Tebrikler arkadaşlar takımınızın göstermiş olduğu mücadeleden ötürü. Böylesine bir bitişi bekliyordum açıkçası, sizler için böyle bir son biraz acı olsa da, bence takımınıza sizlere yaşattıkları için sahip çıkmalısınız.
Yarışın son haftaya kadar heyecan içinde geçmesini sağlayan ezeli rakibimiz Trabzonspor'a tebrikler. Umarım elemeyi geçip şampiyonlar ligine kalırsınız. Başarılar
Teşekkürler dostlar
fenerli olarak trabzonsporu canı gönülden tebrik ederim yarışı hiç bırakmadan bayrağı elinden taşıdı..yanlız Şenol Güneş gibi tecrübeli bir hocanın söylediklerini kendisine yakıştıramadım aldığımız puanlar haram puan olarak yansıtmaya çalışıyor.Neyse sağlık olsun kendi görüşüdür.tekrar tebrikler ve avrupada bizi başarıyla temsil edecek bu sene trabzon
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~ İyidu iyi
He iyidu !
Nerdesunuz usaklar ?
quote:
Orijinalden alıntı: PLAYER_KİNG
Nerdesunuz usaklar ?
Buyandayiz
Umarım Ts şampiyonlar ligine katılır, kadrosunu korur.
Selçuk ve Egemen Gidiyor.Seneye Nasıl Olur ki?
@Johnny B. Goode @NECROCYBER efendi mesajlariniz icin .Iste gercek Taraftar
bir Trabzonlu ve TS li olarak basta Fener olmak üzere tüm TÜRK TAKIMLARIMIZA basarilar diliyorum. Artik sezon geride kaldi, yeni sezon hosgeldin Haydi Avrupaya, elele.
@ Gabric
Usaklar , dualarimiz Gabric le olsun..durum halen kritik ( miş) Allah yardimcisi olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos @Johnny B. Goode @NECROCYBER efendi mesajlariniz icin .Iste gercek Taraftar
bir Trabzonlu ve TS li olarak basta Fener olmak üzere tüm TÜRK TAKIMLARIMIZA basarilar diliyorum. Artik sezon geride kaldi, yeni sezon hosgeldin Haydi Avrupaya, elele.
@ Gabric
Usaklar , dualarimiz Gabric le olsun..durum halen kritik ( miş) Allah yardimcisi olsun
Evet hala tam olarak hayati tehlikeyi atlatamadi !
quote:
Orijinalden alıntı: ryder
ts dağıldı gitti yine bi 10 sene beklersiniz artık.
Manidar bir fotoğraf koymuşlar...
quote:
Orijinalden alıntı: Hilarious
quote:
Ts forumda birtane olumlu Mesajınızı görmedim.Hep Ts bitti,hep olumsuz yorumlar.Ts ile ilgili kötü bir anınızmı var?
quote:
Orijinalden alıntı: loko
quote:
Orijinalden alıntı: Hilarious
quote:
Ts forumda birtane olumlu Mesajınızı görmedim.Hep Ts bitti,hep olumsuz yorumlar.Ts ile ilgili kötü bir anınızmı var?
Ne zaman şampiyonluk mücadelsi verip kaybettiyseniz ertesi sene toparlanamıyorsunuz çünkü geçmişte hep böyle olduğu için söylüyorum.Nitekim iyi oyuncularınız elden gidiyor başka bişey'de beklenemez.Bi nevi yönetime isyan ediyorum.
Gabriç'ten iyi haberler var
Ülkesi Hırvatistan'da ciddi bir trafik kazası geçiren ve ağır yaralanan Trabzonsporlu oyuncu Gabriç'ten iyi haberler gelmesi sevinç yarattı. 25 yaşındaki futbolcunun solunum cihazından çıkarıldığı ve normal nefes almaya başladığı belirtildi.
kaynak :fanatik
Şu ibrahim akını niye görmüyorlar çokmu pahalı :S
quote:
Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos
Gabriç'ten iyi haberler var
Ülkesi Hırvatistan'da ciddi bir trafik kazası geçiren ve ağır yaralanan Trabzonsporlu oyuncu Gabriç'ten iyi haberler gelmesi sevinç yarattı. 25 yaşındaki futbolcunun solunum cihazından çıkarıldığı ve normal nefes almaya başladığı belirtildi.
kaynak :fanatik
çok şükür.Şampiyonluk yoluna bize attıgı golle 2 puan kaybettigi Futbolcuya 1 tek Trabzonsporlu kızmadı.Kaza yaptıgında herkes üzülmüş ve onun Acilen iyileşmesini bekliyor.Bu ancak Trabzonsporda olabilecek bir Olay.