Şimdi Ara

Tracking cookie Kökünü kazıyacak bir proğram varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
16.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Tracking cookie Kökünü kazıyacak bir program varmı cünkü ben kazıyamadım Advanced WindowsCare V2 Pro ve Ad-Aware SE Personal ile tarama yapıyorum tamam silindi sistemi kapat ac yine tarat olduğu gibi duruyor birde coğunlula bilgisayarımı ilk actıgımda sistem kilitleniyor mecburen reset her taramada cıkan aşagıdaki ne oldugunu tam bilmedigim her ne iseler bunlardan olurmu ayrıca NOT32 ile taratıyorum temiz bunu icin ne önerilebilir
    Enfeksiyon Girişi
    Enfeksiyon Tipi nesne adı Risk seviyesi

Cookie:owner@msnportal112.2o7.net/ Tracking cookie Data Mine Düşük
    Cookie:owner@www.mascom.com.tr/ Tracking cookie Advertisi Düşük

2- birde VİNDOWS HERKAPANIŞTA
    Vindows sürücü kullanılmaya hazır değil lütfen A sürücüsünü denetleyin ve dikin takılı ve kapağının yakılı olduğundan emin olunuz (A sürücüsü yok) Secenekler 1-iptal 2-yeniden dene 3-kapat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canseven -- 16 Aralık 2007; 22:22:21 >

• Tracking Cookieler için en etkili programlardan biri de AVG AntiSpyware'dir:
    http://free.grisoft.com/filedir/inst/avgas-setup-7.5.1.43.exe

Cookieleri bu program ile bulup temizledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekmektedir...
  • avg free anti spyware bildiğim kadarıyla tüm track cookieleri buluyor temizledim diyor ama temizlemiyor

en azından ben kullanırken öyle yapıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 16 Aralık 2007; 16:34:12 >
  • SPY-bot search&destroy u tavsiye ederim

birde program die yazılır aynı şekilde okunur :) proĞram nedir
  • Ad Aware ın eski sürümü güzeldi sanki. Bulduğu asalakları kırmı renkli yazıyla kaç tane olduğunu gösteriyordu, siliyorduk. İşe yaramıyormuydu ki acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

SPY-bot search&destroy u tavsiye ederim

birde program die yazılır aynı şekilde okunur :) proĞram nedir

seninin sag olsun dotum önemli olan önerdigin SPY-bot search&destroy olsun sen yeterki kızma şimdi düzeltecegim bak hic Ğ kullanmadım!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umur!

avg free anti spyware bildiğim kadarıyla tüm track cookieleri buluyor temizledim diyor ama temizlemiyor

en azından ben kullanırken öyle yapıyordu.

Mesajımda da yazdığım gibi cookilerin temizlenmesi için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekmektedir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google hesabımda virüs var
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ad aware se personel diye bir program var indir kullan ben uzun zamandır onu kullanıyorum

ozellikle de senin dedigin bu tracking cookilerde cok basarılı hepsini buluyor ve siliyor bilgisayarın bir dahaki acılısında bilgisayarın tertemiz oluyor

bir dene!
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykuttoklu

ad aware se personel diye bir program var indir kullan ben uzun zamandır onu kullanıyorum

ozellikle de senin dedigin bu tracking cookilerde cok basarılı hepsini buluyor ve siliyor bilgisayarın bir dahaki acılısında bilgisayarın tertemiz oluyor

bir dene!

zaten Ad-Aware SE Personal tarıyorum buluyor sildiyorum bilgisayarırı kapat ac yine duruyorlar

netten arayıp SPY-bot search&destroy deneyecegim
  • svchost'un dcom servisi 80.porttan keyfi sayfalara sync işlemi yapmakta. spybot'tan tutun ne varsa indirdim ama çare bulamadım. svchost'un dcom'unu hergün durdurmaktan sıkıldım çünkü günde 700mb'lık işlem yapmakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: canseven

quote:

Orjinalden alıntı: aykuttoklu

ad aware se personel diye bir program var indir kullan ben uzun zamandır onu kullanıyorum

bir dene!

zaten Ad-Aware SE Personal tarıyorum buluyor sildiyorum bilgisayarırı kapat ac yine duruyorlar

netten arayıp SPY-bot search&destroy deneyecegim

arkadasım bak daha benim bilgisayara bugun de girdi tracking cookies yine taradım tarama 5 dk surmedi buldu hepsini yine sildim

sen bence islemi yanlıs yapıyor falan olabilirsin

tarama tamamlandıktan sonra cıkan ekran da bir kac bolum var o bolumlerden birinde tek tek dosyaları gosterir onların yanına tik atarsın yada bir sonraki bolumde türlerine gore gruplanmıs sekilde olur o bolumden secmen daha kolay sectikten sonra delete dedigin zaman bir daha baslatmana gerek kalmadan kaldırıyor yani siliyor o dosyaları yeniden baslatman o sırada calısan herhangi bir zararlı dosya cookie falan varsa onların islemlerinin sona ermesini saglayıp tamamen temizlenmis olmaları icin yoksa yeniden baslatmana bile gerek kalmıyor

yani denenmis bir program ben yıllardır kullanıyorum mutlaka daha iyisi vardır ama ben bu programdan cok memnunum

sen bence bir daha dene

• Tracking Cookieler ın zararı nedir arkadaşlar. Cookies lar bildiğim kadarıyla çerez dosyalar.o siteye bir daha girdiğinizde çeşitli parametreleri kolay tanımlama vs.. işlevi görüyor.

bu arada ben spyware terminatör le taratıyorum düzenli olarak cookies ları kendisi temizliyor
  • tracking cookie zararlı mıdır? Ad-Aware SE Personal buluyor ve karantinaya taşıyor daha sonrada işaretleyip siliyorum, ikinci taratmamda da yok diyor ama internette gezinti yaptıktan sonra bilgisayarıda kapatıp açtıktan sonra tekrar taratmada gene buluyor,
    Bu çezerzlerin ADSL kota doldurmada etkisi var mı?

İşyerimdeki bilgisayarım ana makina ve ona bağlı 7 bilgisayar var ve hepside benim server üzerinden internete bağlı, kota sorgulaması yaptığımda 7 bilgisayarın toplam gelen veri miktarı evdeki bilgisayarımın toplam veri miktarından daha az, bunun nedeni ne olabilir?

Her üç günde bir bilgisayarıma format atıp tekrar kuruyorum ama bu kota sorununu aşamadım
    RT-103 modemimin sayaç programında çok daha düşük kota miktarı yazarken, ttnet'nin sayaç bilgilendirme sayfası niye bu kadar fazla yazıyor?

Girdiğim sayfalar belli, bi kaç haber sitesi, msn, gmail, vs. kesinlikle video veya mp3 sitelerine girmiyorum,

Bilgisayarım dizüstü olduğu için windows güncelleştirmelerini, işyerimdeki sınırsız internetten yapıyorum, ve evde güncelleştirmeleri kapatıyorum. Ama yinede tek başına netten hiçbir program indirmeden, sadece 1-2 saat içinde 100 mb dan fazla kota dolduruyor, işyerimdeki 7 bilgisayar aynı anda internette iken ve güncelleştirmeler açıkken aynı anda 10 larca program indirirken bile bu kadar kota doldurmuyor.

Bu sorunu bir türlü çözemedim.
    Yakında bilgisayarı parçalayacağım.

Acaba bende mi bi sorun var, Yoksa Türk Telekom fazladan kota mı ekliyor?

Kullandığım programlar; Ad-Aware SE Personal, Spybot -Search & Destroy ve eset nod-32 v2775.

Bıktım artık kota sorunundan, acilen yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragut76 -- 13 Ocak 2008; 11:58:20 >

• 7 yıllık hort olacak ama var mı harbiden böyle bir program?
  • quote:

Orijinalden alıntı: folikür

7 yıllık hort olacak ama var mı harbiden böyle bir program?

hıtman pro

30 gunluk deneme surumu

http://www.gezginler.net/indir/hitmanpro.html

su an ıcın kasperskyden sonra benzer nıtelıkte tek guvendıgım yazılım

sadece cookıes degıl bı cok zararlıya karsıda etkılı . en ıyı yanı ıse arka planda calıstırmaya gerek duymaması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.