Şimdi Ara

TRABZONSPORLULAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.188
Cevap
0
Favori
183.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

en buyukkk
  • TRABZON
  • en kısa zamanda koyulcam ıse :)

lıgler baslayana kdar bıter ınsallah

siteyi acalı 2. gunumuz :)

kafaya koydum abı bu bolumu koycammmmmmmm
  • İşte taraftar dediğin böyle olur. Her yerde trabzonsporluluğunu belli edeceksin helal be
  • :)

ben yemege arkdaslar adm gokhan tanıstıgıma mmn oldm hergn burda bu konudayım
  • TESADÜFE BAK !!

benimde adım Gökhan

bende birazdan çıkarım!!

BORDO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi éfulim -- 1 Temmuz 2005, 17:47:27 >
  • ya yemek soğudu görüyorum şuan sayfadasınız bu kadar uzun yazılır mı mavi deyin işim var gideceğim
  • MAVIIIIIIIIIIII
  • BORDOOOO
  • efulim pm atmışın bana ve sanırım herkese aferin bole birlik olalım işte

transferleri de yaptık 2 tane . bu sene şampiyon biz olacaz
  • Yaw millet beşiktaş bizim talip olduğumuz zurawskiye talip olmuş almak için bayağ bir parayı gözden çıkarmış. Diyelim bu oyuncuyu aldılar vede beşiktaşta başarılı olursa o zaman yanarım. Trabzon spor umarım iyi bir golcü alırda zurawski yi aramaayız gerçi şimdi siz dersiniz zurawskiyi de hiç izlemedik, yani ne bileyim öyle anlattılarki adama süperci golcüymüş gibi neyse umarım takımımız için hayırlısı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ts1967

BORDOOOO

MAVİ
  • Fire_Blast evet herkese pm yolladım!! birlik olalım diye!! forumda birçok trb var ama herkes farklı yerlerde!!

neyse beşiktaşa sinir oldum bu sabah bizim polonyalıyı alıyorlarmış!!

lan başka adam mı kalmadı!!
  •  TRABZONSPORLULAR

öfff ülen be!!!

• yaw kardeşler ne zamandır girmiyorum bu bölüme ( gerçi hiçbirine girmiyordum boş boş forum ana sayfası duruyodu başka işler yüzünden)

iyice uçmuşunuz be!!!!!!
    yaw nedeir bu alpay saçmalığı.güneş hiç bir zaman teklif götürmemiş alpaya.
    ayrıca gelip ne olcak.siz demişinizki alpay yararlı olur.ne yararı yaaaa.adam gelcek en önemli maçlarda kırmızı görcek sonrada takım 10 kişi oynasın.çok yararlı değilmi:

arkadaşlar bi düşünün niye bu adamı oynadığı takım serbest bıraktı.niyemi 7 maçta 3 kırmızı görünce nolcak g..üne tekmeyi basarlar böyle.ingiltere dede böyle olmadımı.sen kimsinki davidla kapışıyon.
    herneyse hemde yaşlı.hızlı bir forwet doğduğuna pişman eder bunu.

düşünmeyin böle kişileri bu takımın yanında . üzülüyom sonra.daha iyileri lazım
    ŞANLI TRABZONSPORa

• hoşgeldin kardeş!! evet ya alpaya işi çıkmaza girdi!! ama yinede ben isterdim!! olsun kırmızız kart da görsün ama tecrübe tecrübe tecrübe dostum!!
  • trabzonspor inşallah onumuzdekı sezon sampıyon

• Trabzonspor 3 Brezilyalı ile anlaştı, 1'i imza atacak...

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ömer Sarı ve yönetim kurulu üyesi Murat Bozoğlu'nun Brezilya'da yaptığı transfer çalışmaları sürüyor.
    Bordo-mavili kulübün yöneticilerinin Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımına verdiği Tolga Seyhan'ın yerine 3 oyuncuyla prensipte anlaştığı bildirildi.
    Bordo-mavililerin, Botafogo takımında oynayan Rafael Marguez Pinto, Flamengo takımında forma giyen Enrique ve Ponte Preta takımında oynayan Rafael Santos ile prensipte anlaştığı ve bu 3 futbolcu içinden son bir karar verilerek 1'iyle resmi sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

FORVET ÇALIŞMALARI
    Brezilya'nın Santos takımında kiralık olarak oynayan, ancak bonservisi Fransa'nın Girondins De Bordeaux takımında bulunan Deivid De Souza'nın transfer durumunun çarşamba günü netlik kazanacağı bildirildi.
    Deivid De Souza'ya İspanya'dan Villareal ve Espanyol gibi birkaç kulüpten de öneri geldiği öğrenildi.
    Bordo-mavili kulübün yöneticilerinin, Fransız kulübüyle görüştüğü ve bu kulübün kararını çarşamba günü açıklayacağı kaydedildi.
    Deivid De Souza'nın yerine bordo-mavililerin Ponte Preta takımının golcü oyuncusu Kahe başta olmak üzere birkaç futbolcuyla da anlaştığı ve Deivid ve Girondins De Bordeaux takımından gelecek yanıta göre karar vereceği bildirildi.

•  TRABZONSPORLULAR

yeni formalar çok süper olmuş!!
  •  TRABZONSPORLULAR

TRABZONSPORLULAR

Takımlarımızın yeni sezonda giyeceği formaların basına tanıtımı 2 Temmuz 2005 Cumartesi günü Trabzonsporlu futbolcular ve ünlü mankenlerin katılımıyla yapıldı.

Trabzonspor 2005-2006 Sezonunda, kendi ürettiği TS Club markalı forma ve malzemeleri kullanacak. Yeni sezon formaları ve TS Club markalı diğer spor malzemeleri koleksiyonu 2 Temmuz 2005, Cumartesi günü saat 19.30’da İstanbul A Plus’ta düzenlenen gecede basına tanıtıldı.

TS Club ürünleri, Trabzonspor A takım oyuncuları Ibrahima Yattara, Miroslaw Szymkowiak, Volkan Bekiroğlu, Emrah Eren, Hasan Üçüncü, Tolga Zengin, Özgür Bayer ve mankenler Fatoş Seğmen, Aysu Baceoğlu, Duygu Ulaş, Fatma Yaman ve Tatiana tarafından sunuldu.

6 farklı model formanın ve 30’ı aşkın yeni ürünün sergilendiği tanıtımda, bayanlar için ilk kez özel olarak tasarlanan ve üretilen “TS Club bayan formaları” da dikkat çekti.

Trabzonspor Kulübü Genel Müdürü Burak Gürdal ise, yaptığı konuşmada, Trabzonspor’un kendi markasıyla ilk kez bir koleksiyon tanıtımı düzenlediğini belirterek, “Kulübün kendi markası olan TS Club’ın yaratılması Trabzonspor için hem sevindirici hem de gurur verici bir gelişme.” dedi. Gürdal, TS Club markası ile mükemmel tasarım ve kalitede ürünler yaratıldığını, Trabzonsporlu taraftarların da TS Club lisanslı ürünlerini alarak Trabzonspor’a önemli bir destek vereceklerini sözlerine ekledi.

80 basın mensubunun görev yaptığı tanıtımına, Burak Gürdal’ın yanı sıra, Başkan Yardımcımız Sıtkı Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bilgin Aygül, Ahmet Çubukçu, Burhan Sezer Bahadır, Köksal Sadıklar Ve Mahmut Yıldırım da katıldı.

Formalar ve diğer ürünler, konuklar ve basın mensupları tarafından büyük beğeni topladı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.