Şimdi Ara

TrackMania Forever! (Server için konuyu takip edin) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
1
Favori
25.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ßa®an

@TheraFlu

Benim yüklendi ama şu anda pek de oynama niyetim yok.Belki yarın oynarım.Nasılsa OKS'ye çalışacaz diye okuldan kurtulup bilgisayar oynuyoruz

Oks konusu açan sendin sanırım. Ben gireli 2 yıl oldu hiç kafaya takıcak bi durum yok söyleym sana
  • Renkli nick olayı nasıl oluyor?
  • daha demin GNY yle oynadık zor mapler açıldı

• quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

quote:

Orjinalden alıntı: ßa®an

@TheraFlu

Benim yüklendi ama şu anda pek de oynama niyetim yok.Belki yarın oynarım.Nasılsa OKS'ye çalışacaz diye okuldan kurtulup bilgisayar oynuyoruz

Oks konusu açan sendin sanırım. Ben gireli 2 yıl oldu hiç kafaya takıcak bi durum yok söyleym sana

Yok konuyu açan ben değilim.Zaten ben de takmıyorum.Bize tatil verdiler ondan dolayı.Ama ben o tatil zamanında bu oyunu oynayacağım

• quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Renkli nick olayı nasıl oluyor?

Bende merak ettim millet yazmış renkli renkli
  • Güncel
  • Soloda en üstteki maplatın hepsinde altın madalya aldım sonra en alttakine geçtim, ilk mapında yarım saat falan uğraştım altını almak için şimdi ikinci mapında altın almaya çalışıyorum çok zor :D hepsini bitirince inşallah online akıcam :))
  •  TrackMania Forever! (Server için konuyu takip edin)

Arabam nasıl, daha da geliştireceğim.
  • Yaklaşık 15 dk sonra giricem Merak ediyorum gerçekden umarım beklediğim gibidir.
  • Nasıl yani geliştireceğim derken boyadan falan mı bahsediyorsun? Yoksa parçaları falan da mı değişebiliyor? Ben sadece boyamayı bulabildim...
  • Dün çıkmak zorunda kaldım gelemedim

Amerikan serverlarında dehşet haritalar var bu arada
  • giderek heyecanlanıyorum sabit 106 KB/s ile indiriyo %60 falan
  • Bende geliyorum 120kb yüklüyor
  • ben şimdilik sadece indirmekle yetiniyorum inş. finaller bittikten sonra oynayacağım.
  • bu arada anotherdie bi tavsiye neden rapidden rarlı indiriyorsun arkadaşların verdiği linklerden tek parça olanları dene benm oralardan indiriyorum hızıda gayet iyi rar da sorun olma ihtimali var ama tek parçada sorun olacağını sanmam.

bu linki deneyebilirsin bu arada internet download manager felan kullan sonra devam edebilmek için.

http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/windows/spiele/trackmanianationsforever/tmnationsforever_setup.exe
  • akşam eve gidince kurayım bende zevkli oluyodu bu melet
  • Finallerden sonra ben de gelebilirim
  • LFS gibi midir?

fare ile oynanıyor mu?

drift yapılabilir mi?

S1 lisansı alamayınca malumunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Finallerden sonra ben de gelebilirim

sende de mi aynı sorun yav bıktım şu sınavlardan hayırlısıyla bitirsekte tatile giriş yapsak milletin okulu bitti bizim bitmedi daha
  • Bende başladım Nick BaSKenTLee
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.