Şimdi Ara

TRABZONSPORLULAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.188
Cevap
0
Favori
183.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: efulim

quote:

Orjinalden alıntı: serhatakın

belkı taraftar formasıdır onlar.
    bızdede ıkı cesıt cıkıyo bırı taraftar forması bırı orjınal olarak
    67 mılyon bı de 30 falan.
    ondan olmasın fark.
    bı de pm ıne bakarmısın hocam

evet ya taraftar forması onlar!! serhat senin pm baktım!! cevapladım ama şimdilik bu kadar!!birde dostlar formalar çoğu tek kalıp üzerine yapmışlar !! benim bir arkadaş biraz genişçe olmadı !! kulüp birazda istanbuldaki taraftarlara baksa ya!! büyük bir alışveriş merkezi istiyoruz!!

Aslında yapmaları lazım malum istanbulda çok Trabzonspor taraftarı var Olimpiyat stadındaki maçlar en bariz örneği bunun

• quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serhatakın

belkı taraftar formasıdır onlar.
    bızdede ıkı cesıt cıkıyo bırı taraftar forması bırı orjınal olarak
    67 mılyon bı de 30 falan.
    ondan olmasın fark.
    bı de pm ıne bakarmısın hocam

evet ya taraftar forması onlar!! serhat senin pm baktım!! cevapladım ama şimdilik bu kadar!!birde dostlar formalar çoğu tek kalıp üzerine yapmışlar !! benim bir arkadaş biraz genişçe olmadı !! kulüp birazda istanbuldaki taraftarlara baksa ya!! büyük bir alışveriş merkezi istiyoruz!!

Aslında yapmaları lazım malum istanbulda çok Trabzonspor taraftarı var Olimpiyat stadındaki maçlar en bariz örneği bunun

ben birde ayda bir maçın istanbulda oynanmasını istiyorum!! malum 50 bin kişi gördü olimpiyat stadı!! çok mu şey istiyorum be !!

• Kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde 25 Haziran’da hayatını kaybeden sanatçı Kazım Koyuncu’nun babası Cavit Koyuncu, "Çernobil faciasında gerçekleri gizleyip televizyonda çay içenlere dava açacağım" dedi.
    Koyuncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 75 yaşında olduğunu belirterek, "Ben de kanserim. Ama benim kanserim hiç önemli değil. Ben yaşımı almış bir insanım. Ama oğlumu 33 yaşında toprağa verdim" diye konuştu.
    Çernobil faciası olduğunda bazı yöneticilerin televizyona çıkıp çay içtiğini ifade eden Koyuncu, şöyle konuştu: "O zaman bacak bacak üstüne atıp çay içenlere şimdi soruyorum; Suçlu kim? Siz değil misiniz? Oğlum ölümü hak etmedi. Bunun ceremesini kim çekecek? Tüm Türkiye ağladı. Daha nice insanlar ağlayacak.
    Bölgemizde yine kanserden ölenler olacak. Çocuklar, gençler yaşamalı.
    Artık yeter, başka Kazımlar ölmesin." Bölgede kanser araştırması yapılmasını isteyen Koyuncu, "Devletimiz bunu yapmalı. Bir de iyi bir avukat istiyorum. Kendine güvenen bir avukat tutup Çernobil faciasında gerçekleri gizleyip televizyonda bacak bacak üstüne atıp çay içenlere dava açacağım" diye konuştu.
    Bu arada, dün Hopa’da toprağa verilen Kazım Koyuncu’nun mezarının üstüne,

sağlığındaki isteği doğrultusunda Trabzonspor bayrağı asıldı.

TRABZONSPORLULAR

ahh kazım ah!!!!!!

• Kalecinin geleceği kesinleşti tüm camiamıza hayırlı olsun birde aynı takımda forma giyen pinto adındaki oyuncuyada talip olan tarbzonspor kalecide yaşana tepkiden dolayı oyuncunun bonservis bedelini bir anda attırmışlar. Birde fotomaç gazetesinde yazan habere göre de souza ile anlaşmışlar diye haber çıktı doğru mu bilmem. Bbirde şu zurawskiyi türkiye ne zaman duydu oyuncuyu transfer etmeye kalktığımız zaman şimdi kimin ismi duyuludu jeferson ve de souza demekki türkiyde oyuncunun tanınması için trabzonspor la isminin duyulması yetiyor.
  • Tolga Seyhan bitti

Milli futbolcu, Shakhtar Donetsk ile anlaştığını tekrarladı, "Trabzonspor'un üzerimde çok hakkı var" ifadesini kullandı

Trabzonspor'da önceki gün bonservisi de verilen Tolga Seyhan, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına transferinin tamamlandığını söyledi. İstanbul'da menajeri Haluk Canatar ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Tolga, "Dün (önceki gün) itibariyle Shakhtar Donetsk'e transfer oldum" dedi.
    Başkan Atay Aktuğ, Teknik Direktör Şenol Güneş ve taraftarlara teşekkür eden Tolga, "Trabzon'un üzerimdeki hakkını unutmuyorum. Trabzon'dan ayrılırken parasal konuları ön planda düşünmedim. Avrupa hayalim vardı. Trabzon'a 1.5 yılımı verdim. Misyonumu tamamladığımı düşünüyorum" diye konuştu.

'Kupa zamanıdır'

Trabzonspor'un başarılı yıldızı Gökdeniz, çıkışlarını şampiyonlukla süslemek istediklerini söyledi. Başarılı oyuncu, "Türkiye'de sadece Trabzon'da oynarım. Başka kulübe gitmem. Belki ilerde Avrupa olabilir" dedi

Gökdeniz Karadeniz, hem futbolu, hem kişiliği, hem de profesyonelliğiyle Türk futbolunun en iyileri arasına girmeyi başardı. Ortaya koyduğu başarılı futbolla Trabzonspor'un çıkışında büyük rol oynayan yıldız futbolcu, artık kupa kazanmalarının zamanının geldiğini açıkladı.
    Gökdeniz, "Geçen sezon tecrübesizlik nedeniyle yarışta basit hatalar yaptık. Ancak bu yıl aynı hataları yapmayacağız. Çok kaliteli bir takımımız var. Gönüllerin şampiyonu olmaktan bıktık. Artık kupayı almalıyız. İyi futbol oynuyoruz ama, final özelliği taşıyan maçlarda hatalar yapıyoruz" dedi.

'Sadece Trabzon'
    Gökdeniz, Türkiye'de sadece Trabzonspor formasını giyeceğini de açıkladı. Yıldız futbolcu, "Türkiye'de Trabzonspor'dan başka kulüpte oynamam, oynamayacağım da. Ama yurt dışından iyi bir teklif gelirse giderim. Şu anda böyle bir ayrılık düşüncem yok. Önümüzde uzun işler var. Bir şampiyonluk yaşamadan ve yaşatmadan ayrılmak istemem. Bu içimde hep bir burukluk olarak kalır" diye konuştu.
    Ersun Yanal'ın Milli Takım'a önemli katkılar sağladığını belirten Gökdeniz şunları söyledi; "Ersun Yanal'a teşekkür etmek istiyorum. Bana göre başarılıydı. Fatih Terim'i konuşmak çok anlamsız. Çünkü kariyeri çok üst seviyede. Hedefimiz belli. Antrenör değişikliği bu aşamada bizi etkilemez."

Souza harekâtı

Trabzon, bonservisi Bordeaux'da olan Brezilyalı Santos ile pazarlık masasına oturdu. Sambacı, teklifi kabul etti

Brezilya'daki transfer girişimlerini sürdüren Trabzonspor, dün Santos forması giyen Deivid Souza ile bir araya geldi. Bonservisi Bordeaux kulübünde olan Sambacı ile yaklaşık 2 saatlik görüşme yapan Asbaşkan Ömer Sarı ile Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bozoğlu, futbolcuyu ikna etmeyi başardı.
    Trabzonsporlu yöneticilerin, bonservis sorununu çözebilmek için Fransa'nın Bordeaux Kulübü ile temasa geçtiği ve ilk resmi teklifini ilettiği öğrenildi.
    Ancak Bordeaux'nun yıldız golcünün bonservisi için 6 milyon euro istemesi şaşkınlık yarattı. Bordo - Mavili yöneticiler, bu rakamı aşağı çekmek için görüşmelere başladı. Yönetim, İspanya'dan A.Madrid ve Valencia'nın da listesinde yer alan Deivid de Souza'yı renklerine bağlamak için 3 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Önce nişan sonra imza

Trabzonspor'un yeni transferi Jefferson'un yarın ülkesi Brezilya'da evliliğe ilk adım atacağı öğrenildi. Sambacının nişanlandıktan sonra pazar günü Türkiye'ye geleceği ve Bordo - Mavili kulüple sözleşme imzalayacağı açıklandı. Jefferson'un Trabzonspor'a transferi ülke basınında da geniş yankı uyandırdı. Botafogo Teknik Direktörü'nün istifasına neden olan gelişmeler, Brezilya gazetelerinde yer buldu. Bu arada taraftarların internet siteleri aracılığıyla kulüp yönetimini istifaya davet ettiği bildirildi.

Nefes açıyorlar

Yeni sezon hazırlıklarını Gerede'de sürdüren Trabzonspor dün 3 antrenman yaparak yüksek çalışma temposunu korudu. Bordo - Mavililer, çeşitli istasyon hareketleriyle kondisyon yüklemelerine devam etti. Işık Sigorta'nın jüri toplantısına katılan Teknik Direktör Şenol Güneş çalışmalara katılmadı. Rahatsızlanan Gökdeniz ile Yattara da dün izin yaptı.

Özak'tan destek

Trabzonspor'un eski başkanlarından, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl ile birlikte önceki akşam Gerede kampını ziyaret etti. Futbolcularla bir araya gelen ve başarı dileyen Özak'ın, Trabzonspor Yönetimi'ne özel jestler yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Özak'ın Söğütlü mevkiinde 20 bin kişilik stat için arazi sözü verdiği ve Avni Aker'in yenileme çalışmalarına da destek vermeye hazırlandığı bildirildi.

Burak'a markaj

Trabzonspor, Antalyaspor forması giyen Genç Milli oyuncu Burak'ı yakın takibe aldı. Asbaşkan Ömer Sarı'nın, Burak'ın babası olan eski kaleci antrenörleri Fikret Yılmaz ile temasa geçtiği iddia edildi. Sarı'nın, "Bizimle görüşmeden kimseye söz vermeyin" dediği bildirildi. Bu arada Trabzonspor, Bayer Leverkusen'de forma giyen Sezer Öztürk için de kolları sıvadı.

• Trabzonspor'da "Alpay" sesleri...

Polonyalı Klos ile anlaşamayan, Brezilya’da ise henüz istediği sonuçları elde edemeyen Trabzonspor, Tolga’nın da gidişinden sonra savunmasını Alpay Özalan'la güçlendirmeyi planlıyor. Japonya’dan ayrılma kararı alan ve bonservisi elinde bulunan Alpay'la yöneticilerin temas kurduğu, Şenol Güneş’in de ön görüşme yaptığı ve olumlu yanıt aldığı kaydedildi. Alpay’la önümüzdeki günlerde bir görüşmenin daha gerçekleşeceği ve ekonomik konuların ele alınacağı bildirildi
  • Ne işimiz olur bizim Alpayla yalandır o haber
  • defansa sağlam adamlar lazım!! süzgeç oluruz yoksa!! gelirse sevinirim
  • Yaw bilemiyorum yani alpay tecrübeil olabilir ama yaşlı olması kötü onun yerine genç iyi bir yerli oyuncu alsak daha güzel olur gibime geliyor.
  •  TRABZONSPORLULAR

Şampiyonluk görmeden gitmem..

En büyük hayalinin Trabzonspor'da şampiyonluk görmek olduğunu söyleyen Gökdeniz, "Ancak ondan sonra Avrupa macerasına atılabilirim" dedi...

O, genç yaşına rağmen son yıllarda ismi Trabzonspor ile özdeşleşen oyunculardan biri oldu... Her transfer döneminde adı diğer büyüklerle veya Avrupa takımlarıyla anıldı ama tercihini hep Bordo - Mavi renklerden yana kullandı... Karadeniz ekibini çalıştıran tüm hocaların vazgeçemediği silahların başında geldi... Evet bu futbolcu, Gökdeniz Karadeniz... 10 gün sonra dünyaya gelecek bebeğinin heyecanını yaşayan, eşi Serra hanımı ve gönlünü Trabzon’da bırakarak Gerede’ye koşan yıldız futbolcu, Nazlı bebeğin hayatlarına ayrı bir renk katacağına inanıyor. Düzenli aile hayatının performansına da olumlu yansıdığı söyleyen Gökdeniz, yeni sezon öncesindeki duygu ve düşüncelerini paylaştı. İşte keyifle okuyacağınız bir Gökdeniz Karadeniz röportajı...

“Geçen sezon şampiyonluğu kelimenin tam anlamıyla kıl payı kaçırdık. Doğruyu söylemek gerekirse kaybettiğimiz puanların hepsi hesapta olmayan ve daha önce öngörülmeyen puanlardı. Özellikle de Fenerbahçe maçlarında 6 puan yitirmemiz bize ağır darbe indirdi. Ancak geçmişi unutmamız gerekiyor özellikle de yeni sezon öncesinde. Sonuç itibarıyla gözle görülen bir gerçek var; Trabzonspor’un çıtası her geçen dönem yükseliyor. Bu da doğal olarak beklentileri artırıyor. Trabzonspor taraftarına artık ikincilik yetmiyor. Avrupa’da UEFA’ya katılmak kimseyi tatmin etmiyor. Takım olarak bizim sorumluluğumuz da büyüyor ama hepimiz bunu kaldırabilecek kapasitede oyuncularız. Genç arkadaşlarımız dahi uzun Süper Lig maratonunda büyük deneyim kazandı ve kendini ispatladı. Hepsinden de önemlisi özgüvenleri yükseldi...”

Trabzon’dan başkası yalan
    “Yeni sezon yeni umutlar demek... Bizim için ise şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nde derece demek. Bu hedefe ulaşmak zorundayız. Herkes buna odaklanmış durumda. Benim hayallerim arasında da Trabzonspor’un şampiyonluğunu görmek önemli bir yer teşkil ediyor. Şu ana kadar Avrupa’dan teklifler aldım ama burada şampiyonluk yaşamadan gitmek istemiyorum. Hem iyi bir Trabzonsporlu hem de iyi bir Trabzonluyum. Aksi halde buruk ayrılmış olurum ve bunu da hiç istemiyorum. Adım sürekli Türkiye içinde bazı kulüplerle de anıldı ama ısrarla şunun altını çizdim; Türkiye’de Trabzonspor’un dışında başka hiçbir takımda forma giymeyeceğim. Çünkü kulübüm beni her anlamda tatmin ediyor. Ancak Avrupa için transferim konuşulabilir. Onun şartını da az önce söyledim...”

“Minsk daha iyi takım”
    “Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için ön elemeyi geçmeye mecburuz. Bu önemli bir engel ama Trabzonspor olarak bunların üstesinden gelebiliriz. Muhtemel rakiplerimiz önceki gün karşılaştı ve Dinamo Minsk evinde oynadığı ilk maçı 3-1 kazandı. Zaten aramızda yaptığımız konuşmalarda Dinamo Minsk’in bize daha yakın olduğu yönünde bir karara varmıştık. Geçen yıl Kiev karşılaşmalarında yaptığımız acemice hatalar asla tekrarlanmayacak. O müsabakalar hepimize iyi bir ders oldu...”

“Rekabet başarıyı getirir”
    “Aramıza yeni katılacak arkadaşlar hiç zorluk yaşamaz. Çünkü Trabzonspor’un son yıllardaki transferlerine bakacak olursanız hiçbir uyum sorunuyla karşılaşmazsınız. Çünkü genç ağırlıklı ve kişi olarak kaliteli insanlardan kurulu bir takımız. Ekibin eksiklerini yönetimimiz ve teknik heyetimiz tespit etmiş ve elinden geleni yapıyorlar. Biz bu konuda fikir beyat edemeyiz. Fakat şu bir gerçek ki, ekip içindeki rekabet oldukça önemlidir. Bu sayede tüm futbolcular kulübede değil de saha içinde olmak için elinden gelenin en iyisini yapar. Sonuçta da Trabzonspor kazanır...”

‘Terim’i kimse tartışamaz’
    Milli Takımın kalan periyottaki en zorlu sınavının Danimarka ile olacağını söyleyen Gökdeniz, “Kan değişikliği ekibin havasını yükseltir” dedi

A Milli Takım’ın değişmezlerinden biri olan Gökdeniz, teknik direktör değişikliği ve grupta yaşanacak gelişmeler hakkında da önemli yorumlarda bulundu. Fatih Terim’in kariyerini ve karizmasını kimsenin tartışamayacağını kaydeden Bordo - Mavili futbolcu, Almanya 2006 yolunda kalan maçların final değeri taşıdığını vurguladı. En kritik sınavı Danimarka’ya karşı vereceklerini de anlatan başarılı yıldız şöyle devam etti: “Bu mücadeleden çıkacak sonuç belki de ekibimizin kaderini belirleyecek. Ancak bizim artık kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Çünkü evimizde yitirdiğimiz puanlar can sıkıcıydı. Ayrıca ne olursa olsun mutlaka Almanya’ya gitmeliyiz. Çünkü orada kendi vatanımızdaymış gibi mücadele edeceğiz. Böyle turnuvalarda seyirci desteği çok önemli. Ve ev sahibi havasında olur Türkiye. Bu fırsat kaçmaz. Eğer bir aksilik olmaz da 2006’ya gidersek Dünya Üçüncülüğü’nden daha iyi bir netice elde edebileceğimiz görüşündeyim.”

• sarman bu ay maçımız var o kadar süre kalmadı genç adam tecrübesiz olur!! alpayın en azından tecrübesi var!!
  • quote:

sarman bu ay maçımız var o kadar süre kalmadı genç adam tecrübesiz olur!! alpayın en azından tecrübesi var!!

Evet Tecrübe çok önemli bencede alınması çok faydalı olur diğer gençlerede iyibir örnek olur böylece bence
    hemen alınsın
  • Aslında doğru diyorsunuz avrupa maçları için önemli bir oyuncu genç oyuncularımız onun tecrübesinden faydalabilir en güzeli trabzonsporumuz için hangisi hayılısı ise o olsun.
  •  TRABZONSPORLULAR

Jefferson Trabzonspor’da
    Yabancı transferi çalışmalarını sürdüren takımımız ilk transferini Brezilya’lı kaleci Jefferson’u kadrosuna dahil ederek yaptı. Brezilya Ümit Milli Takımı’nın da kalesini koruyan 22 yaşındaki file bekçisi 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Jefferson kimdir?

Adı Soyadı: Jefferson de Oliviera Galvão
    Doğum Tarihi: 13.04.1983
    Doğum Yeri: São Vicente (SP)
    Önceki Kulüp: Cruzeiro, Botafago (Kiralık)
    Boy: 1.87 cm
    Kilo: 82 kg

Kariyeri -Maç ve Gol-

2000 Cruzeiro 16/0
    2001 Cruzeiro 1/0
    2002 Cruzeiro 9/0
    2003 Botafogo
    2004 Botafogo 42/0
    2005 Botafogo 8/0

Profesyonel kariyerine 2000 yılında Cruzeiro’da başlayan Jefferson, bu kulüpte üç sezon forma giydi ve 26 maç oynadı. 2003 ve 2004 senelerinde Botafago’da forma giyen oyuncu bu iki sezonda 44 maç oynadı.

Başarılı performansı ile Brezilya A Genç ve Ümit Milli Takımlarında forma giyen genç kalecinin yakın gelecekte A Milli Takım’da şans bulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

TRABZONSPORLULAR

• Süper Bir Transfer bir iki takviye daha bakalım bizi kim durdurur daha Fatihin yanına forvet birde
    orta sahaya ofansif yönü kuvvetli tecrübeli bir isim defansada iyi bir stoper aldılarmı seneye istemeselerde
    bizi çok konuşucaklar zaten süper üçlümüz hala elimizde takıma star değil yardımcı futbolcular lazım zaten
    star takımımızda mevcut FATİH,GÖKDENİZ,YATTARA daha ne olsun kimde var bunlar.............

TRABZONSPORLULAR

• alpay ve ileriye çok iyi forvet alınsın yeter!!!

bordom ve mavim!!
  • Evet hocam fotomaç gazetezinde yazan habere göre yönetim bomba bir transfer yapacakmış hadi hayırlısı.
  • bende bı trabzonlu olarak seneye sampıyonlugu garantı goruyorum
    olumune trabzon

www.matchreport.net sıtemde trabzon kosesı acım mı kardeslerım ?
  • Hocam eğer açabiliyorsan aç sitenin tanıtımını yaparız imzamıza ekleriz yani bilgileri sürekli güncellyeceksen iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Ceza

bende bı trabzonlu olarak seneye sampıyonlugu garantı goruyorum
    olumune trabzon

www.matchreport.net sıtemde trabzon kosesı acım mı kardeslerım ?

yürü be koçum kim tutar seni!!

bordo!!!!!!!

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.