Benim yüklendi ama şu anda pek de oynama niyetim yok.Belki yarın oynarım.Nasılsa OKS'ye çalışacaz diye okuldan kurtulup bilgisayar oynuyoruz
Oks konusu açan sendin sanırım. Ben gireli 2 yıl oldu hiç kafaya takıcak bi durum yok söyleym sana
Renkli nick olayı nasıl oluyor?
daha demin GNY yle oynadık zor mapler açıldı
quote:
Orjinalden alıntı: TheraFlu
quote:
Orjinalden alıntı: ßa®an
@TheraFlu
Benim yüklendi ama şu anda pek de oynama niyetim yok.Belki yarın oynarım.Nasılsa OKS'ye çalışacaz diye okuldan kurtulup bilgisayar oynuyoruz
Oks konusu açan sendin sanırım. Ben gireli 2 yıl oldu hiç kafaya takıcak bi durum yok söyleym sana
Yok konuyu açan ben değilim.Zaten ben de takmıyorum.Bize tatil verdiler ondan dolayı.Ama ben o tatil zamanında bu oyunu oynayacağım
quote:
Orjinalden alıntı: Gny*
Renkli nick olayı nasıl oluyor?
Bende merak ettim millet yazmış renkli renkli
Güncel
Soloda en üstteki maplatın hepsinde altın madalya aldım sonra en alttakine geçtim, ilk mapında yarım saat falan uğraştım altını almak için şimdi ikinci mapında altın almaya çalışıyorum çok zor :D hepsini bitirince inşallah online akıcam :))
Arabam nasıl, daha da geliştireceğim.
Yaklaşık 15 dk sonra giricem Merak ediyorum gerçekden umarım beklediğim gibidir.
Nasıl yani geliştireceğim derken boyadan falan mı bahsediyorsun? Yoksa parçaları falan da mı değişebiliyor? Ben sadece boyamayı bulabildim...
Dün çıkmak zorunda kaldım gelemedim
Amerikan serverlarında dehşet haritalar var bu arada
giderek heyecanlanıyorum sabit 106 KB/s ile indiriyo %60 falan
Bende geliyorum 120kb yüklüyor
ben şimdilik sadece indirmekle yetiniyorum inş. finaller bittikten sonra oynayacağım.
bu arada anotherdie bi tavsiye neden rapidden rarlı indiriyorsun arkadaşların verdiği linklerden tek parça olanları dene benm oralardan indiriyorum hızıda gayet iyi rar da sorun olma ihtimali var ama tek parçada sorun olacağını sanmam.
bu linki deneyebilirsin bu arada internet download manager felan kullan sonra devam edebilmek için.