristal Elma Ödül Töreni" dün akşam (10.06.2005) Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Okan Bayülgen ve Doğa Rutkay’ın yaptığı ödül töreni bu yıl ilk defa televizyondan canlı olarak yayınlandı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tayfun Erpek, Türkiye’nin en prestijli reklam ödülü olan Kristal Elma Büyük Ödülü’nün Trabzonspor için son derece sevindirici olduğunu ve Trabzonspor’un bu ödülle spor kulüpleri içinde "Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması Büyük Ödülü" alan tek kulüp olmanın da gururunu yaşadığını belirtti.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş., Nisan 2005’te İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na kote olmuştu. Ödüllü reklam filmlerini seyretmek için lütfen aşağıdaki linkleri tıklayınız.

REKLAM FiLMi-1

REKLAM FiLMi-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZombieW -- 11 Haziran 2005, 20:26:25 >

• Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 15. Dünya 20 Yaş Altı A Gençler Şampiyonası'nı izlemek için Hollanda'ya gitti. Güneş'in şampiyonada gelecek vaat eden futbolcuları mercek altına alacağı ve yönetime rapor halinde sunacağı belirtildi. Yönetici Metin Akbaşoğlu ise Zurawski'nin transferi için tam yetki almasının ardından Polonya'ya uçtu. Trabzonspor'un yıldız futbolcu için 4 trilyon liralık bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenilirken, bu transferin olumlu bir şekilde sonuçlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Glavacki de listede

Akbaşoğlu'nun Visla Krakow'u ikna etmesi halinde, Zurawski Trabzonspor'un son 10 yıldaki en yüksek maliyetli futbolcusu unvanını alacak. Bu arada Akbaşoğlu, Polonya'da Visla Krakow'un bir diğer yıldızı Glavacki için de girişimlerde bulunacak. Bordo-Mavili yönetimin, iki ismi de 21 Haziran'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına yetiştirmeye çalışacağı, aksilik çıkması durumunda ise transferde rotanın Brezilya'ya çevrileceği kaydedildi. Öte yadan kaleci Viera için temasların sürdüğü ifade edildi.

• Zurawski müjdesi

Trabzonspor 6 aydır peşinden koştuğu golcünün işini büyük ölçüde bitirdi. Polonya'ya giderek Wisla Krakow ile masaya oturan yönetici Önder Bülbüloğlu, "Pazartesi günü transferin sonuçlanmasını bekliyoruz" dedi

Bordo - Mavili takım, golcü Majiej Zurawski'yi resmen renklerine bağlıyor... Yönetimin devre arasında Miroslaw Szymkowiak'la birlikte kadroya dahil etmek isteyip, maddi konulardaki anlaşmazlık yüzünden imza attıramadığı tecrübeli golcünün kulübü Wisla Krakow'la uzun pazarlıkların ardından prensip anlaşmasına varıldı.

İş bitmek üzere
    Teknik Direktör Şenol Güneş'in ısrarla yeni sezonun kadrosunda görmek istediği Zurawski'nin transferini bitirmek için yönetim kurulu üyesi Metin Akbaşoğlu ile birlikte Polonya'da bulunan idareci Önder Bülbüloğlu, Wisla Krakow Kulübü ile yaptıkları görüşmelerin tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı. Bülbüloğlu, "Temaslar iyi bir havada sürüyor. Pazartesi günü bu transferin olumlu şekilde sonuçlanacağını düşünüyoruz. Görüşmelerde epeyce bir yol aldık" diye konuştu.

Glawaski-Viera yolda
    Bordo - Mavili yöneticiler, Polonyalı savunmacı Glawaski ve Uruguaylı kaleci Viera için de girişimlerini sürdürüyor. İdareciler, Glawaski için 700 bin euro bonservis bedelini gözden çıkardı. Güney Amerika'da bulunan yönetici Murat Bozoğlu ise Viera için kulübü Nacional'la kıran kırana pazarlık yapıyor. Uruguay ekibi, 22 yaşındaki kaleci için 4 milyon euro isterken, Karadeniz ekibinin 2.5 milyon euroya kadar çıktığı vurgulandı.

Tolga'nın şartı var

Shakthar Donetsk'in senelik 1.5 milyon euro önerdiği Trabzonspor'un milli savunmacısı, yönetim kurulundan ücretinin artırmasını talep etti

ADNAN SUNGUR/DHA

Trabzonspor ve A Milli Takım'ın savunmadaki sigortası Tolga Seyhan, Bordo - Mavili yönetime sıcak mesajlar gönderdi. Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna ekibi Shakthar Donetsk'in uzun süredir ısrarla istediği yıldız oyuncu yıllık ücretinin iyileştirilmesi halinde seve seve takımda kalacağını açıkladı.
    Karadeniz ekibiyle 1 yıllık daha sözleşmesi olan Tolga, "Şimdiye kadar hiçbir zaman takımdan ayrılmak istediğimi söylemedim. Fakat yönetim kurulundan özveri bekliyorum. Shakthar Donetsk'ten 1.5 milyon euro teklif aldım. Kulübümden bu parayı ödemesini istemiyorum. Geçen sezon yönetim iyileştirme teklifi yaptı fakat kabul etmedim. Beni de mutlu edecek bir rakama Trabzonspor'da kalmaya hazırım" diye konuştu. Parada anlaşma sağlanamaması halinde yönetimden bonservis konusunda yardımcı olmasını da talep eden Tolga, "Durumum kısa süre içinde belli olur. Ayrılmam gündeme gelirse bunun herkesi memnun edecek şekilde olmasını isterim. Olmazsa da kulübümde kalırım" ifadesini kullandı.

Fatih Tekke şimdi mutlu

İzmir'de önceki gün kasık fıtığı ameliyatı olan Süper Lig'in Gol Kralı Fatih Tekke taburcu edildi. Trabzonspor'un kritik lig maçları ve milli sınavlar yüzünden büyük fedakarlık yaparak ameliyatını erteleyen yıldız futbolcu durumunun iyi olduğunu söyledi.
    Yaklaşık 10 gün sonra koşulara başlayacak olan Fatih, "Ağrılarımdan kurtuldum. Bu yıl Trabzonspor için 'gönüllerin şampiyonu' denildi. Yeni sezonda gerçek şampiyon olmak istiyoruz" dedi. Bu arada yöneticilerin, ünlü İspanyol kulübü Deportivo'nun, takımda kalmasına karar verilen Fatih Tekke için yaptığı 4.5 milyon euroluk teklifi geri çevirdiği bildirildi.

Alternatif isim Calero

Uruguaylı kaleci Sebastian Viera için bastıran Trabzonspor Yönetimi, alternatif isim olarak Kolombiyalı Miguel Calero'yu belirledi. Meksika'nın Pachulca takımında forma giyen 34 yaşındaki tecrübeli file bekçisinin daha önce birçok kez izlendiği ve hakkında Teknik Direktör Şenol Güneş'e olumlu rapor verildiği ortaya çıktı. Bordo - Mavili yönetimin, Viera transferinin gerçekleşmemesi halinde rotasını, Kolombiya Milli Takımı'nda da görev yapan Celero'ya çevireceği vurgulandı.

Mehmet için Doğan'a ret

Bordo - Mavililer, Mehmet Yılmaz'a kanca atan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ziya Doğan'a olumsuz yanıt verdi. Bir süre önce Trabzon'da yapılan antrenörler gecesine katılan Doğan'ın, Teknik Direktör Şenol Güneş'le görüşerek Mehmet'i istediği ortaya çıktı. Başkent ekibinin hocası, Mehmet Yılmaz'ın yanı sıra Lee Yong ve İbrahim Ege'yi de isterken, Şenol Güneş, "Hiçbir oyuncumuzu bırakmayacağız" diyerek Ziya Doğan'a olumsuz yanıt verdi.

• Bugün samanyolu tvde Eski yıldızların kapışması vardı 4büyüklerin katıldığı Şöhretler turnuvasını Trabzonsporun eski yıldızları kazandı Turnuvada Hami mandıralının bir şutu Fileleri deldi geçti adam hala
    füzeliyor ama ben göremedim neyse birazına yetiştim hami,hasan,tolunay,lemi,petronoviç,mahir,soner
    iskender,hamdi,orhan ve birkaç eski yıldız futbolcuyla Şöhretler turnuvasını Trabzonspor kazandı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.