Şimdi Ara

TRABZONSPORLULAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.188
Cevap
0
Favori
183.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trabzonspor, Botafogo takımının kalecisi Jefferson'da karar kıldı. Brezilyalı yıldız, hafta başında imza atmak üzere Türkiye’ye gelecek
    25.06.2005

Viera’dan vazgeçildi
    Trabzonspor’daki kaleci arayışlarında beklenen gelişme dün yaşandı. Uzun süredir birçok isimle temasta olan ve son olarak aday sayısını üçe indiren Bordo-Mavili yönetim, tercihini Brezilyalı Jefferson’dan yana kullandı. Uruguay Milli Takımı’nın kalesini koruyan ve Juventus ile de görüşen Viera’dan vazgeçen Karadeniz temsilcisi, Botafogo’nun file bekçisi Jefferson ile her konuda anlaştı ve genç yıldızı Türkiye’ye çağırdı.

Bozoğlu izlemişti
    Ülkesinde gelecek vaad eden yıldız adayları arasında gösterilen ve 1.89 boyunda olan Jefferson’u başkan yardımcısı Murat Bozoğlu izlemiş ve Şenol Güneş’e detaylı bir rapor sunmuştu. Dün Türkiye’den gelen telefon üzerine yöneticileri, teknik heyeti ve takım arkadaşlarıyla vedalaşan Jefferson, hafta başında Türkiye’ye gelecek ve kendisini Bordo - Mavili renklere bağlayacak resmi imzayı atıp yeni takımının Gerede kampına katılacak

Kaynak fanatik gazetesi

Bu tarnsferde umarım zurawski transferine dönmez. İnşallah bu gerçekleşir.

• Arkadaşlar Zurawski'nin bence gönlü hala Trabzon'da.Şimdi biz böyle diyince bazıları "adam babasını hayrına mı gelecek Trabzon'a, bulmuş fıstık gibi Celtic'i diyecek".Zurawski ilehttp://www.wislakrakow.com/index_eng.php sitesinde yapılan röportajda Zurawski Celtic'de herşeyin güzel olduğunu,şehrin ve stadın çok şaşalı olduğundann bahsediyor.Ama bu kararın hayatının dönüm noktası olacağını bu nedenle polonya'ya gelip 4-5 düşüneceğini söylüyor.Gelecek yıl hangi takımda oynamayı istediği sorulunca da "bu çok zor bi soru zaten imza atmayıp Polonya'ya gelip düşünmemdeki sebep bu" diyor.BenceZurawski'nın imza atmasındaki sebep şu idi:Bence Zurawski Polonya'nın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olarak orada umduğu ilgiyle karşılaşmadı çünkü Celtic liler için o sadece Polonya'dan gelen yeni futbolcu idi.Hemde 28 yaşından sonra yedek kalma ihtimali vardı.Ama Zurawski Trabzon'da böyle olmayacağını,burda çok büyük bir ilgiyle karşılaşacağını ve çok sevileceğini Şemak'dan dolayı biliyor.Çünkü Şemak'tan daha iyi futbolcu olduğunu biliyor. Bence Zurawski, yönetim biraz daha istekli olup ona Trabzonspor'un ve Trabzon'un onu nasıl beklediğini anlatırsa Trabzon'a gelecek

• quote:

Orjinalden alıntı: tirabzonli

Arkadaşlar Zurawski'nin bence gönlü hala Trabzon'da.Şimdi biz böyle diyince bazıları "adam babasını hayrına mı gelecek Trabzon'a, bulmuş fıstık gibi Celtic'i diyecek".Zurawski ilehttp://www.wislakrakow.com/index_eng.php sitesinde yapılan röportajda Zurawski Celtic'de herşeyin güzel olduğunu,şehrin ve stadın çok şaşalı olduğundann bahsediyor.Ama bu kararın hayatının dönüm noktası olacağını bu nedenle polonya'ya gelip 4-5 düşüneceğini söylüyor.Gelecek yıl hangi takımda oynamayı istediği sorulunca da "bu çok zor bi soru zaten imza atmayıp Polonya'ya gelip düşünmemdeki sebep bu" diyor.BenceZurawski'nın imza atmasındaki sebep şu idi:Bence Zurawski Polonya'nın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olarak orada umduğu ilgiyle karşılaşmadı çünkü Celtic liler için o sadece Polonya'dan gelen yeni futbolcu idi.Hemde 28 yaşından sonra yedek kalma ihtimali vardı.Ama Zurawski Trabzon'da böyle olmayacağını,burda çok büyük bir ilgiyle karşılaşacağını ve çok sevileceğini Şemak'dan dolayı biliyor.Çünkü Şemak'tan daha iyi futbolcu olduğunu biliyor. Bence Zurawski, yönetim biraz daha istekli olup ona Trabzonspor'un ve Trabzon'un onu nasıl beklediğini anlatırsa Trabzon'a gelecek

ben bu satten sonra istemem!!

ne b.ok yemeye gittin celtiğe son geri dön!! sevgim bitti

• bir ay sonra maşlar başlıyor!! hala adam yok piyasada!! gidip sıfır çeker döneriz bu kadroyla!!
  • Sıfır çeksek iyi tolgada gitti -lere ineriz adam alacaklar ama gene duyulmamış isimlerle uğraşıyorlar ulen 4
    adam alcağına bir tane iyi adamı tercih ederim hedef büyütmek lazım
  • Yaw ismi duyulacakta ne olacak bence isim onemlı degıl onemlı olan performansı ornek mıroslav s. adam geldı super oynadı ısmı hıc duyulmamıstı. Bu hafata ben trabzonsporda ımzalar beklıyorum. Bırde senol gunes hocam umarım alt yapıdan bır yıldız cıkartır. Ne guzel olur dımı
  • önümüzdeki yıl hüsran görünüyor!! hala yeni ve kaliteli oyuncu yok!!
  • jeferson botofagojoniorsdan bir stoper saupaulodan bir forvet birde zurawski ile bir görüşme daha eğer olursada bir brezilyalıdan vazgeçeceklermiş hadi bakalım hayırlısı
  • ya çok mu zor adam bakmak anlamadım!! brezilyada adamlar o kadar ucuzki!!! ismi duyulmamş adam satıp köşeyi dönen ne takımlar var!! ucuz 4 adam alsan 2 si iyi çıksa kar!! 2 pafta çalışır!!

ahanda temmuz geliyor!! fatih ön elemede yok!!
  • Trabzon'un sambacı ısrarı

Brezilya'dan Jefferson Galvao'yu renklerine bağlayan Bordo-Mavililer, savunma ile forvetini de bu ülkeden bulmak için bastırıyor. Yönetimden Asbaşkan Ömer Sarı ve Murat Bozoğlu, Ponte Preta kulübüyle kıran kırana transfer pazarlığına girdi

Yabancı konusunda son temaslarını Brezilya'da gerçekleştiren Asbaşkan Ömer Sarı ile yönetici Murat Bozoğlu, Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda kıran kırana bir pazarlığa oturdu.
    Kale sorununun Jefferson Galvao ile çöken Bordo - Mavililer, ilk etapta Tolga Seyhan'ın yerini doldurmayı düşündükleri stoper için Ponte Pretalı Rafael dos Santos için bastırıyor.
    Daha önce Botofago'nun savunma oyuncusu Rafael Marquez Pinto ile ilgilenen Trabzonsporlu yöneticilerin, fiyatının daha uygun olması nedeniyle önceliği Santos'a verdikleri ifade edildi. Savunmanın ortasında görev yapan 1.90'lık Dos Santos'un, güçlü fiziği ile çok etkili olduğu, hücuma sık sık çıkıp gol de attığı vurgulandı.

Krakow'a son teklif
    Forvette yine Ponte Preta'dan 23 yaşındaki Kahe'ye göz koyan Karadeniz ekibinin, Coritiba'da top koşturan Tiago ile de pazarlığı sürdürdüğü vurgulandı.
    Trabzonspor, Brezilya'daki temaslarının yanında, Polonya'nın Wisla Krakow kulübüne, forvet oyuncusu Maciej Zurawski ve stoper Thomasz Klos için son teklifini yaptı. Bordo - Mavililer, Polonya kulübüne yazılı olarak 2 futbolcu için 3 milyon 100 bin Euro teklif etti ve bugün yanıt verilmesini istedi.

Karadeniz'in 7. harikası!
    Trabzonspor, tarihindeki 7. yabancı kalecisine imza attırdı. Asbaşkan Ömer Sarı, Brezilya'ya giderek Jefferson Galvao ile resmi sözleşmeye imza attı. Bordo - Mavililer'de daha önce Hadziç, Paff, Petronoviç, Victor, Milosevski ve Petkoviç olmak üzere toplam 6 yabancı file bekçisi sözleşme imzalamıştı. Jefferson'un yarın Türkiye'de olması bekleniyor.
    Botafogolu bir grup taraftarın, genç kalecinin Trabzonspor'a transfer olması nedeniyle kulübe giderek tepki gösterdikleri bildirildi. Bordo - Mavili yöneticilerin de bu transfer nedeniyle sitemle karşılaştığı vurgulandı.

Başlamadan bitti

Karadeniz kulüplerinin oluşturacağı "Güçbirliği", Trabzon Yönetimi'nin, havuz sistemi konusunda üç büyüklerle birlikte hareket etmesiyle gerçekleşemedi

ADNAN SUNGUR / DHA
    Havuz sistemi için Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte hareket eden Trabzonspor'un, Anadolu kulüplerinden sonra Karadeniz takımlarıyla da ilişkileri gerginleşti.
    Bordo-Mavililer'in tavrıyla, Samsunspor, Çaykur Rizespor, Akçaabat Sebatspor, Orduspor, Giresunspor, Pazarspor'un içinde bulunduğu, "Karadeniz Güçbirliği" çökme noktasına geldi.
    Bu nedenle haziran ayı başında Samsun'da bir araya gelerek özellikle 2012 Dünya Kupası finallerine talip olan Futbol Federasyonu'nun Karadeniz'de de maç oynatması için yapmayı planladıkları ortak eylem planı hayata geçemedi. Trabzonspor'un, üç büyüklerle birlikte hareket emesi üzerine hem toplantı, hem de bu konuda yapılacak yürüyüş gerçekleştirilemedi.
    Eski başkanlardan Özkan Sümer ise yönetimden farklı düşünerek, şunları söyledi: "Koşullar ne olursa olsun, Trabzonspor, Anadolu'nun öncüsü olmalı. Her konuda, diğer Anadolu kulüplerinin önüne geçip, bu konuda önderliğini kabul ettirmeli. İstanbul kulüpleriyle ortak hareket etmeyi çok doğru bir yaklaşım olarak görmüyorum. Kulüp olarak stratejimizi değiştirmeliyiz."

'Bırakın gideyim'
    A Takımı'na yükselmenin planlarını yapan Ufuk, bu sezon da PAF Takımı'nda kalınca isyan etti. Geçen yılın devre arasında alt yapıya gönderilen bu futbolcunun, Gerede kampına da götürülmeyince, yönetime başvurup, "Bonservisimi verin. Artık kalmak istemiyorum. Kampa götürülmemek beni yıktı" dediği ifade edildi. Ancak bu talep kabul görmedi.

Terlemeden olmuyor!

Yeni sezona yoğun tempoda hazırlanan futbolcular dünü de üç idmanla geçirdi. Bordo-Mavililer'e Gökdeniz ve Hüseyin de katıldı

SERKAN HACIOĞLU

Gerede kampında günü üç antrenmanla geçiren Trabzonspor, yine kondisyon ağırlıklı bir program uyguluyor. Bordo - Mavililer'in sabah çalışmasında el topu oynayarak antrenmana başlayan futbolcular, daha sonra istasyon ve orta çalışması yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş, istediği hareketleri, yapamayan oyuncularına uygulamalı olarak gösterdi. Milli Takım'da olmaları nedeniyle izinli olan Gökdeniz ile Hüseyin de dün arkadaşlarına katıldı. Antrenmanda düz koşu yapan iki futbolcunun bugün laktak testine gireceği bildirildi.
    Taraftarların akınına uğrayan kampta Yattara da neşe kaynağı oldu. Yaptığı hareketlerle arkadaşlarını gülme krizine sokan futbolcu, dün de sahada samba sundu, günün adamı oldu.

Lorant'tan ziyaret
    Gerede'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzon- spor'un dün akşam çalışması sonrası sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Bordo-Mavililer'le aynı yerde kamp yapan Sivasspor'un hocası Werner Lorant, Şenol Güneş ile kısa bir süre görüştü. Alman teknik adam, kamp bölgesi ve çalışma koşulları hakkında Güneş'ten bilgi aldı.

• Jeferson neymiş be !

Trabzonsporun jefersonu transfer etmesi üzerine takımın hocası tepkisin göstermek için görevinden istifa etmiş kalecilerini satıldığını öğrenen taraftarlar ise klüp binasını basmış. Kalecimiz inşallah çıkardığı gürültü kadar etkilidir gelen gideni aratmasında.
  • merhaba arkadaslar.
    ben calıstıgım fırmanın spor sayfasını hazırlıyorum bu ay.
    eger bana trabzonsporun transferlerı hakkında TAM , GERÇEKLEŞMİŞ ve KESİNLİKLE DOĞRU haberlerini bulabilecegim bi site ismi verebilirmisiniz.
    fenerbahce.org galatasaray.org gibi.
    yani aradıgım resmi site taraftar sitesi degil.
  • Jefferson dağıttı!
    Trabzonspor'un, Petkoviç'in yerine Brezilyalı kaleciyi transfer etmesi Botafogo kulübünü karıştırdı. Brezilyalı taraftarlar, önceki gün kulübü protesto yağmuruna tutarlarken, bu kez de Teknik Direktör Faulo Cesar Gusmao istifasını verdi. Ligde liderliği de kaybeden Botafogo'nun çalıştırıcısının, kendisine danışılmadan Jefferson'un satılmasına tepki verdiği bildirildi. Bu arada sambacı kalecinin cuma günü ülkesinde nişanlanacağı, pazar günü de Trabzon'a geleceği öğrenildi.

Trabzonspor vites küçülttü
    Gerede'deki yeni sezon hazırlıklarını günde üç idman yaparak devam ettiren Trabzonspor, dün sabah yapılan kros ağırlıklı çalışmayı yapmadı.
    Bordo - Mavililer'in ilk antrenmanında futbolcular, dar alanda pas çalışması, koşu ve minyatür kale maç yaptı. Kampa daha sonradan katılan Trabzonspor'un milli futbolcuları Gökdeniz ve Hüseyin ise takımdan ayrı çalıştı.
    Teknik Direktör Şenol Güneş ile Sivasspor çalıştırıcısı Werner Lorant arasındaki muhabbet dün de devam etti. Aynı otelde kamp yapan iki hoca kısa bir süre sohbet etti. Alman teknik adam, Güneş'ten çalışma yerleri ve saatleri hakkında bilgi aldı.

Tolga için şartlı sözleşme

Trabzonspor Başkanı Atay Aktuğ, Ukrayna'ya giden oyuncunun, Türkiye'ye dönmesi durumunda Bordo-Mavililer dışında başka bir takımda yer alamayacağını açıkladı

TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Ali Osman Koca, Trabzonspor Başkanı Akay Aktuğ'u ziyaret etti, Avni Aker Stadı'nda bir halk konseri düzenlenmesi için buranın kiralanmasını talep etti. Aktuğ, bu teklifi olumlu karşıladı.
    Bu ziyaret sırasında basına açıklama yapan Aktuğ, transferler konusunda bilgi verdi. Wisla Krakow'dan Zurawski'den kesinlikle vazgeçtiklerini belirten Trabzonspor Başkanı, "Tolga, Türkiye'ye dönerse, Trabzonspor'dan başka bir kulüpte forma giyemeyecek. Bu konudaki isteğimizi anlaşmamıza koydurduk. Brezilya'daki çalışmalar son aşamaya geldi. Bir stoper ve forvetle ilgili olarak anlaşma aşamasındayız. Her an bitebilir. Görüşme yapılan futbolculardan biri Ponto Prita'lı Eduardo de Souza" dedi.

Şenol Güneş Belarus'ta
    Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi ön elemedeki muhtemel rakiplerinden biri olan Dinamo Misk'i izlemek için dün Belarus'a gitti. Yanına Azeri doktor Murat Merdanlı'yı da alan Güneş, Minsk'in bugün oynayacağı maçı izledikten sonra yeniden Gerede kampına dönecek.

Fatih Tekke seferberliği
    Kazakistan milli maçının ardından fıtık ameliyatı olan Kaptan Fatih Tekke'nin bugün kampa katılacağı, tedavisine Gerede'de devam edeceği belirtildi. Havuz tedavisini sürdürecek olan futbolcunun, İsviçre kampının ilk günlerinde de bunu devam ettireceği, 10 gün sonra da düz koşulara başlayacağı açıklandı.
    Teknik Direktör Şenol Güneş'in, sağlık heyetiyle görüşerek Fatih'in en kısa sürede takıma dönmesini sağlamalarını istediği öğrenildi.

Petkoviç ile Karel'e talip
    Trabzonspor ile Sivasspor'un aynı otelde kamp yapması, iki ekibin teknik adamlarının da yakınlaşmasına neden oldu. Şenol Güneş ile Werner Lorant arasındaki toplantıda Alman çalıştırıcı, Trabzonspor'dan Karel D'Haene ve kaleci Petkoviç'i istediklerini belirtti, iki oyuncu hakkında Güneş'in bilgisine başvurdu.
    Lorant'ın istediği iki futbolcu için Güneş'in, "Benim için bir mahsuru yok. Bizim yönetimle, sizin yöneticiler oturup anlaşsın ve bu iş bitsin" dediği öğrenildi.

Bu Tolga başka Tolga
    Tolga Seyhan'ı Ukrayna'ya göndermeye hazırlanan Trabzonspor, yeni bir Tolga'yı futbol vitrinine sunmaya hazırlanıyor. Bordo - Mavililer'in 22 yaşındaki ümit milli kalecisiyle yakından ilgilenen Teknik Direktör Şenol Güneş, onu geleceğe hazırlıyor.
    Tolga'nın çok başarılı ve kaliteli bir kaleci olduğunu söyleyen Güneş, "Çeşitli nedenlerle geçen sezon kendisine gerekli şansı veremedim. Ama hazırlık maçlarında forma giyecek. Türk futboluna çok kaliteli bir kaleci kazandıracağız" diye konuştu.

Belçika yolcuları
    Bordo - Mavililer'in geçen sezon başka takımlara kiralık gönderdiği isimlere Belçika kulüpler kanca attı.
    Geçen yıl Akçaabat Sebat formasını giyen Ali Şen ile Yimpaş Yozgat'ta oynayan Emre Aygün'e Belçika'nın Moleenbek ekibinin talip olduğu, Erzurumspor'da oynayan Muhammet'i de Mouscron'un istediği ifade edildi. Menajer Adnan Demir, "Üç futbolcunun da bu sezon Belçika'da oynaması kimseyi şaşırtmasın" dedi.

• Bu kadar gürültüye sebeb olması kalecinin çok iyi olduğu anlamına geliyor işte olay budur arkedeşler

TRABZONSPORLULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endoplazmikredikulum -- 29 Haziran 2005, 14:00:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatakın

merhaba arkadaslar.
    ben calıstıgım fırmanın spor sayfasını hazırlıyorum bu ay.
    eger bana trabzonsporun transferlerı hakkında TAM , GERÇEKLEŞMİŞ ve KESİNLİKLE DOĞRU haberlerini bulabilecegim bi site ismi verebilirmisiniz.
    fenerbahce.org galatasaray.org gibi.
    yani aradıgım resmi site taraftar sitesi degil.

http://www.trabzonspor.org.tr/

resmi site her zaman garanti ama ordada kesin haberler veriliyor!! zaten resmi siteler dışında olan tüm siteler malum biraz abartı var!!

• eyvallah kardesım.
    ya arkasına tr koymak hiç aklıma gelmedı.
    sagolasın.
  • quote:

eyvallah kardesım.
    ya arkasına tr koymak hiç aklıma gelmedı.
    sagolasın.

umarım bol bol bizimle ilgili transfer yazarsın kolay gelsin!!!
  • 2004-05 Sezonu Taraftar Forması

TRABZONSPORLULAR

TRABZONSPORLULAR

TRABZONSPORLULAR

arkadaşalr istanbulda olanlar siz formayı nerden alıyorsunuz? yukardaki formalar 29 milyon!! çok güzel ya !! geçen bir yerde sordum ben adam 55 çekti!!

• belkı taraftar formasıdır onlar.
    bızdede ıkı cesıt cıkıyo bırı taraftar forması bırı orjınal olarak
    67 mılyon bı de 30 falan.
    ondan olmasın fark.
    bı de pm ıne bakarmısın hocam
  • quote:

belkı taraftar formasıdır onlar.
    bızdede ıkı cesıt cıkıyo bırı taraftar forması bırı orjınal olarak
    67 mılyon bı de 30 falan.
    ondan olmasın fark.
    bı de pm ıne bakarmısın hocam

evet ya taraftar forması onlar!! serhat senin pm baktım!! cevapladım ama şimdilik bu kadar!!birde dostlar formalar çoğu tek kalıp üzerine yapmışlar !! benim bir arkadaş biraz genişçe olmadı !! kulüp birazda istanbuldaki taraftarlara baksa ya!! büyük bir alışveriş merkezi istiyoruz!!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.